Panasonic-laserprojektorit sopivat monenlaiseen esityskäyttöön Kuva Panasonic

Projektorit vaihtoon - saat hyvityksen ja viemme vanhan kiertoon

Uudistatko neuvottelutiloja ja pohdit vanhan projektorin vaihtoa uuteen tykkiin tai 4K-näyttöön? Meillä on sinulle ehdotus: vaihda vanha lamppu- tai laserprojektorisi uuteen Panasonic PT-FRQ50 4K-laserprojektoriin.

Hyvitämme vaihdossa vanhasta tykistänne 200 € ja toimitamme sen kierrätykseen uuden tieltä. Vaihdossa voit antaa minkä tahansa merkkisen ja mallisen lamppu- tai laserprojektorin. Hyvitys- ja vaihtokampanjamme on voimassa huhtikuun 2022 loppuun saakka.

"Haluamme oikein rytinällä uudistaa suomalaista projektorikantaa ja opastaa käyttäjiä laserprojektorien käyttäjäystävällisyyden saloihin. Lampunvaihtorumba on rassaavin asia lampputekniikan käytössä - siitä pääsee vaihtamalla kertaheitolla eroon. Vanhat laserkoneet Panasonicin uutuusprojektori peittoaa niin resoluutiossa kuin valotehossakin", kertoo Kauko Oy:n AV-asiantuntija Juha Lindqvist.

 

Uusi Panasonic PT-FRQ50 4K-laserprojektori sopii monipuolisesti erilaisiin tiloihin

Kampanjan vaihtoprojektorimalliksi valikoitunut Panasonicin uutuus PT-FRQ50 on monenlaisiin tiloihin sopiva, perustason 4K-laserprojektori. "Uutuusprojektori on mainio valinta niin museoihin kuin opetustiloihin ja esimerkiksi neuvotteluhuoneisiin. Kuvanlaatu on erinomainen yksityiskohtaisempiinkin esityksiin ja projektori on käytössä hiljainen", kertoo Lindqvist.

Käyttötunteja tulee 4K-lasertekniikalla vanhaan teknologiaan verrattuna moninkertaisesti enemmän niin huoltojen väliselle ajalle kuin koko projektorin elinkaarelle. Huoltoväli valonlähteelle on noin 20 000 tuntia tai enemmänkin käyttöympäristöstä riippuen. 

"Monesti vanhat projektorit tykätään vaihtaa 4K-näyttöön, jolloin usein hävitään esityspinnan koossa. 4K-laserprojektorit eivät häviä kuvanlaadussa näytöille, ja voittavat kuvan koossa helposti pienemmät näytöt", Lindqvist toteaa. 

 

Yhteistyössä Kauko ja AV-Lan Finland Oy

Vaihtokampanja toteutetaan yhteistyössä Kaukon ja AV-Lan Finland Oy:n kesken. "Asiantuntijamme hoitavat vanhan projektorin irrotuksen ja toimituksen kierrätettäväksi, sekä uuden projektorin kestävän ja käyttäjäystävällisen asennuksen", kertoo AV-Lan Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Kittilä.

Päivitä tilasi AV-tekniikka arvoiseensa resoluutioon 30.4.2022 mennessä - ota yhteyttä!

Vaihda 4K-laatuun - ota yhteyttä

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element