Action WS LiteCom Pro III Ex.jpg

Digitaalinen radiopuhelinkuulosuojain PELTOR LiteCom Pro III


3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III on kuulonsuojain-headset, jossa on sisäänrakennettu radiopuhelinyksikkö. Yksikkö vaatii ohjelmoinnin 403-470 MHz taajuusalueelle. LiteCom Pro III -kuulonsuojaimessa on sisäänrakennettu Bluetooth-toiminto multipoint-ominaisuudella ja se voidaan ohjelmoida myös käyttämään uutta digitaalista DMR-teknologiaa.


 

3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III Headset mahdollistaa langattoman viestinnän meluisissa
ympäristöissä. Se soveltuu voimalaitoskäyttöön, sekä turva-alan, teollisuuden ja rakennusalan käyttökohteisiin, joissa tarvitaan handsfree‐viestintää ja kuulonsuojausta. 

Action WS LiteCom Pro III Ex.jpg

Ammattiradiopuhelimet ovat säilyttäneet asemansa ammattilaisten viestintätarpeissa: silloin, kun tarvitaan luotettavaa yhteydenpitoa kaikissa olosuhteissa, viiveettä ja tarvittaessa vain valitulle käyttäjäryhmälle samanaikaisesti. Laitekanta on muuttumassa nopeasti digitaaliseksi sen paremman äänen ja monipuolisempien ominaisuuksien ansiosta.

Suurimmat radiopuhelinten käyttäjämäärät ovat viranomaisorganisaatioissa, joissa tyypillisesti laitteet ovat Tetra-teknologiaan pohjautuvia Virve-radioita (Viranomaisverkko). Virve-verkko kattaa koko Suomen.

Ammattiradiopuhelimien käyttöalue perustuu käyttäjäorganisaation hakemalla taajuudella olevien tukiasemien peittoalueeseen eli paikallisesti. Kun radiopuhelimia käytetään meluisissa ympäristöissä, on viestintä varmistettava yhdistämällä radiopuhelimeen kuulonsuojaimet ja mikrofoni, jolloin vaihtoehtona on myös käyttää kuulonsuojaimia, joissa radiopuhelin on sisäänrakennettuna. Erillistä radiopuhelinyksikköä ei tällöin tarvita.

Peltor LiteCom Pro III:n pääominaisuudet:

 • Ohjelmoitava analoginen/digitaalinen DMR‐radiopuhelin
 • Multipoint Blutooth® -yhteys
 • Vesitiivis mikrofoni (IP68)
 • Ympäristöäänien kuuntelutoiminto
 • Ääniohjattu valikkojärjestelmä, useita kielivaihtoehtoja
 • Push to listen
 • Li‐Ion ‐akku
 • Puheohjattu lähetys (VOX)
 • Varatun kanavan ilmaisu
 • Ulkoinen tuloliitäntä
 • Automaattinen virrankatkaisu
 • Akun varaustilan ilmaisu
3M- PELTOR- WS LiteCom Pro III MT73H7A4D10EU.jpg

Me Kaukolla olemme näissä asioissa asiantuntijoita ja tiedämme, miten toimivia ratkaisuja toteutetaan. Teemme kartoituksen tarpeistasi, suunnittelemme ja toteutamme paikallisen radioverkon ja toimitamme päätelaitteet käyttövalmiina ja toimivina yhdistelminä.

PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III –kuulonsuojain on ohjelmoitava tuote, joten saat sen kauttamme. Tuote on tilattavissa samantien.

 

 

 

 

 

 

 

 


Kuvat: 3M


Ammattilaisille tarkoitettuun verkkokauppaamme pääset tästä.
Lataa tästä tuotteen tekniset tiedot (pdf).


Kysy lisää:

Janne Kolu
Sales Manager
+358 50 598 6001
janne.kolu@kauko.com

tutustu-langattoman-viestinnan-laitteisiin-kaukon-verkkokaupassa-cta-banner

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element