kauko_paiva_landari_banner_1900 x 1069_v2-01

Inspiroidu onnistumisista ja teknologioista Kauko-päivässä

30.1.2020 Mall of Triplan tapahtumatila Flavouriumissa järjestetään alkuvuoden innostavin teknologiatapahtuma Kauko-päivä. Paikalle odotetaan paria sataa henkilöä eri toimialoilta ja ammattiluokista. “Tämä on oiva tilaisuus päästä hypistelemään uusia teknologioita ja inspiroitua muiden alojen onnistumisista vaativissa työympäristöissä", kertoo Kauko Oy:n toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa nykymuodossaan. “Kauko-päivä periytyy Kaukomarkkinoiden ajalta, elvytimme perinteen viime vuonna pitkän tauon jälkeen. Tapahtumassa kuullaan iso kattaus meidän asiakascaseja, Antti Merilehto puhuu tekoälystä ja Aku Varamäki työpäivämuotoilusta. Jonathan Tucker Panasonicilta tulee puhumaan uudenlaisesta tavasta kehittää ja jaella sovelluksia”, jatkaa Rytkönen. 

"Kauko-päivä oli vuosikymmeniä meille paikka, jossa voimme juhlistaa asiakkaidemme ja edustamiemme tuotteiden päämiesten kanssa yhteisiä saavutuksia. Se on yhä sitä, mutta myös paikka jakaa tietoa uusista innovaatioista ja niiden käyttömahdollisuuksista ymmärrettävässä muodossa. Teknologia kun ei yksin ole mitään - sitä täytyy osata myös hyödyntää”, Rytkönen toteaa.

Arkeen sopivia innovaatioita

Koska tapahtuman isäntä on Kauko Oy, on demojen, asiakascasejen ja puhujien skaala hyvin laaja. Edustettuina on aloja kaupasta ja logistiikasta terveydenhuoltoon, turvallisuuteen ja AV-teknologiaan. Aiheiden pääpaino on uusissa innovaatioissa ja teknologioissa, mutta ennen kaikkea niiden onnistuneessa hyödyntämisessä työntekijöiden arjessa.

“Vaikka kattaus on laaja, tilaisuus on kuitenkin melko intiimi ja tapahtumassa pääsee rauhassa tutustumaan itseä kiinnostaviin asioihin. Paikalla on paljon erilaisia yrityksiä ja ihmisiä, joten esityksistä ja pöytäkeskusteluista saa varmasti uutta näkökulmaa oman arjen sujuvoittamiseen”, Rytkönen toteaa.

Tapahtumatilan seinät on peitetty kokonaan screeneillä, ja tapahtumaympäristö tuotetaan digitaalisesti Panasonicin AV-laitteilla. “Koko tila muuttuu sen mukaan mitä päivän aikana kulloinkin tapahtuu. Jo itse miljöö on makee kokemus sinällään - kannattaa siis tulla paikalle”, Rytkönen toteaa.

 


Kauko-päivä on Kauko Oy:n asiakas-, kumppani- ja sidosryhmätapahtuma. Kauko-päivä 2020 ilmoittautuminen on käynnissä nyt, tervetuloa: 

New call-to-action

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element