Optimoi varastotilan käyttöä 3D-mittaussovelluksella

Vähittäiskaupan toimittajat eivät aina kerro paketeistaan tarkkoja mittoja tai eivät anna niitä lainkaan. Usein paketteja mitataan ja mittoja dokumentoidaan käsin eri järjestelmiin, jolloin riskinä ovat inhimilliset kirjausvirheet. Pakettien viivakoodit luetaan erikseen, vaikka paketin mitat ja viivakoodin tietosisältö olisi tehokkaampaa viedä järjestelmään yhdellä kertaa.

Varastotilan optimointiin kehitetty 3D-mittaussovelluksemme perustuu rahdin ja pakettien mittausteknologiaan. Mittaamiseen tarvitset sovellusta pyörittävän tietokoneen, 3D-kameran sekä viivakoodinlukijan. Riittää, kun otat lähetyksestä kuvan ja luet viivakoodin - sovellus hoitaa loput.

Metal stillage in a warehouse with cartons

Dokumentoi tärkeät tiedot yhdellä kertaa

3D-mittaussovellus laskee automaattisesti lähetyksen mitat ja dokumentoi pakettien pituuden, leveyden ja syvyyden sekä viivakoodista saamansa tuotetiedot pilvipalveluun. Se lähettää tarvittaessa keräämänsä tiedot muihin järjestelmiin, jotta voit hyödyntää tietoa varastotilan käytön optimoinnissa ja pakettien lastaamisessa jatkokuljetuksiin.

Tabletissa sovellus kulkee joustavasti mukanasi paikasta toiseen, joten voit tehdä mittauksia missä tahansa. Voit myös asentaa kameran, viivakoodinlukijan ja tietokoneen kiinteästi yhteen kuvauspaikkaan. Kun yhdistät sovellukseen lisäksi vaa’an, saat lähetyksen kaikki tärkeät tiedot dokumentoitua kerralla.

GPC-3d-stock-measure-ui-screenshot

Testaa sovellusta omassa työympäristössäsi niin tiedät, kuinka paljon mittaustyön automatisointi säästää aikaasi! Lainaamme testikäyttöösi kenttätyön kestävät laitteet.

Testaa 3D-mittaussovellusta

Mitä tarvitsen pakettien 3D-mittaukseen?

Sovellusta käyttääksesi tarvitset käyttöjärjestelmäksi Windows 10:n ja Intel® RealSense™ Stereo Depth -kameran. Voit hankkia kameran joko tietokoneeseen tai tablettiin integroituna, tai kytkeä ulkoisen kameran koneeseen USB-piuhalla. Suosittelemme kameran hankkimista Panasonicin ruggeroituun tietokoneeseen asennettuna, sillä ulkoiset kamerat hajoavat helposti käytössä. Jos mittaaminen täytyy tehdä liikkeessä, Panasonicin tablettitietokoneet toimivat erinomaisesti Intelin kameroiden kanssa.

 

 

Asennamme sovelluksen tarvitsemiisi laitteisiin puolestasi ja koulutamme henkilöstösi mittaussovelluksen käyttöön. Tarvitset vain yhden lisenssin laitetta kohden. Jos laitteella on useampi käyttäjä tai tarvitset useamman laitteen mittausten tekoon, teemme mielellämme tarjouksen useammasta.


Ota yhteyttä

Edustamme GPC Systemsin 3D-mittaussovelluksia.

Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan