Kauko rekrytoi - haemme markkinointikoordinaattoria tiimiimme Kuva Mikko Törmänen

Töihin Kaukolle? Haemme markkinointikoordinaattoria tiimiimme

Jos olet teknologiasta innostunut markkinointialan nuori ammattilainen, myynti- ja markkinointitiimimme kaipaa vahvistuksekseen kenties juuri sinua! Etsimme markkinointikoordinaattoria tukemaan monialaisen asiantuntijaorganisaatiomme työtä.

Koordinaattorina tulet vastaamaan markkinointimme toteutuksesta tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin ja viestinnän kumppanimme kanssa. Työskentelet toimitusjohtajamme rinnalla ja tuet eri liiketoimintayksiköidemme myyntiä markkinoinnin monin keinoin. 

Markkinointikoordinaattorina liityt osaksi myynnin ja markkinoinnin tiimiämme

"Markkinointikoordinaattori on meillä täysin uusi positio. Etsimme rooliin nousevaa kykyä, joka haluaa tarttua monenlaiseen toimeen, kasvaa kanssamme markkinoinnin ammattilaiseksi sekä vauhdittaa myynnin ja markkinoinnin yhteistä tuloksentekoa. Vastuuta meillä saa sopivasti ja urakehitysmahdollisuuksiakin löytyy", toteaa Kaukon toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta erilaisista markkinoinnin tehtävistä ja yhteistyöstä niin myynnin kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä jatkuvassa vuoropuhelussasi niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmiemme suuntaan.

 

Markkinointikoordinaattorin rekrytoinnista vastaa Biisoni Group

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa, jonka kanssa myös vakituinen työsuhde solmitaan. Lue lisää tehtävästä Biisoni Groupin sivuilta ja hae meille kollegaksi, jos työ kuulostaa omalta!

Hae markkinointikoordinaattoriksi viimeistään 13.2.
https://rekry.biisoni.fi/jobs/1380670-markkinointikoordinaattori-kauko-oy 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Riikka Öörni
puh. 040 507 7916
sposti: riikka.oorni@biisoni.fi

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element