SAP Mobile Work Order nopeaan ja ennustettavaan työnohjaukseen

Etsitkö mobiilia ratkaisua huoltotyön ohjaukseen ja raportointiin? Haluavatko huoltoteknikkonne eroon hankalista ja vanhoista käyttöliittymistä, manuaalisesta tietojen synkronoinnista tai kynistä ja paperista? Ovatko lisenssi- ja käyttökulut nykyisissä ohjelmistoissanne suuret tai ovatko ohjelmistot päätelaiteriippuvaisia? Tahtoisitko hyödyntää IoT- ja sensoridataa työnohjauksen automatisointiin?

Lue lisää
varasto

SAP-mobile-work-order-start-screen-view-on-Panasonic-Toughbook-FZ-L1-tablet-from-right

Pilvipohjainen työnohjausjärjestelmä 2BM SAP Mobile Work Order

Mobile Work Order on pilvipohjainen työnohjausjärjestelmä, jolla tuot huoltotyön ohjauksen ja raportoinnin mobiililaitteille. Sen intuitiivisella käyttöliittymällä luet vaivatta viivakoodit, kirjaat huoltotyössä käytettävät varaosat sekä hyödynnät valokuvia raportoinnissa.

Tietoja ei tarvitse syöttää enää erikseen läppärille, kun kentältä pääsee suoraan käsiksi organisaation SAP-taustajärjestelmään - tarvittavat kirjaukset voi siis tehdä jo huoltotyön ohessa.

Lataa whitepaper ja lue, miksi SAP kannattaa siirtää mobiiliin käyttöliittymään!

Ei kalliita rajapintatöitä ja räätälöintejä

Voit unohtaa rajapintojen rakentamisen ulkopuolisiin järjestelmiin - Mobile Work Order hyödyntää SAP:n omaa SAPUI5-teknologiaa. Siitä löytyy valmis rajapinta sekä perinteiseen että pilvipohjaiseen SAP:iin. Jos suunnitelmissasi on vaihtaa perinteinen SAP pilvipohjaiseen lähiaikoina, ei hätää - järjestelmä jatkaa saumatonta yhteistyötään myös vaihdon jälkeen.

SAP-mobile-work-order-service-check-screen-view-on-Panasonic-Toughbook-FZ-L1-tablet


Mitä voin tehdä mobiililla työnohjaussovelluksella?

Mobile Work Order -ratkaisu toimii kaikilla Android-, iOS- ja Windows-laitteilla. Meiltä saat tarvittaessa myös kenttätyön kestävät ToughBook-kannettavat, -käsipäätteet sekä ToughPad-tabletit.

Work Order Overview

Työpyyntöyhteenvedosta näet, missä ja milloin avoimet työpyynnöt tulee suorittaa

Create Notifications

Luot muistutuksia, joihin syötät tiedot tehtävistä, sekä lisäät kuvia havaitsemistasi virhetilanteista ja vioista

Task Editing

Tehtävien muokkaustilasta löydät tarkat tiedot työpyynnöistä, kuittaat työt tehdyiksi sekä raportoit tulokset ja lukemat järjestelmään

Locate Equipment

Laitteiden paikannus -ominaisuudella etsit käyttäjää lähellä olevat tekniset laitteet GPS-signaalin avulla

Offline mode

Mobile Work Order toimii myös offline-tilassa - se tallentaa tarvittaessa tiedot paikallisesti päätelaitteelle ja synkronoi ne pilveen, kun laite saa taas yhteyden verkkoon.

Miksi mobiiliin työtapaan kannattaa panostaa?

  • Henkilöstön on helpompi noudattaa turvallisuussäädöksiä ja -ohjeita, kun tietoon pääsee käsiksi kentältä
  • Säästät huoltokuluissa, kun sovellus opastaa tekemään ja kirjaamaan oikeat työvaiheet kenttähuollossa
  • Tuottavuus kasvaa, kun työnsuunnittelu- ja matkustustarve vähenevät huolto- ja korjausprosessien standardisoinnin sekä paremman ohjeistuksen myötä
  • Virheiden määrä vähenee, kun tuplakirjaukset, puutteelliset tarkistuslistat ja huonon käsialan aikaansaamat virhetulkinnat poistuvat
  • Säästät työaikaa - käyttäjän tarpeisiin vastaava, helppokäyttöinen sovellus takaa hyvän käyttöasteen ja varmistaa tiedonkeruun kentällä työprosessin osana
  • Kun sovellukseen liitetään IoT-sensoridataa, huollettavat laitteet voivat luoda itse omat työpyyntönsä - ihmistyön tarve työpyyntöjen luonnissa pienenee

 

Lataa IoT-whitepaper, josta saat ideoita ja inspiraatiota IoT-datan hyödyntämiseen organisaatiossasi!

Miten käyttö aloitetaan?

2BM Mobile Work Orderia käyttääksesi tarvitset olemassa olevan SAP Cloud Platform Mobile Services -tilauksen, jonka voit tehdä kauttamme palvelun hankkimisen yhteydessä. Mobiilisovelluksen saat käyttöön organisaatiosi SAP-taustajärjestelmään integroituna jopa 6 viikossa.

Lataa sovellus SAP App Centerista.

SAP-mobile-warehouse-start-screen-view-on-Panasonic-FZ-T1-handheld


Testaa ennen kuin päätät

Saat SAP-mobiiliympäristön meiltä testiin ilman lisenssikustannuksia. Maksat vain integraatioon vaadittavasta työstä, jonka hyvitämme, jos päädyt hankkimaan ratkaisumme. Voit testata sovellusta niin Android-, iOS- kuin Windows-käyttöjärjestelmillä oman SAP-ympäristösi dataa hyödyntäen. Lainaamme päätelaitteet testiin veloituksetta.

Testaa SAP-mobiilisovellusta

Voit myös testata ratkaisua ilman integraatiokuluja lataamalla Mobile Work Orderin esittelyversion Google Play Storesta tai pyytämällä käyttöoikeuden Mobile Work Orderin TestFlight alustalle (iOS). Huomaa, että tällöin sovellus ei hyödynnä organisaationne omaa dataa testauksessa vaan käyttää yleiseen käyttöön luotua testidataa.

Ota yhteyttä, kun haluat tehostaa työnohjausta!

Arto Luukkainen

Director, Business Development

Liikkuvan tietotyön sovellukset ja ratkaisut

+358 40 506 7484

LinkedIn

Arto Luukkainen Kauko Oy