Etämentorointi ja videoavusteinen etätuki leikkaussaliin - kolminkertaista autettujen potilaiden määrä Rods&Cones-palvelulla

Avusta tai pyydä apua vaativiin erikoisleikkauksiin mistä päin maailmaa tahansa - Rods&Cones tuo videoavusteisen etätuen ja etämentoroinnin leikkaussaleihin tietoturvallisesti. 

Rods&Cones-videonjakojärjestelmällä etsit kuhunkin leikkaukseen sopivan asiantuntijan ja otat heihin yhteyttä suoraan leikkaussalista, kun tarvitset apua.

Rods&Conesin avulla voit jopa kolminkertaistaa päivän aikana autettujen potilaiden määrän. Myös kouluttaminen helpottuu: palvelun avulla suurikin määrä opiskelijoita voi osallistua leikkaukseen turvallisesti ja hygieenisesti.

Lue lisää
Rods&Cones tuo videokuvaa leikkaussalista suorana Kuva: Rods&Cones
Rods&Cones-älylasit näyttävät livevideokuvaa leikattavasta kohteesta

etänä avustava kirurgi näkee saman kuin leikkaussalin kirurgi Kuva Rods&Cones

Olitpa kentällä tai sairaalassa, voit lähettää Rods&Cones-älylaseilla livevideokuvaa leikattavasta kohteesta avustavalle kirurgille. Kun katsot leikattavaa kohdetta, etäyhteyden päässä oleva asiantuntija näkee saman kuin sinä, ja voi opastaa leikkauksessa reaaliajassa.

Videoavusteisella etätuella näytät tärkeät tiedot yhdellä näytöllä

livevideon tukena voi näyttää esimerkiksi röntgenkuvia Kuva Rods&Cones

Steriileihin ympäristöihin kehitettyjen kirurgin lasien kautta lähetät lähikuvaa itse toimenpiteestä. Lisäksi voit lähettää etäyhteydellä tärkeitä lisätietoja esimerkiksi röntgenkuvien tai ultraäänikuvien muodossa, tai esimerkiksi näyttää yleiskuvaa leikkaussalin tapahtumista.

Etämentorointia antava asiantuntija voi hallita näkymäänsä itsenäisesti

konsultoinnin keskustelut näkyvät koko leikkaussalin henkilökunnalle Kuva Rods&Cones

Etänä leikkaukseen osallistuva asiantuntija voi zoomata kuvamateriaaleja itsenäisesti, ja merkitä kuviin huomioita leikkauksen edetessä. Merkkaukset ja ohjeet siirtyvät leikkaussalihenkilöstölle reaaliajassa, ja viestiä voi myös ääniyhteyden tai chat-viestien turvin.


Rods&Cones-älylasit ja -videonjakojärjestelmä sopivat noninvasiivisista leikkauksista avoleikkauksiin sekä opiskelu- ja koulutuskäyttöön

Rods&Cones-älylasit ja -videonjakojärjestelmä yhdistävät avustavan kirurgin, laiteasiantuntijan tai terveydenhuollon ammattilaisen toisiinsa reaaliajassa. Palvelu sopii niin noninvasiivisiin, mahdollisimman vähän invasiivisiin kuin avoleikkauksiinkin.

Pilvipohjainen Rods&Cones-palvelu ei vaadi ohjelmistoasennuksia

Pilvipohjainen Rods&Cones-palvelu ei vaadi ohjelmistoasennuksia tietokoneelle: sitä voit käyttää selaimen yli missä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain hyvän verkkoyhteyden.

Videolähetykset on salattu ja järjestelmä noudattaa GDPR-standardia

Järjestelmässä lähetetty tieto on salattu vahvimpia tiedonsalausalgoritmejä hyödyntäen. Rods&Cones-järjestelmä noudattaa GDPR-standardia, eikä tallenna mitään tietoja potilaista.

Rods&Cones-videonjako sopii myös opetuskäyttöön suurissa auditorioissa

Rods&Conesin mukana tulee webinaarisovellus, jolla voit lähettää leikkauksesta livekuvaa esimerkiksi opetustiloihin tai auditorioihin, ja leikkaukseen voi turvallisesti osallistua suurikin määrä opiskelijoita. 

Helpotetaan yhdessä vaativissa erikoisleikkauksissa tukemista - ota yhteyttä!

Arto Luukkainen

Director, Business Development

Liikkuvan tietotyön sovellukset ja ratkaisut

+358 40 506 7484

LinkedIn

Arto Luukkainen Kauko Oy