turvallisen terveellistä ja vaikuttavan vastuullista joulua Kaukolta

Turvallisen terveellistä ja vaikuttavan vastuullista joulun aikaa

Komponenttipulasta, kokoontumisrajoituksista ja kuormittavuudestaan huolimatta vuosi 2021 on ollut haaveiden toteutumisen aikaa. Meillä on ollut kunnia kohdata ihmisiä, joilla on unelmia - pieniä tai jopa mahdottoman suuria - ja luoda yhdessä kestävämpää sekä sujuvampaa arkea erilaisiin ympäristöihin ja olosuhteisiin.

Maaliskuussa yksinpurjehtija Ari Huusela tuli Vendée Globe -maailmanympäripurjehduskisan maaliin ensimmäisenä pohjoismaalaisena kipparina kisattuaan amatöörinä ammattilaisten joukossa. 

Itsenäisyyspäivänä seikkailujuoksija Jukka Viljanen lähti ylittämään maailman suurinta yhtenäistä hiekkaerämaata, mutta joutui jättämään leikin kesken vain kolmen juoksupäivän jälkeen. Haaveen toteuttaminen kuitenkin jatkuu vuoden kuluttua.

Näiden poikkeuksellisten seikkailijoiden lisäksi olemme saaneet toteuttaa unelmia sujuvammasta työelämästä niin teollisuuden, logistiikan, viranomaistyön, terveydenhuollon, kaupan alan kuin kulttuurin ja opetuksenkin parissa toimiville. 

 

Joulu on unelmien ja rauhoittumisen aikaa - nautitaan vapaista

Kantavina teemoina tänä vuonna ovat olleet vastuulliset ja kestävät teknologiat, ihmisten työtä ja arkea helpottavat ratkaisut ja tulevaisuuden työtä rakentavat innovaatiot. On ollut ilo huomata, kuinka ennakkoluulottomasti meitä lähestytään erilaisilla kysymyksillä - ja kuinka ennakkoluulottomasti olemme kumppaniverkostomme kanssa niihin vastauksia hakeneet!

Jouluna siirrämme kuitenkin sormemme Toughbookeilta syrjään ja annamme mielemme levätä. Toivotamme teille kaikille unelmien uudistamaa, mahdottoman mahdollista, turvallisen terveellistä ja vaikuttavan vastuullista joulua! t. Kaukokatseiset tontut

 

Kauko joulukortti 2021 - turvallisen terveellistä joulua

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element