BrainLit Alven -valaistus kotikonttorilla landing page hero

Henkilökohtaiseen valontarpeeseen säätyvä ja työhyvinvointia parantava valaistus - BrainLit Alven™

Eri-ikäiset ihmiset, erilaiset työympäristöt ja työtehtävät vaativat omanlaisensa valaistusolosuhteet. Henkilökohtaiseen valontarpeeseen vastaaminen auttaa noudattamaan luontaista vuorokausirytmiä, parantaa unenlaatua ja sitä kautta työhyvinvointia, sekä auttaa yksilöitä suoriutumaan työtehtävistään tehokkaammin.

Nopeasti käyttöönotettava BrainLit Alven™ tuo virkeyttä niin työpisteiden tai kotikonttoreiden ainoana valona kuin osana toimiston tai muun tilan kattavaa, biosentristä valaistusjärjestelmää. Se mukautuu jokaisen käyttäjän henkilökohtaiseen valontarpeeseen, mutta palvelee silti useampia käyttäjiä esimerkiksi neuvottelu- tai kahvihuoneen valaistuksena.

Lue lisää

03_Brainlit_Kontor_295_compressed

Kuva: BrainLit

Henkilökohtainen valaistus hyödyttää eri toimialoja ja työtehtäviä - ja parantaa koko organisaation tulosta

Työntekoa ja työtehoa tukeva valaistus tuo monenlaisia hyötyjä niin toimistoissa tehtävään asiantuntijatyöhön, palvelualojen vuorotyöhön kuin asiakaspalveluunkin. Kun henkilöt voivat työskennellä tehokkaammin, koko organisaation tehokkuus ja tulos kasvavat.

BrainLit Alven pitää virkeänä asiantuntijatyössä toimistoissa ja kotikonttoreilla

Kun haluat ottaa aivotyöskentelystäsi enemmän irti, BrainLit Alven™ auttaa. Sen valaistusta voit säätää kirkkaammaksi, kun haluat virkistyä ja tehdä töitä täysillä, ja himmeämmäksi, kun haluat rentoutua päivän päätteeksi. Automaattinen valaistustason säätö takaa mahdollisimman luonnollisen valaistuksen aamusta iltaan, ja tukee luontaista vuorokausirytmiäsi paremman yöunen saamiseksi.

Biosentrinen valaistus auttaa vuorotyössä hotelli-, ravintola- ja muilla palvelualoilla

Työvuorojen vaihtelut ja unirytmin heilahtelut aiheuttavat huonoa unenlaatua ja aineenvaihdunnan häiriöitä, jotka vaikuttavat myös henkilön työhyvinvointiin. BrainLit Alven™ on omiaan lisäämään valaistustasoa silloin, kun uni on jäänyt huonoksi tai vähäiseksi, ja kun valppaus meinaa heiketä asiakaspalvelutilanteissa hämärässä valaistuksessa. BrainLit-valaistus on erinomainen apu myös terveydenhuollon vuorotyössä.

Kaksi tuntia BrainLit-valoa ennen klo 14 riittää

Paras hyöty biosentrisestä valaistuksesta on, kun siitä pääsee nauttimaan ympäri vuorokauden. Jo kaksi tuntia kirkkainta mahdollista BrainLit-valoa ennen klo 14 riittää parantamaan biologista rytmiä ja parantamaan unenlaatua. Muista välttää kirkasta valoa illalla, jotta et nollaa päivällä saadun valon vaikutusta.
 

Ota hyvinvointia parantava valaistus käyttöön alle puolessa tunnissa

04_Brainlit_hemmakontor_429_compressedBrainLit Alven™ on helppo ottaa käyttöön: kasaus vie alle puoli tuntia. Valaisinjärjestelmä ja sen reseptit kehittyvät uusimpien valaistustutkimusten perusteella. Kuva: BrainLit

 

Hyvinvointia parantava BrainLit Alven™ -valaistusjärjestelmä ei vaadi suuria asennustoimia: pura osat laatikoista ja kasaa valaisin alle puolessa tunnissa. Valaisin on saman tien käyttövalmis. 

Löydät valaisintolpan kosketinnapeista valaistusreseptejä eri tilanteisiin: keskittymistä vaativiin tehtäviin, rentoutumiseen sekä automaattiseen valaistuksen säätymiseen päivän aikana. Suosittelemme käyttämään AutoLit-valaistusreseptiä, joka säätyy jatkuvasti parhaaseen valaistustasoon päivän kuluessa. 

