Kehokamerat liikkuvan työn turvaksi

Kun tarvitset helposti mukana kulkevaa valvontakameraa vaativiin liikkuvan työn olosuhteisiin ja tehtäviin, tutustu rintapieleen tai napinläpeen kiinnitettäviin kehokameroihin sekä korvakoukkukameraan.

Kehokamerat auttavat tallentamaan uhkaavat tilanteet esimerkiksi hoitotyössä, kaupanalalla, valvontatyössä tai viranomaiskäytössä. Ne tuovat sekä turvaa kantajalleen että auttavat todentamaan tapahtumat jälkikäteen.

Lue lisää
kehokamerat liikkuvaan työhön Kuva Hytera

Laajenna videovalvontaa katvealueille ja katutason tapahtumiin

pylväät ja rakennusten kulmat aiheuttavat valvontaan katvealueita joita voi kattaa kehokameroilla Kuva Shutterstock

Esimerkiksi pylväät tai rakennusten kulmat voivat aiheuttaa katvealueita valvontaan. 

Kehokamerat ovat oiva lisä perinteisiin valvontajärjestelmiin: ne liikkuvat ihmisten mukana katutasossa ja laajentavat valvonnan myös kiinteiden valvontakameroiden ulottumattomissa oleviin tiloihin ja katvealueisiin. 

Yhdistä tiedot eri lähteistä ja luo kattavampaa tilannekuvaa: kytke bodycamit VMS-ohjelmistoon ja analysoi niiden lähettämä reaaliaikainen videostriimi sekä tallenteet muiden videovalvontamateriaalien kanssa.

Autamme löytämään vaatimuksiisi sopivan teknologian, yhdistämään sen videovalvontajärjestelmäänne ja tuomaan turvaa erilaisiin työtehtäviin ja -ympäristöihin esimerkiksi valvonta- ja viranomaiskäytössä.  

Juttele asiantuntijamme kanssa

Zepcam-kehokamerat tuovat turvaa työpäiviin

Zepcam T2+ bodycam tuo turvaa liikkuvaan työhön mm. kaduilla ja kauppakeskuksissa. Pienellä, karkkiaskin kokoisella kehokameralla kuvaat talteen lähelläsi olevien henkilöiden puheen sekä teot. Jo pelkkä kameran läsnäolo voi auttaa vähentämään häiriökäyttäytymistä.

Kehokamerat kuvaavat laadukasta videota, tallentavat ääntä ja GPS-paikkatietoa. Bodycamin akku kestää jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Laitteella on tallennustilaa 64 GB ja se noudattaa viimeisintä AES256-salausstandardia.

 

Zepcam Bodycam T2 -kehokamera Kuva Zepcam


Hanki Zepcam-kehokamerat pilvitallennuspalvelulla tai ilman

Voit hankkia Zepcam-kehokamerat joko pilvitallennuspalvelun kanssa tai ilman. Ilman pilvitallennuspalvelua hyödynnät kameran omaa tallennustilaa tai voit purkaa tallenteet latausaseman avulla ulkoiselle levylle.

Kamera ilman pilvitallennuspalvelua

Yksittäinen kamera varusteineen:

1 x Zepcam T2+ bodycam
1 x latausteline
1 x USB-kaapeli
1 x kiinnikeklipsi

Neljän kameran paketti:

4 x kamera ja yllä kuvatut varusteet
1 x Zepcam Box tallenteiden säilytykseen
1 x datanpurku- ja latausasema 4 kameralle
4 x kallistuskiinnike
4 x magneettikiinnike
1 vuoden lisenssit tallennussovellukseen

Kamera pilvitallennuspalvelulla

Zepcam-aloituspakkaus:

4 x Zepcam T2+ bodycam
1 x datanpurku- ja latausasema 4 kameralle
4 x 1 vuoden kamerakohtainen pilvipalvelulisenssi (7 päivän tallennusaika)
4 x kallistuskiinnike
4 x magneettikiinnike

Zepcam Bodycam T2 -latausasema Kuva Zepcam

Zepcam-latausasemalla purat tallenteet ulkoiselle levylle. 

