Uutisia Kaukolta herobanner

Kauko Oy:n lämpöpumppuliiketoiminta Panasonicille 1.1.2020

Kauko Oy on ollut vuodesta 1988 alkaen Panasonic- ilmalämpöpumppujen jakelija Suomessa. Muualla Euroopassa Panasonic on järjestänyt jakelun suoraan omalla organisaatiollaan.

Kauko ja Panasonic ovat sopineet, että Panasonic- lämpöpumppujen jakelu siirtyy Panasonicille myös viimeisen ulkopuolisen jakelijamaan eli Suomen osalta. Kauko Oy:n lämpöpumppu -liiketoiminta siirtyy Panasonic Marketing Europen sivuliikkeelle Suomessa 1.1.2020 alkaen.

Liiketoimintakaupalla Panasonic vahvistaa asemaansa pohjoismaiden lämpöpumppumarkkinoilla, ja Kaukon ja Panasonicin yli 50 vuotta kestänyt yhteistyö jatkuu liiketoimintakaupan jälkeenkin vahvana. Kauko jatkaa yhä Panasonicin muiden b-to-b-tuotteiden ja -ratkaisujen jakelijana Suomessa.

Kauko jatkaa lämpöpumppuliiketoimintaa normaalisti 31.12.2019 saakka. Kaukon lämpöpumpuista vastaava henkilökunta siirtyy Panasonicin palvelukseen 1.1.2020, jolloin myynnin lisäksi kaikki jälkimarkkinointiin kuten huoltoon ja korjauksiin liittyvät asiat siirtyvät Panasonicin hoidettavaksi.

”Olemme tyytyväisiä että järjestelyllä voidaan varmistaa sekä asiakkaiden, jälleenmyyjien, Kaukon henkilökunnan että Panasonicin toiveet jakelun osalta. Tämä on hyvä ja looginen järjestely myös Aspon osalta” sanoo Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Kauko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Aki Ojanen. Kauko on osa monialayhtiö Aspo Oyj:tä.

 

Lisätietoja:

Karri Siren, 0400 961 811, karri.siren@kauko.com

Aki Ojanen, Aspo Oyj:n toimitusjohtaja ja Kaukon hallituksen puheenjohtaja, 0400 106 592, aki.ojanen@aspo.com

Juha Rytkönen, Kauko Oy:n toimitusjohtaja, 040 922 9128, juha.rytkonen@kauko.com

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element