Metsuri.png

Mies, metsäkone ja myrskypuut


Kauko Oy:n toimittama metsäkonejärjestelmä parantaa metsurin työturvallisuutta ja tuo lisää tehokkuutta.


 

Metsurin POV-kamerasta ja metsäkoneen ajoneuvokamerasta kulkee live-videokuvaa metsäkoneen kuljettajalle ja/tai valvomoon. Kuvakulmaa pystyy tarvittaessa vaihtamaan ja zoomaamaan erittäin lähelle sahattavaa kohdetta. Kuulosuojain headsettien puheyhteys toimii full duplexina ja täysin kädet vapaana. Headsettien mikrofonit ovat melukompensoituja, jolloin melu ei häiritse työntekoa ja kuulo on aina suojattuna.

Katso Työturvallisuuskeskuksen TTK:n ja Hämeen ammatti-instituutin yhteistyönä tuottama video myrskytuhojen raivauksesta: 


 

 


Kauko - kaverisi kentällä:


Tiukoissa paikoissa ei ole varaa tinkiä työkaluista. Kun järjestelmät ja työympäristö ovat kunnossa, voi tyytyväinen ja tuottelias työntekijä keskittyä itse pääasiaan. Kauko antaa käyttäjänsä käsiin markkinoiden halutuimmat ratkaisut. Kauko on toimialansa kaukokatseinen ajatusjohtaja, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Kauko on valmis näkemään enemmän vaivaa ja laittamaan itsensä likoon. Kokenut konkari rakentaa rautaisella ammattitaidollaan alan älykkäimmät ratkaisut. Kauko on notkeaa ja liikkuvaista laatua, kulkee koko matkan rinnallasi ja turvaa työsi. Kauko ei jätä pulaan.

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element