Kaukokatse Varamäki Rytkönen

Kaukokatse | Vieraana Aku Varamäki

#Kaukokatse videosarjan osa 2:

Ihminen, teknologia ja työpäivämuotoilu

Videokeskustelussa työpäivämuotoilija Aku Varamäki ja Kauko Oy:n toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

Työn murroksessa työt muuttuvat, työ kuormittaa meitä ihmisiä, työntekijöitä eri tavalla kuin aikaisemmin ja työyhteisöt ovat yhä monimuotoisempia. Ihminen kaiken keskellä tarvitsee huomiota ja tukea.

Työntekijäkokemuksen kehittäminen, ihmisten osaamisen jatkuva ylläpitäminen ja tietotyön mahdollistaminen yhä vaihtelevammissa työympäristöissä ovat monille yrityksille avaintekijöitä menestykseen.

Minkälaisia näkökulmia ihmisiin ja teknologiaan löytää työpäivämuotoilija? Miten ihmiset suhtautuvat kehittyvään teknologiaan? Millaisiin asioihin työntekijäkokemuksen kehittämisessä olisi hyvä kiinnittää huomiota?

Näihin ja moniin muihin käytännönläheisiin kysymyksiin vastataan Kaukokatseen toisessa jaksossa:

 

Lue myös Juha Rytkösen blogi: Panosta työpäivän suunnitteluun, panostat yrityksen tulokseen


#Kaukokatse videosarjassa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa teknologian tuomista mahdollisuuksista -  ja siitä miten nämä muuttavat liiketoimintaa ja itse työympäristöä. Miten työntekijä otetaan muutoksessa huomioon ja miten uutta teknologiaa hyödynnetään vaativissa työympäristöissä.

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element