Täysin puhdasta sisäilmaa UniqAir-ilmanpuhdistimella 

Terveydenhoitoalan ammattilaiset ovat muita suuremmassa vaarassa sairastua ilmateitse tarttuviin infektioihin ja hengitystieoireisiin. Kun bakteereja, viruksia ja allergeeneja kulkee potilaiden ja vierailijoiden mukana ovista sisään, tarvitaan tutkittua ja testattua puhdistustehoa.

UniqAir-ilmanpuhdistimet auttavat vähentämään ilmateitse tarttuvien infektioiden tartuntariskiä poistamalla epäpuhtaudet hengitysilmasta ennen kuin ne kulkeutuvat ilmanvaihdon kautta muihin huoneisiin. Tehokkaan ilmanpuhdistimen ansiosta henkilöstö pysyy terveenä töissä ja potilailla on parhaat edellytykset toipumiseensa. 

Ota yhteyttä
Hospital bannerkuva

Vähennä tartuntariskiä ja paranna hengitysilmaa 

UniqAir-ilmanpuhdistimet suodattavat jopa 100 % kaasuista ja 99,97 % pienhiukkasista: viruksista, bakteereista, mikrobeista, homeitiöistä ja mikromuovista sekä huone-, eläin- ja siitepölystä ja kaasumaisista epäpuhtauksista, kuten hajuista, toksiineista ja ilmansaasteista. 

Puhdistamalla ilmasta epäpuhtauksia edistät potilasturvallisuutta ja takaat hyvän hoidon. Ilmanpuhdistin pitää hengitysilman raikkaana ja estää näin tunkkaisen ilman syntymisen ja huonon ilmanlaadun aiheuttaman väsymyksen. UniqAir on vastaanotoilla avuksi esimerkiksi astmaatikoille ja potilaille, jotka ovat yliherkkiä hajuille, hajusteille tai muille kemikaaleille. Esimerkiksi hammaslääkäreiden vastaanotoilla ilmassa on kemikaaleja, muovien sidosaineita, asetonia ja alkoholia. UniqAir suodattaa nämä ilmasta pois ja hävittää myös desinfiointiaineen hajun. 


Apu monenlaisiin puhdistustarpeisiin

UniqAirin voit sijoittaa lattialle, tason päälle tai seinälle. Se soveltuu niin isoihin kuin pieniinkin tiloihin - mitoitamme laitteen tilan koon ja puhdistustarpeen mukaan.

Auttaa home- ja sisäilmaoireisiin

UniqAir auttaa home- ja sisäilmaoireisiin ja parantaa kemikaalirikkaiden työympäristöjen ilmanlaatua, minkä seurauksena allergia- ja astmaoireet ja niistä aiheutuvat poissaolot ja sairaskulut vähenevät. Remontin aikana puhdistin suodattaa syntyvän pölyn ja nopeuttaa tilojen käyttöönottoaikaa. 

Poistaa pinnoista irtoavia emissioaineita

Uudisrakennusten ja peruskorjattujen tilojen pinnoista, uusista kalusteista ja tekstiileistä irtoaa emissioaineita. Niiden haihtuminen vie jopa 1-2 vuotta käyttöönotosta. Ilmanpuhdistimilla lyhennät ns. tuuletusaikaa jopa kuukausia ja saat tilat mahdollisimman pian käyttöön.

Helposti liikuteltavissa tilasta toiseen

Puhdistustarve yhdessä tilassa voi olla vain hetkellinen. Siksi UniqAir-ilmanpuhdistimet ovat helposti liikuteltavissa tilasta toiseen joko kantaen tai pyörillä rullaten. Kun laite on paikallaan, riittää kun laitat sähköpistokkeen seinään ja napsautat puhdistimen päälle.

Puhdas sisäilma on tärkeä osa vastuullista yritystoimintaa. Raikkaassa UniqAir-ilmassa vireystaso paranee ja keskittymiskyky kasvaa.
Tutustu käyttäjien kokemuksiin!

