AIM-55_72_grove

Syksyn uutuus sairaalaympäristöön: Advantech Medical -tablettitietokone

Sairaalaympäristö asettaa tiukat vaatimukset tietokoneiden puhdistettavuudelle ja turvallisuudelle. Hoitohenkilökunnan ja potilaiden käytössä olevien laitteiden täytyy kestää pesua, pudotuksia, pölyä sekä vettä ja olla käytettävissä laajasti eri lämpötiloissa. 

AIM-55_72_grove

Medical-tablettitietokone on luotu sairaalakäyttöön

Sairaalaympäristöön kehitetyt uutuustuotteemme Advantech Medical -tablettitietokoneet kestävät sairaaloissa käytettäviä vahvoja puhdistusaineita​ ja sietävät pudotuksen yli metrin korkeudelta. Voit käyttää tabletteja hanskat tai stylus-kynä kädessä, eivätkä ne rikkoonnu pölyisessä tai vetisessäkään ympäristössä. Tabletit kestävät käyttölämpötiloja -10 ℃ ja +50 ℃ välillä.

Advantech Medical -tablet-tietokoneilla on IP65-luokitus ja ne täyttävät IEC60601-1-standardin määritykset. Tabletteihin on saatavissa lukuisia laajennusosia​, mm. henkilö- ja maksukortinlukijoita, kantohihnoja, viivakoodinlukijoita, latauspisteitä, VESA-seinäkiinnikkeitä ja pöytätelineitä.

Laajasti käyttökohteita

Advantech Medical -tabletin voit viedä hoitoalueelle ja kirjata potilastiedot järjestelmään jo potilaan luona. Se sopii vuodeosaston potilaspäätteeksi esimerkiksi synnytys- tai syöpäosastolle. Hyödynnät sitä myös potilaiden itseilmoittautumiseen tai asiakaspalautteen keräämiseen sairaalan vastaanottoaulassa. Viivakoodinlukijan avulla hoidat sairaalalaitteiden inventoinnin samalla laitteella.

 

Tutustu uutuuteen tai pyydä meiltä tuote-esittely!

 

Juha Alanen

Sales Manager

Healthcare BU, FIN

 

Mobile +358 40 922 9142

juha.alanen@kauko.com

Background element