Täysin puhdasta sisäilmaa terveydenhuollon tiloihin UniqAir-ilmanpuhdistimella 

Terveydenhoitoalan ammattilaiset ovat muita suuremmassa vaarassa sairastua ilmateitse tarttuviin infektioihin ja hengitystieoireisiin. Kun bakteereja, viruksia ja allergeeneja kulkee potilaiden ja vierailijoiden mukana ovista sisään, tarvitaan tutkittua ja testattua puhdistustehoa.

UniqAir-ilmanpuhdistimet auttavat vähentämään ilmateitse tarttuvien infektioiden tartuntariskiä poistamalla epäpuhtaudet hengitysilmasta ennen kuin ne kulkeutuvat ilmanvaihdon kautta muihin huoneisiin. Tehokkaan ilmanpuhdistimen ansiosta henkilöstö pysyy terveenä töissä ja potilailla on parhaat edellytykset toipumiseensa. 

Ota yhteyttä
Hospital bannerkuva

UniqAir suodattaa jopa 99,97 % hengitysilman pienhiukkasista terveydenhuollossa - myös virukset ja niitä levittävät aerosolit 

Puhdistamalla ilmasta epäpuhtauksia edistät potilasturvallisuutta ja takaat hyvän hoidon. UniqAir-ilmanpuhdistimet suodattavat jopa 100 % kaasuista ja 99,97 % pienhiukkasista: viruksista, bakteereista, mikrobeista, homeitiöistä ja mikromuovista sekä huone-, eläin- ja siitepölystä ja kaasumaisista epäpuhtauksista, kuten hajuista, toksiineista ja ilmansaasteista. UniqAir suodattaa myös koronaviruksen ja viruksia levittävät aerosolit.

Täysin puhdas ilma pitää virkeänä töissä ja auttaa home- ja sisäilmaoireisiin

UniqAir-ilmanpuhdistin pitää hengitysilman raikkaana ja estää näin tunkkaisen ilman syntymisen ja huonon ilmanlaadun aiheuttaman väsymyksen. Tehokas ilmanpuhdistus auttaa myös vähentämään allergia- ja astmaoireita sekä niistä aiheutuvia sairaspoissaoloja ja sairauskuluja.

UniqAir suodattaa vastaanotolla ilmasta kemikaalit ja desinfiointiaineen hajun

UniqAir on vastaanotoilla avuksi esimerkiksi astmaatikoille ja potilaille, jotka ovat yliherkkiä hajuille, hajusteille tai muille kemikaaleille. UniqAir suodattaa muun muassa hammaslääkäreiden vastaanotoilla ilmasta kemikaalit, muovien sidosaineet, asetonin ja alkoholin, sekä hävittää desinfiointiaineen hajun. 

Ilmanpuhdistin on helppo siirtää potilashuoneesta toiseen

UniqAir-ilmanpuhdistimia voi helposti siirtää tilasta toiseen, kun esimerkiksi potilaan eristys päättyy. Ne auttavat myös nopeuttamaan vasta remontoitujen tilojen käyttöönottoaikaa poistamalla ilmasta pölyä ja kemikaaleja.


Vähennä tartuntariskiä ja paranna hengitysilmaa UniqAir-ilmanpuhdistimella

UniqAir vähentää tartuntariskiä esimerkiksi päivystyshuoneissa Kuva Canva

 

Esimerkiksi moni flunssakierre saa alkunsa sisäilmaongelmista. Julkisissa tiloissa, joissa liikkuu suuria määriä ihmisiä, hiilidioksidikuorma nousee ja samalla bakteerien ja virusten määrä sisäilmassa kasvaa. UniqAir-ilmanpuhdistimet taklaavat infektioriskiä uudenlaisella tavalla: ne poistavat ilmateitse leviäviä mikrobeja ja auttavat näin vähentämään tiettyjen infektioiden tartuntavaaraa.

Lue blogimme yhteistyöstä

Testattu ja turvallinen ilmanpuhdistin - UniqAir loistaa sekä laboratoriotesteissä että kenttätutkimuksissa

UniqAir-teknologia on testattu sekä laboratorio-olosuhteissa että kenttätutkimuksissa. Testaajina ovat toimineet mm. Teknologian tutkimuskeskus VTT (raportti VTT-CR-01662-17, 24.3.2017), Työterveyslaitos TTL sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.

UniqAir-ilmanpuhdistimet ovat olleet mukana useissa tutkimuksissa, joissa on selvitetty virusten leviämistä sisätiloissa. Uusimmissa tutkimuksissa on selvinnyt muun muassa, että UniqAirilla saavutetaan merkittävä alenema ilman viruspitoisuudessa ja UniqAirin käyttämä ilmankierrätystapa voi painaa huoneilman viruspitoisuuden lähelle nollaa.

 

UniqAir logo

 


Pyörien päällä siirreltävä UniqAir PRO -ilmanpuhdistin

UniqAir PRO -tuotekuva Kuva UniqAir

 

Huonekohtainen UniqAir PRO on suunniteltu vaativaan käyttöön tiloissa, joissa on sisäilman laatuongelmia. Laitteen voit kytkeä tavalliseen pistorasiaan ja siirrät pyörien avulla paikasta toiseen. 

Toimitamme laitteet asennettuina. Valmistaja sopii kanssanne asianmukaisesta huolto-ohjelmasta.

 • Korkeus 103,5 cm, leveys 31,8 cm, syvyys 31,8 cm
 • Puhtaan ilman tuotto (CADR) 155 m³ tunnissa
 • Sähkönkulutus 32 W 
 • Äänitaso 38 desibeliä (1 m etäisyydellä, taustamelu 33 dB)
 • Esisuodattimen puhdistus tai vaihto 4-6 kk välein ja HEPA- sekä aktiivihiilisuodattimen vaihto 1 vuoden välein

UniqAir Uniq -ilmanpuhdistin pöydälle, lattialle tai tasolle

UniqAir Uniq -ilmanpuhdistin Kuva UniqAir

 

Uniqin sijoitat jalallisena lattialle tai tason päälle tai kannakkeen avulla seinälle. Se kytkeytyy tavalliseen pistorasiaan ja on helppo siirtää paikasta toiseen. 

Toimitamme laitteet asennettuina. Valmistaja sopii kanssanne asianmukaisesta huolto-ohjelmasta.

 • Paino 9 kg
 • Korkeus 450 mm, syvyys 185 mm
 • Toimitukseen kuuluvalla kaarijalalla: korkeus 550 mm, syvyys 230 mm
 • Erillisesti tilattavalla seinäkannakkeella: korkeus 467 mm, syvyys 200 mm
 • Yksi puhdistin pitää 20-40 m² tilan ilman jatkuvasti puhtaana sekä kaasumaisista (VOC, toksiinit, NOx) että hiukkasepäpuhtauksista
 • Aktiivihiili-HEPA -yhdistelmäsuodatin
 • G1-luokan esisuodatin
 • Tausta, huopaa, 50 % kierrätysmateriaalista
 • Sähköpistoke 230 V, ~ 50/60 Hz
 • Sähkönkulutus alle 60 W
 • Äänitaso normaaliasetuksella 38 dB (A), yöasetuksella < 20 dB (A)
 • Ajastin ja kaukosäätö mobiililaitteella (WiFi)
 • Suurtehoasetus tilapäisen suuren epäpuhtauspitoisuuden puhdistamiseen

Autamme mitoittamaan tilaasi ja tarpeisiisi sopivan puhdistimen - ota yhteyttä!

Virve Aarnio

Sales Manager

Medical IT

+358 400 588 595

LinkedIn

Virve Aarnio | Kauko Oy