 

Tutkittu, testattu ja turvallinen teknologia

Toisin kuin useat muut teknologiat, UniqAir-ilmanpuhdistimet eivät synnytä puhdistuksessa sivutuotteita, kuten otsonia tai haitallisia muuntuneita yhdisteitä. Ne hyödyntävät kolmivaiheista suodatusteknologiaa: esisuodatinta, aktiivihiilisuodatinta ja EPA/HEPA-suodatinta.

UniqAir-teknologia on testattu sekä laboratorio-olosuhteissa että kenttätutkimuksissa. Testaajina ovat toimineet Teknologian tutkimuskeskus VTT (raportti VTT-CR-01662-17, 24.3.2017), Työterveyslaitos TTL sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. 

Ajantasaiset käyttöohjeet ja vinkit löydät valmistajan sivuilta.

UniqAir logo

 

UniqAir PRO tuotekuva

 

UniqAir PRO -ilmanpuhdistin

Huonekohtainen UniqAir PRO on suunniteltu vaativaan käyttöön tiloissa, joissa on sisäilman laatuongelmia. Laitteen voit kytkeä tavalliseen pistorasiaan ja siirrät pyörien avulla paikasta toiseen. 

Toimitamme laitteet asennettuina. Valmistaja sopii kanssanne asianmukaisesta huolto-ohjelmasta.

 • Korkeus 103,5 cm, leveys 31,8 cm, syvyys 31,8 cm
 • Puhtaan ilman tuotto (CADR) 155 m³ tunnissa
 • Sähkönkulutus 32 W 
 • Äänitaso 38 desibeliä (1 m etäisyydellä, taustamelu 33 dB)
 • Esisuodattimen puhdistus tai vaihto 4-6 kk välein ja HEPA- sekä aktiivihiilisuodattimen vaihto 1 vuoden välein

UniqAir Uniq -ilmanpuhdistin

Uniqin sijoitat jalallisena lattialle tai tason päälle tai kannakkeen avulla seinälle. Se kytkeytyy tavalliseen pistorasiaan ja on helppo siirtää paikasta toiseen. Tarjolla on kolme etupaneelin ja kolme takakuoren värivaihtoehtoa. Yrityskohtaisesta takakuoren räätälöinnistä (tilausvärillä) voimme neuvotella tapauskohtaisesti.

Toimitamme laitteet asennettuina. Valmistaja sopii kanssanne asianmukaisesta huolto-ohjelmasta.

 • Paino 9 kg
 • Korkeus 450 mm, syvyys 185 mm
 • Toimitukseen kuuluvalla kaarijalalla: korkeus 550 mm, syvyys 230 mm
 • Erillisesti tilattavalla seinäkannakkeella: korkeus 467 mm, syvyys 200 mm
 • Yksi puhdistin pitää 20-40 m² tilan ilman jatkuvasti puhtaana sekä kaasumaisista (VOC, toksiinit, NOx) että hiukkasepäpuhtauksista
 • Aktiivihiili-HEPA -yhdistelmäsuodatin
 • G1-luokan esisuodatin
 • Tausta, huopaa, 50 % kierrätysmateriaalista
 • Sähköpistoke 230 V, ~ 50/60 Hz
 • Sähkönkulutus alle 60 W
 • Äänitaso normaaliasetuksella 38 dB (A), yöasetuksella < 20 dB (A)
 • Ajastin ja kaukosäätö mobiililaitteella (WiFi)
 • Suurtehoasetus tilapäisen suuren epäpuhtauspitoisuuden puhdistamiseen

UniqAir Uniq 6-latta-lasi-musta ilmanpuhdistin

 

Autan valitsemaan tarpeisiisi sopivan puhdistimen - ota yhteyttä!

Micke Holmlund

Sales Manager, Technical Specialist

Terveydenhuollon laitteet ja digitaaliset ratkaisut

+358 400 5700 26

LinkedIn

Micke Holmlund Kauko Oy