WV-S3111L_Product_Image_1_Main_(png)

24/7 värillinen yökuvaus erittäin hämärissä valaistusolosuhteissa. Uusi i-PRO Extreme kupukameramallisto

Näkyvyyttä jopa 0 luksin valaistuksessa kameran IR-ledeillä

Panasonic on laajentanut i-PRO Extreme sarjaansa kuudella uudella kompaktilla kupukameralla, joilla infrapunavalon (IR) ansiosta saadaan tarkkaa kuvaa sekä päivällä että yöllä.

Näillä uusilla malleilla varmistetaan hyvä näkyvyys missä tahansa olosuhteissa suoden yrityksille mielenrauhaa, että heidän omaisuutensa on turvattuna kellon ympäri.

Kameramallisto sopii kohteisiin, joissa vaaditaan korkealaatuista valvontaa ja missä todisteiden luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää, kun jotain poikkeavaa tapahtuu.

Sisäänrakennettu värillinen yökuvaustoiminto parantaa käyttäjän kykyä erottaa vaatteiden ja autojen sävyt äärimmäisen heikossa valaistuksessa (vaadittu vähimmäisvaloisuus on 0,03 luksia). Infrapuna-LEDit parantavat näkyvyyttä täysin pimeissä olosuhteissa, mikä helpottaa ihmisten ja niiden liikkeiden tunnistamista mustavalkokuvana jopa 15 metrin etäisyydeltä.

 WV-S3111L_Product_Image_1_Main_(png) .               WV-S3111L_Product_Image_2_(png) (1)

Laaja kuvakulma ja ”käytävätila”

Tämän kameramalliston toinen etu on laajakulmaobjektiivin tuottama erittäin laaja kuvakulma - 109 astetta vaakasuunnassa ja 73 astetta pystysuunnassa.

Erityinen ”käytävätila” tarkoittaa, että kameran kuvaa pystyy kääntämään 90 asteesta 270 asteeseen, jolloin kapeiden ja pitkien kohteiden, kuten toimisto- tai myymäläkäytävien sekä tuotantolinjojen tarkkailu tehostuu.

Kompakti koko – huomaamaton ulkomuoto

Tämän kamerasarjan kompaktin koon ansiosta asennus on helppoa ja kamerat soveltuvat hyvin huomaamattomaan valvontaan erilaisissa käyttöympäristöissä, kuten pienissä myymälöissä, kulkuneuvoissa tai hisseissä.

Valikoima sisältää sisä- ja ulkoversiot sekä 1080p että 720p resoluutiolla. Lisäksi mallistossa on kaksi mallia, jotka ovat täyttävät kulkuneuvoon asennettavien kameroiden standardit, ja siksi ne soveltuvat asennettaviksi metroihin, juniin, linja-autoihin jne.

Riittävän robusti kulkuneuvojen, kuten metrojen, junien tai linja-autojen valvontaan.

Ulkomallit ovat vandaalinkestäviä, vedenpitäviä ja täyttävät kulkuneuvojen asennusvaatimukset.

Niiden kestävä kotelo täyttää IK10- ja IP66-vaatimukset. Mallit täyttävät myös standardin EN50155 eurooppalaiset rautatie- ja muiden ajoneuvojen asennusvaatimukset, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan junien ja linja-autojen valvontaan.           

New Panasonic i-PRO Extreme Visibility

 

Data sheetit:

WV-S3532LM

WV-S3531L

WV-S3512LM

WV-S3511L

WV-S3131L

WV-S3111L

 

 

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element