uutisia Kaukolta

Lämpöpumppuliiketoiminta siirtyi Panasonicille 1.1.2020

Panasonic-ilmalämpöpumppujen maahantuonnista, myynnistä, huolloista ja korjauksista vastaa Panasonic Marketing Europen sivuliike Suomessa. Lisätietoja ja yhteystiedot Panasonicin sivuilla.

Kauko oli vuodesta 1988 alkaen Panasonic-ilmalämpöpumppujen jakelija Suomessa. Muualla Euroopassa Panasonic oli järjestänyt jakelun suoraan omalla organisaatiollaan.

Kauko ja Panasonic sopivat, että Panasonic-ilmalämpöpumppujen jakelu siirtyi Panasonicille myös viimeisen ulkopuolisen jakelijamaan eli Suomen osalta 1.1.2020. Liiketoimintakaupalla Panasonic vahvisti asemaansa Pohjoismaiden lämpöpumppumarkkinoilla.

Kauko jatkoi ilmalämpöpumppuliiketoimintaa normaalisti 31.12.2019 saakka. Kaukon lämpöpumpuista vastaava henkilökunta siirtyi Panasonicin palvelukseen 1.1.2020, jolloin myynnin lisäksi kaikki lämpöpumppujen jälkimarkkinointiin kuten huoltoon ja korjauksiin liittyvät asiat siirtyivät Panasonicin hoidettavaksi.

Kaukon ja Panasonicin yli 50 vuotta kestänyt yhteistyö jatkuu liiketoimintakaupan jälkeenkin vahvana. Kauko jatkaa yhä Panasonic Businessin muiden b-to-b-tuotteiden ja -ratkaisujen jakelijana Suomessa.

Tiedotetta päivitetty 12.12.2022.

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element