lisää ergonomiaa ja hyvinvointia potilastyöhön Sairaanhoitajapäivillä - Kauko osastolla 2a55

Lisää ergonomiaa ja hyvinvointia potilastyöhön Sairaanhoitajapäivillä

Tule kokemaan kanssamme parempaa potilastyön ergonomiaa ja hyvinvointia Sairaanhoitajapäiville 15.-16.9.2022! Osastollamme 2a55 pääset kokeilemaan muun muassa Ergotronin uutta CareFit-mobiilivaunua, jonka monipuoliset säädöt tekevät siitä täydellisen työparin kaikenlaisiin työympäristöihin.

Katso videolta asiantuntijamme Virve Aarnion esittely sairaanhoitajan työergonomiaa parantavista mobiilivaunuista! Video: Kauko YouTube-kanava

 

Tervetuloa nauttimaan myös uuden ajan valoteknologiasta, joka energisoi ja auttaa jaksamaan paremmin vuorotyössä, sekä pitää UVC-valollaan virukset ja bakteerit poissa kosketuspinnoilta. Lisäksi: 

 

Varaa asiantuntijoiltamme tapaamisaika messuille

Nähdäänhän messuilla? Lue lisätietoja tapahtumasta ja varaa asiantuntijamme kanssa tapaaminen messupäiville, niin jutellaan lisää sinua kiinnostavien teknologioiden mahdollisuuksista sujuvaan potilastyön arkeen!

» Tutustu tapahtuman ohjelmaan täällä

» Rekisteröidy maksutta täällä

 

Virve Aarnio | Kauko Oy

 

Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT -laitteet

Varaa tapaaminen

Juha Alanen Kauko Oy

 

Juha Alanen

Sales Manager

Healthtech

Varaa tapaaminen

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element