tapaa kaukokatseisia kaukolaisia syksyn tapahtumissa Kuva Mikko Törmänen

Syksy täynnä kohtaamisia - innostu teknologioista näissä tapahtumissa!

Pian koittaa tapahtumarikas loppuvuosi! Asiantuntijamme kiertävät ahkerasti Suomea ja opastavat niin uutuusteknologioiden kuin vanhojen tuttujen, arkea sujuvoittavien laitteiden ja sovellusten kestävään maailmaan.

Tuskin maltamme odottaa, että pääsemme jälleen tapaamaan teitä kaikkia ja kertomaan työtä tehostavan teknologian ilosanomaa!

Innostu kanssamme arkea sujuvoittavista teknologioista

Millainen messu, sellainen meno ja meininki - teemoina tapahtumissamme ovat muun muassa:

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kumppaniyrityksiimme - tule haastamaan ajatuksiamme sujuvan arjen ja työympäristön rakentamisesta juuri teidän tarpeisiinne!


Tapaa kaukokatseiset kaukolaiset näissä tapahtumissa syksyllä 2022

Missä kaukokatseisiin kaukolaisiin voi siis syksyn 2022 aikana törmätä? Olemme mukana muun muassa seuraavissa tapahtumissa:

Jos sinäkään et malta odottaa yhteistä sparrailua tapahtumiin saakka, ole yhteydessä asiantuntijoihimme tai nähdään Kauko Studiolla privaatimman tuumaustuokion merkeissä!

Varmista tapaamisaika itsellesi - ota yhteyttä!

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element