sujuvaa arkea ja parempaa työtehoa - Kauko Logistiikka-messuilla osastolla C-531

Sujuvan arjen ja paremman työtehon ratkaisut Logistiikka-messuilla

Tule kokemaan kanssamme sujuvaa arkea ja parempaa työtehoa Logistiikka-messuille 14.-15.9.2022! Messuosastollamme C 531 pääset toteamaan muun muassa puettavien teknologioiden hyödyt keräily- ja varastotyössä sekä ideoimaan niiden käyttöä omassa työympäristössänne.

Tervetuloa kokeilemaan työntekoa helpottavia ja tehostavia teknologiaratkaisuja! Osastollamme pääset testaamaan muun muassa: 

Lisäksi: 

 

kauko-logistiikkamessuilla-osastolla-c531


Tule kuuntelemaan puheenvuoroamme sujuvan arjen rakentamisesta teknologioilla 

Tule kuuntelemaan myös asiantuntijapuheenvuoroamme "Teknologia sujuvoittamassa työntekoa"! Asiantuntijamme jakavat vinkkejä, kuinka teknologian voi valjastaa tuottamaan tehokkuutta, työhyvinvointia ja turvallisen työympäristön.

Puhumassa on asiantuntijamme Janne Kolu. Tule siis kuulolle:

Teknologia sujuvoittamassa työntekoa

Logistiikka-lava, C-halli
to 15.9. klo 11:00-11:25

 

Varaa asiantuntijoiltamme tapaamisaika messuille

Nähdäänhän messuilla? Rekisteröidy täällä messukävijäksi ja varaa asiantuntijamme kanssa tapaaminen messupäiville, niin jutellaan lisää sinua kiinnostavien teknologioiden mahdollisuuksista kestävään ja sujuvaan arkeen!

» Rekisteröidy messukävijäksi täällä

 

Janne Kolu Kauko Oy

 

Janne Kolu
Head of Sales
Logistiikka & kauppa
Mobiiliteknologia, sensori- ja visualisointiteknologiat
Varaa tapaaminen
Juhani Kartano Kauko Oy

Juhani Kartano
Sales Manager
Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

Varaa tapaaminen

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element