Kedacom-kehokamera jakaa tietoa kentältä valvomoon tai työnjohtoon

Kedacom-kehokamera kiinnitetään rintapieleen Kuva Kedacom

Rintapieleen kiinnitettävä Kedacom-kehokamera lähettää livekuvaa tapahtumapaikalta ja välittää ajantasaista tilannekuvaa valvomoon tai työnjohtoon 4G- tai WiFi-yhteydellä. Valvomo voi tarvittaessa paikantaa kameran ja sitä kantavan henkilön. 

Vedenkestävä IP67-luokituksen kehokamera toimii jatkuvassa käytössä jopa 11 tuntia yhdellä latauksella, ja välittää selkeää kuvaa sekä päivänvalossa että yökuvauksessa. Videokuva tallentuu striimin lisäksi kameran omalle muistikortille.

Kysy lisää

Kuvaa huomaamattomasti Kedacom-napinläpikameralla

Kun haluat kuvata huomaamattomasti, kiinnitä vedenkestävä IP66-luokituksen Kedacom-napinläpikamera paitaan. Kameran oman mikrofonin avulla voit taltioida videokuvan mukana myös puhetta. 

Napinläpikamera on kätevä tilanteissa, joissa rintapieleen kiinnitetty kamera voisi takertua johonkin kiinni työtehtäviä suorittaessa - napinläpeen kiinnitettynä kamera on suojassa osumilta ja siihen kiinni tarraavilta henkilöiltä. 

Kedacom-napinläpikamera on huomaamaton kuvaaja Kuva Kedacom

 

Kedacom-korvakoukkukamera kuvaa sitä mitä katsot

Kedacom-korvakoukkukamera kuvaa samaa mitä katsot Kuva Kedacom

Tuo näkemäsi asiat ja tapahtumat muiden tiimin jäsenten tai valvomon käyttöön Kedacom-korvakoukkukameralla. Juttele tiimillesi helposti kameran mikrofonin ja kuulokkeen avulla ja välitä tilannetietoja liikkeessä. 

Kedacom-korvakoukkukamera kuvaa sitä mitä katsot: kun käännät päätäsi, kamerakuva seuraa mukana. Kameran muotoilu muistuttaa handsfreetä, mikä tekee käytöstä huomaamatonta.

Pyydä lisätietoja

Yhdistetty kehokamera ja radiopuhelin kuvaa, viestii ja hälyttää

Hyteran VM780-kehokamera yhdistää samaan laitteeseen valvontakameran ja radiopuhelimen. Sillä voit kuvata, tallentaa ja jakaa videota, ääntä ja valokuvia ja striimata videota suoraan kentältä valvomoon verkon yli. Laitteen näytön ansiosta videokuvaan tallentuva henkilö tiedostaa tulevansa kuvatuksi, mikä voi estää uhkatilanteiden kärjistymistä.

Nappia painamalla aktivoituva Push-to-Talk-ominaisuus hyödyntää 3G-, 4G- tai WiFi-yhteyttä välittömään ja helppoon yksisuuntaiseen viestintään. Voit lähettää myös hätäviestin nappia painamalla. 

VM780-kehokameran vakioakku kestää jopa yli 9 tuntia yhtäjaksoista videokuvausta, ja laite hyödyntää verkkokaistaa säästävää H.265-pakkausta.

Hytera VM780 -kehokamera Kuva Hytera

 


Ota yhteyttä

Kun hankit uusia valvontakameroita, katsotaan samalla kokonaisuus kuntoon!

Autan tarpeisiisi sopivan valvontajärjestelmän rakentamisessa - ota yhteyttä!

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Juhani Kartano

Sales Manager

Turvatekniikka, kameravalvontajärjestelmät ja videoanalyysiohjelmistot

040 547 9330

LinkedIn

Juhani Kartano Kauko Oy

Löysitkö toivomasi kamerat?

Jos et löytänyt etsimääsi, eipä hätää! Joskus paras ratkaisu löytyy laatikon (tai meidän verkkosivujen) ulkopuolelta. Osaamisemme ja ratkaisumme eivät rajoitu sivuillamme esiteltyihin teknologioihin.

Ota siis yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään ja rakentamaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä

Background element