Parhaan hyödyn saat irti BrainLit-mobiilisovelluksella ja siihen kytketyllä henkilökohtaisella BrainLit-tilillä. Jos käyttäjillä ei ole omaa tiliä tai mahdollisuutta mobiilisovelluksen käyttöön, valaistuksen voi määrittää kunkin henkilön kronotyypin mukaiseksi valaisinkohtaisesti Alven Control Center -hallintajärjestelmällä. 

Hanki oma Alvenisi

BrainLit Alvenin alla tunnen oloni keskittyneemmäksi ja olen enemmän läsnä. Alvenin valo on kutsuva, sen alla haluaa vaistomaisesti olla. Olen erittäin vaikuttunut olosta, joka valosta tulee. Suosittelen Alvenia mielelläni muillekin.
Mika Mäkeläinen
Sarjayrittäjä
Muutama vuosi sitten yöuneni muuttuivat katkonaisiksi ja riittämättömiksi. Käytettyäni BrainLit Alvenia vain viikon, pystyin taas nukkumaan heräilemättä läpi yön. Olen kaikin puolin virkeämpi ja pystyn työskentelemään tehokkaammin.
John Simon
Kirjailija, yhteiskunta-aktiivi
Valon määrä BrainLit Alvenissa vastaa kokemukseni mukaan aurinkoista kesäpäivää ja energisoi yhtä hyvin kuin auringonvalo. Oloni on pirteämpi ja virkeämpi valon alla, mikä auttaa minua olemaan tuottavampi töissä.
Seppo Mäntylä
Arkkitehti, M.A.R.K. Arkkitehtitoimisto Mäntylä Oy
Normaalivalaistuksessa en halua viettää yhtään ylimääräistä aikaa koneella. BrainLit Alvenin alla jaksan päätetyötä pitkänkin päivän jälkeen ja hoidan kirjalliset työt tehokkaammin. Suosittelen Alvenia muillekin - en halua luopua sen valosta.
Juha Nikkilä
Yleishammaslääkäri

Säädä biosentrinen valaistus sopimaan tarpeisiisi helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella

BrainLit-mobiilisovelluksella voit helposti valita erilaisista vaihtoehdoista tai säätää valaistuksen sopimaan tarpeisiisi eri tilanteissa: 

  • omaan kronotyyppiisi (aamu-, päivä- tai iltavirkku) parhaiten sopiva valaistus
  • vuorokausirytmiä tukeva valaistus (AutoLit)
  • energisoiva valaistustaso, joka tehostaa työtehtävien tekoa (Boost)
  • rentoutumiseen sopiva valaistustaso (Relax)
  • valaistuksen manuaalinen säätö

Yhdistä Alven kolmannen osapuolen tarjoamiin unenlaadun mittauksiin (esim. Oura, Garmin, Apple, Suunto) ja hyödynnä kerättyä tietoa valaistuksen optimoinnissa: valaistusjärjestelmä analysoi sovelluksen keräämän tiedon ja luo personoidun valaistuksen tukemaan vuorokausirytmiä ja parantamaan unenlaatua.

hallitse BrainLit Alvenia helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella
Säädä valaistustasoa helposti BrainLit-mobiilisovelluksella. Kuva: BrainLit

Etsitkö BrainLit Alven™ -valaisimen käyttöohjeita? 

Hanki BrainLit Alven™ helposti leasing-sopimuksella alkaen 52 e/kk

BrainLit Alven™ -valaisimen hankinta on yhtä vaivatonta kuin sen ensimmäinen käyttöönottokin: leasing-sopimuksella jaat maksut kolmelle tai viidelle vuodelle, etkä tarvitse pääomaa kertahankintaan. 

  • 3 vuoden leasing-sopimushinta: 85 e/kk
  • 5 vuoden leasing-sopimushinta: 52 e/kk

Rahoitus edellyttää luottopäätöskäsittelyä ja positiivista luottopäätöstä, sekä allekirjoitettua sopimusta organisaatiosi ja leasing-kumppanimme välillä. Kysy lisää! 

Hanki omasi

02_Brainlit_Aldreomsorg_188_compressed

Kuva: BrainLit

Juha Alanen

Sales Manager

Terveysteknologiat, Healthtech

+358 40 922 9142

LinkedIn

Juha Alanen Kauko Oy