Mittaa rahti ja paketit tarkasti 3D-mittaussovelluksella

Epäsäännöllisen kokoisten ja muotoisten pakettien mittaaminen on haastavaa ilman oikeanlaisia työkaluja. Esimerkiksi rahdin todellisten kuljetuskustannusten määrittäminen vaatii paketeista tarkkoja mittoja. Usein mitat arvioidaan silmämääräisesti, mikä tarkoittaa rahdin koon yliarviointia ja sitä kautta liian suuria rahtikustannuksia.

Kun paketteja mitataan ja mittoja dokumentoidaan käsin, riskinä ovat inhimilliset kirjausvirheet. Käsin mittaaminen ei myöskään aina onnistu: kohteet voivat olla isoja ja vaikeasti mitattavia, hankalasti saavutettavissa paikoissa, tai sen muotoisia, että mittaaminen on hankalaa.

näyttökuva-rahdin-ja-pakettien-3D-mittaussovelluksesta

Sinä otat kuvan - sovellus hoitaa loput

Esimerkiksi lentokentillä rahdille varattu tila ja rahdin kuljettaminen ovat kalliita. Hidas mittaustapa pidentää kuljetusaikoja ja kasvattaa käsittelyyn liittyviä kustannuksia.

Rahdin ja pakettien mittaamiseen kehitetty 3D-mittaussovelluksemme tunnistaa kuvauskohteet ja niiden ääriviivat automaattisesti. Mittaamiseen tarvitset sovellusta pyörittävän tietokoneen lisäksi 3D-kameran. Kameran sisällä oleva elementti mittaa kohteiden välisiä etäisyyksiä, joista sovellus saa laskettua rahdin pituuden, leveyden ja syvyyden tarkasti. Riittää, kun otat yhden kuvan - kamera ja sovellus hoitavat loput. Sovellusnäytöllä näkyvät indikaattorit auttavat kohteen ja oikean kuvausetäisyyden määrittämisessä.

näyttökuva-rahdin-ja-pakettien-3D-mittaussovelluksesta

Testaa sovellusta omassa työympäristössäsi niin tiedät, kuinka paljon mittaustyön automatisointi säästää aikaasi! Lainaamme testikäyttöösi kenttätyön kestävät laitteet.

Testaa 3D-mittaussovellusta

Mittaa liikkeessä tai paikallaan

Voit liittää kameran ja tietokoneen kiinteästi esimerkiksi trukkiin ja ottaa paketeista mitat samalla, kun kuljetat niitä. Voit kytkeä kameran myös kuljettimeen ottamaan mittoja ohi kulkevista paketeista. Kun kytket mittaussovellukseen lisäksi vaa’an, saat otettua paketista kaikki tärkeät mitat kerralla.

Mitattavaa aluetta ei tarvitse määrittää sovellukseen käsin, mikä helpottaa ja nopeuttaa työntekoa sekä parantaa mittaustyön tehokkuutta esimerkiksi käsin mittaamiseen verrattuna. Mitattavan kohteen yhteyteen ei tarvita referenssimittoja tai -esineitä, eikä kuvauspaikkaa tarvitse rakentaa erikseen - mitat voi ottaa missä tahansa ympäristössä. Mittaajan ei tarvitse liikkua kohteen ympäri kuvauksen aikana, vaan voi ottaa kuvan paikaltaan.

Mitä tarvitsen rahdin 3D-mittaukseen?

Sovellusta käyttääksesi tarvitset käyttöjärjestelmäksi Windows 10:n ja Intel® RealSense™ Stereo Depth -kameran. Voit hankkia kameran joko tietokoneeseen tai tablettiin integroituna, tai kytkeä ulkoisen kameran koneeseen USB-piuhalla. Suosittelemme kameran hankkimista Panasonicin ruggeroituun tietokoneeseen asennettuna, sillä ulkoiset kamerat hajoavat helposti käytössä. Jos mittaaminen täytyy tehdä liikkeessä, Panasonicin tablettitietokoneet toimivat erinomaisesti Intelin kameroiden kanssa.

Asennamme sovelluksen laitteisiin puolestasi ja koulutamme henkilöstösi mittaussovelluksen käyttöön. Tarvitset vain yhden lisenssin laitetta kohden. Jos laitteella on useampi käyttäjä tai tarvitset useamman laitteen mittausten tekoon, teemme mielellämme tarjouksen useammasta.


Ota yhteyttä

Edustamme GPC Systemsin 3D-mittaussovelluksia.

Kysy lisää

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan