SAP Mobile Warehouse tehokkaaseen varastonhallintaan

Etsitkö mobiilia vaihtoehtoa SAP-varastonhallinnalle? Haluatko eroon kalliista ja aikaavievistä prosesseista varastotapahtumien kirjauksessa? Joudutko hallinnoimaan varastoa huonosti yhteentoimivilla sovelluksilla? Onko tavoitteenasi tehostaa kenttätyötä luopumalla papereista ja kynistä? Onko nykyisen varastonhallintasovelluksen käyttö ongelmallista verkkoyhteyden katkeillessa?

Lue lisää
varasto2

SAP-mobile-warehouse-start-screen-view-on-Panasonic-FZ-T1-handheld-1

Toimii online- ja offline-tilassa

Mobile Warehouse on ratkaisu varastologistiikkasi tarpeisiin. Se tuo SAP:n nimike- ja varastohallinnan prosessit intuitiiviseen mobiilikäyttöliittymään, joka tehostaa jokapäiväistä kirjaustyötä. Voit hoitaa kaikki materiaalivirtoihin liittyvät toiminnot mobiililaitteilla tai trukkipäätteilläsi.

Vaikka päätelaite joutuisi hetkellisesti offline-tilaan, sovelluksen käyttö ei katkea ja tiedot eivät katoa. Sovellus hyödyntää tarvittaessa laitteen omaa tallennustilaa ja synkronoi tiedot pilveen, kun yhteys palautuu. Mobile Warehouse hyödyntää SAP:n omaa SAPUI5-teknologiaa, jossa on valmis rajapinta sekä perinteiseen että pilvipohjaiseen SAP:iin.

Mitä saan, kun hankin Mobile Warehousen?
  • Offline-toiminnallisuus takaa keskeytyksettömän työnkulun ja erinomaisen käyttökokemuksen
  • SAP:n omaa teknologiaa hyödyntävä sovellus ei vaadi kolmannen osapuolen tekniikkaa, eikä kalliita integrointeja
  • Alustariippumaton sovellus toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä ja mobiililaitteilla, joissa on laadukas viivakoodinlukija
  • SAPUI5-teknologia ei vanhene vaan kehittyy tulevaisuudenkin käyttöjärjestelmille
Miksi kannattaa siirtyä mobiiliin varastonhallintaan?
  • Dokumentoit kaikki varastonhallinnan työvaiheet aina vastaanotosta lähetykseen yhden prosessin osana
  • Työntekijät löytävät avoimet tehtävät ja niihin liittyvät dokumentit helposti mobiililaitteiltaan sekä online- että offline-tilassa
  • Pääset eroon paperipohjaisista työprosesseista ja parannat tiedon laatua sekä työntekijöiden tuottavuutta
  • Muokkaat työnkulun vastaamaan organisaatiosi tarpeita ja tehostat varastonhallinnan prosesseja

Miten käyttö aloitetaan?

2BM Softwaren Mobile Warehousea käyttääksesi tarvitset SAP Cloud Platform Mobile Services -tilauksen, jonka voit tehdä kauttamme palvelun hankkimisen yhteydessä. Mobile Warehouse hyödyntää taustajärjestelmänään ECC 6.0:aa ja on yhteensopiva S/4 HANA:n kanssa.

Lataa sovellus SAP App Centerista.

SAP-mobile-warehouse-material-lookup-screen-view-on-Panasonic-FZ-T1-handheld


Testaa ennen kuin päätät

Saat Mobile Warehouse -mobiiliympäristön testiin meiltä ilman lisenssikustannuksia. Maksat vain integraatioon vaadittavasta työstä, jonka hyvitämme, jos päädyt hankkimaan ratkaisumme. Voit testata sovellusta niin Android-, iOS- kuin Windows-käyttöjärjestelmillä oman SAP-ympäristösi dataa hyödyntäen. Lainaamme päätelaitteet testiin veloituksetta.

Testaa 2BM SAP Mobile Warehousea

Voit testata mobiilia varastonhallintaa ilman integrointikuluja lataamalla Mobile Work Order -sovelluksen esittelyversion Google Play Storesta tai pyytämällä käyttöoikeuden Mobile Work Orderin TestFlight alustalle (iOS). Työnohjaussovelluksestamme löytyvät myös varastonhallintaominaisuudet testikäyttöä varten. Huomaa, että ilmaissovellus ei hyödynnä organisaationne omaa dataa testauksessa vaan käyttää yleiseen käyttöön luotua testidataa.

Ota yhteyttä, kun haluat tehostaa varastonhallintaa!