AIM-55-tabletti käytössä hanskat kädessä Credit: Advantech Medical

Syksyn uutuus sairaalaympäristöön: Advantech Medical -tablettitietokone

Sairaalaympäristö asettaa tiukat vaatimukset tietokoneiden puhdistettavuudelle ja turvallisuudelle. Hoitohenkilökunnan ja potilaiden käytössä olevien laitteiden täytyy kestää pesua, pudotuksia, pölyä sekä vettä ja olla käytettävissä laajasti eri lämpötiloissa. 

AIM-55-tabletti käytössä hanskat kädessä Credit: Advantech Medical

Medical-tablettitietokone on luotu sairaalakäyttöön

Sairaalaympäristöön kehitetyt uutuustuotteemme Advantech Medical -tablettitietokoneet kestävät sairaaloissa käytettäviä vahvoja puhdistusaineita​ ja sietävät pudotuksen yli metrin korkeudelta. Voit käyttää tabletteja hanskat tai stylus-kynä kädessä, eivätkä ne rikkoonnu pölyisessä tai vetisessäkään ympäristössä. Tabletit kestävät käyttölämpötiloja -10 ℃ ja +50 ℃ välillä.

Advantech Medical -tablet-tietokoneilla on IP65-luokitus ja ne täyttävät IEC60601-1-standardin määritykset. Tabletteihin on saatavissa lukuisia laajennusosia​, mm. henkilö- ja maksukortinlukijoita, kantohihnoja, viivakoodinlukijoita, latauspisteitä, VESA-seinäkiinnikkeitä ja pöytätelineitä.

Laajasti käyttökohteita

Advantech Medical -tabletin voit viedä hoitoalueelle ja kirjata potilastiedot järjestelmään jo potilaan luona. Se sopii vuodeosaston potilaspäätteeksi esimerkiksi synnytys- tai syöpäosastolle. Hyödynnät sitä myös potilaiden itseilmoittautumiseen tai asiakaspalautteen keräämiseen sairaalan vastaanottoaulassa. Viivakoodinlukijan avulla hoidat sairaalalaitteiden inventoinnin samalla laitteella.

 

Tutustu uutuuteen tai pyydä meiltä tuote-esittely!

 

Juha Alanen

Sales Manager
Healthcare BU, FIN

Mobile +358 40 922 9142
juha.alanen@kauko.com

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element