uutisia Kaukolta

Kaukon emoyhtiö Aspo-konsernin puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2021 julkaistu

Kaukon emoyhtiö Aspo-monialakonsernin puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2021 on julkaistu Aspon verkkosivuilla. Konserni saavutti ennätyksellisen liikevoiton ja osakekohtaisen tuloksen, joka ylitti vuoden 2020 tason. Vahvan tuloksentekokyvyn odotetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Koronapandemia vaikuttaa yhä negatiivisesti osaan Aspon liiketoimintoja muun muassa toiminnan rajoituksina. Myös maailmaa vaivaava komponenttipula ja raaka-aineiden saatavuusongelmat vaikuttavat. "Komponenttipula heijastuu valitettavasti myös meidän toimitusaikatauluihin. Loppuvuosi näyttää kuitenkin valoisammalta ja uskomme, että saamme normalisoitua tilanteen", kommentoi Kaukon toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

Kaiken kaikkiaan odotettavissa on innostava loppuvuosi. "Muun muassa hyvinvointia parantava biosentrinen valaistus ja logistiikan toimintoja tehostavat 3D-mittausratkaisut kiinnostavat nyt laajasti. Olemme parhaimmillamme, kun pääsemme räätälöimään teknologioita asiakastarpeisiin - luvassa on tiimityöntäyteinen syksy asiakkaidemme kanssa", Rytkönen jatkaa.

 

Uusi toimitusjohtaja aloitti Aspo-konsernissa 16.8.2021

Konsernin pitkäaikainen toimitusjohtaja Aki Ojanen jäi eläkkeelle 15.8.2021. Aspon uutena toimitusjohtajana aloitti 16.8.2021 Rolf Jansson. "Kiitos Akille yhteistyöstä menneinä vuosina, ja hyvin ansaittuja eläkepäiviä! Ilolla toivotamme Rolfin tervetulleeksi taloon jatkamaan Aspon kehittämistä Akin ansiokkaissa jalanjäljissä", Rytkönen toteaa.

Aspo-konserniin kuuluvat Kaukon lisäksi Telkon, Leipurin ja ESL Shippingin liiketoiminnat. Kauko raportoidaan osana Telko-segmenttiä.

Lue koko tiedote Aspon sivuilla!

Lisätietoja antaa:

Juha Rytkönen
Managing Director
Kauko Oy

puh. 040 922 9128
email: juha.rytkonen@kauko.com

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element