Kauko terveydenhuollon asiantuntijat Osastonhoitaja & hoitotyön johtaja 2020 -tapahtumassa

Tule tutustumaan käsihygienian monitorointiin Tampereelle 28.–29.1.2020!

Kauko terveydenhuollon asiantuntijat ovat mukana Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja -tapahtumassa 28.–29.1.2020 Tampere-talolla.

Tammikuun lopun tapahtumassa kuullaan terveydenhuollon ja sairaanhoitoalan tuoreimpia suuntaviivoja ja ajankohtaisimpia case-esimerkkejä, joilla hoitoalan esimiehet voivat kehittää oman organisaationsa toimintaa. Teemoina ovat mm. hoitotyön laatu, eettisyys ja potilaslähtöinen kulttuuri.

Tule tapaamaan meitä Osastonhoitaja & Hoitotyön johtaja -tapahtumassa!

Sani nudge parantaa hoidon käsihygieniaa

Tervetuloa tutustamaan ja keskustelemaan, miten hoitotyötä ja potilasturvallisuutta voidaan kehittää käsihygienian tehostamisen avulla vähentämällä infektioita. Lue tästä lisää: Sani nudge parantaa hoidon käsihygieniaa.Asiantuntijamme Aura Nurkki on tavattavissa koko tapahtuman ajan Tampere-talolla. Voit sopia jo etukäteen Auran kanssa tapaamisesta ständillämme, ota yhteyttä tästä.

 

Sani nudge käsihygienian monitorointi:

  • Valvoo ja mittaa hygienian tasoa
  • Rekisteröi potilaskontaktit
  • Muistuttaa käsidesin käytöstä
  • Tarjoaa seurattavaa tietoa

 


Kauko Oy on terveydenhuollon luotettava IT-kumppani. Toimitamme kriittisiin hoitoalueiden ympäristöihin ja liikkuvaan tietotyöhön räätälöityjä laitteisto- ja palveluratkaisuja.

Suunnittelemme edustamiemme tuotteiden ympärille kokonaisuuksia, jotka täyttävät sairaalaympäristön sähköturvallisuutta, hygieniaa, toimintavarmuutta ja ergonomiaa koskevat tiukat vaatimukset. Laitteiden on toimittava kaikissa olosuhteissa häiriöttömästi ja taattava potilasturvallisuus.

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element