ptm19-osallistun-gps

3D-mittauksen monet mahdollisuudet esittelyssä Paikkatietomarkkinoilla

Olemme mukana Paikkatietomarkkinoilla 18.–19.11.2019 Helsingin Messukeskuksessa. GIS-EXPO 2019 kokoaa paikkatietoalan ammattilaiset ja harrastajat alan tärkeimpään tapahtumaan. Osastollamme A6 esittelemme erityisesti 3D-mittauksen mahdollisuuksia mobiilikäytössä ja  uusimpia kenttätyön laitemalleja varusteineen. 

Tervetuloa Kaukon osastolle ja tietoiskuun Paikkatietomarkkinoille!

Kaukon osastolla, A6 Messukeskus Siipi, esittelyssä 3D-mittauksen monet mahdollisuudet. Osastollamme on esillä Panasonic Toughpad -tabletti, jossa on sisäänrakennettu 3D-kamera ja tekoälyä hyödyntävä sovellus. Näytämme, kuinka helposti ja nopeasti tätä mobiiliratkaisua voi hyödyntää esimerkiksi teiden kuoppien sijainnin, koon ja tilavuuden mittaamiseen, tai hyödyntää teknologiaa erilaisiin maastossa tai kaupunkikohteissa olevien kohteiden mittaamiseen.

Tuomme paikalle Panasonicin laajan malliston erilaisia kenttäkäyttöön soveltuvia tablet- ja hybriditietokoneita, joiden avulla erilaisia paikkatietosovelluksia voidaan käyttää kaikissa olosuhteissa ulkona ympäri vuoden.

Osastollamme on myös esillä esimerkkejä monipuolisista kantoratkaisuista ja ajoneuvokiinnityksistä tietokoneiden käyttöergonomian optimointiin liikkuvan tietotyön ammattilaisille.

Esittelemme esimerkkejä mobiilialustastamme, jonka avulla esimerkiksi erilaisiin kämmen- ja tablet-tietokoneisiin voidaan helposti tehdä käyttöä ja työprosessia tukeva sovellus- ja käyttöliittymä. Näytämme, miten esimerkiksi tablettietokone voidaan liittää osaksi muuta kommunikaatiojärjestelmää ja käyttää sitä radiopuhelimen tapaan viestintävälineenä tiimien jäsenten välillä matkapuhelinverkossa.

Asiantuntijamme ovat paikalla koko messutapahtuman ajan, tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan esimerkkeihin käytännössä - etsitään yhdessä paras laite- ja palveluratkaisu oman organisaationne liikkuvan tietotyön arkeen. Voit myös sopia etukäteen tapaamisen asiantuntijamme kanssa, ota yhteyttä tästä!

Tietoisku: 3D-mittauksen monet mahdollisuudet tablet-tietokoneella

Aika ja paikka: maanantaina 18.11.2019 klo 15.00 - 15.25 C-Salissa

  • Mittauksen digitalisointia. Intelin RealSense 3D-kameran tulo markkinoille on mahdollistanut 3D-mittaukselle uusia ja monipuolisia käyttömahdollisuuksia.
  • Panasonic on yhdistänyt 3D-kameran ja tekoälyä hyödyntävän mittaussovelluksen vahvennettuun Toughpad tablet-tietokoneeseen.
  • Miten tätä mittaustekniikkaa voisi hyödyntää erilaisissa käyttökohteissa ja tehtävissä? Miten se voisi kehittää nykyisiä työtapoja?

Tervetuloa vierailemaan ja keskustelemaan lisää Kaukon osastolle ja tietoiskuun Paikkatietomarkkinoilla!

Näyttelyosastomme on auki koko kaksipäiväisen tilaisuuden ajan:  maanantaina 18.11.  klo 9–17 ja tiistaina 19.11.2019 klo 9–15. Tapahtuman järjestää Maanmittauslaitos. Sisäänpääsy on messukävijoille maksuton -  ilmoittaudu tästä mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Paikkatietomarkkinoille

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element