Luo vuorovaikutteisia elämyksiä kohdetta seuraavalla projisoinnilla

Panasonicin reaaliaikaisesti kohdetta seuraava projisointi (ET-SWR10) auttaa luomaan täysin uudenlaisia vuorovaikutteisia elämyksiä niin kulttuurista urheilutapahtumiin kuin siltä väliltä. Projisoitava animaatio seuraa sille määriteltyä kohdetta vain 5 millisekunnin viiveellä.

Esimerkiksi tanssijat tai muut esiintyjät voivat liikkua vapaasti ilman etukäteen harjoiteltua koreografiaa, kun animoitu sisältö reagoi heidän liikkeisiinsä reaaliajassa. Tapahtumakävijät voivat osallistua esimerkiksi vuorovaikutteisen teoksen luomiseen ilman valmistautumista tai etukäteistietämystä teoksessa käytettävästä teknologiasta.

Lue lisää

panasonic-high-speed-tracking-projection-mapping-live-performance-public-participation

Luo täysin uudenlaisia vuorovaikutteisia kokemuksia kohdetta seuraavalla projisoinnilla

Panasonic Real-Time Tracking Projection-Mapping -teknologialla yhdistät analogisen liikkeen ja digitaaliset sisällöt. Sen avulla voit luoda immersiivisiä aistikokemuksia, interaktiivisia näyttelyitä ja muita vangitsevia elämyksiä. Hyödynnä teknologiaa esimerkiksi osana taide-esitystä tai vuorovaikutteista ajanvietettä.

Yhdistä animoidut sisällöt ja liikkuvat kohteet vakuuttavalla tarkkuudella

Projisoi animoitua sisältöä nopeastikin liikkuviin esineisiin. Valitse vain kohde, jota haluat animoinnin seuraavan: esimerkiksi sulokkaasti liikkuvaa tanssijaa tai nopeasti liikkuvaa esinettä. Projisointi liikkuu kummankin kohteen mukana vakuuttavan tarkasti.

Reaaliaikaisesti kohdetta seuraava projisointi minimaalisella viiveellä

4K-laserprojektorin tuottama kuva liikkuu samassa tahdissa seurattavan kohteen kanssa: 240 Hz kuvanpäivitysnopeus takaa seurannan reaaliaikaisuuden ja terävän kuvan alle 5 millisekunnin viiveellä. 

Ota kohdetta seuraava projisointi helposti käyttöön ilman sensoreita

Kohdetta seuraavan projisoinnin käyttöönotto ei vaadi mittavaa sensoreiden kalibrointityötä: riittää, kun kalibroit seurattavan merkin sijainnin kerran projektorin XY-koordinaattiasteikolle, niin sisältö projisoidaan aina oikeaan kohtaan.

Mihin kohdetta seuraavaa projisointia voi hyödyntää?

Hyödynnä kohdetta seuraavaa projisointia suurissa tapahtumissa tai ahtaammissakin tiloissa - projisoinnissa voit hyödyntää myös lähiprojisointilinssejä (UST). Yhdistä käyttövalmis ohjelmistokehityspaketti (SDK) helposti myös kolmannen osapuolen sisältösovelluksiin. 
 
Vain mielikuvituksesi on rajana kohdetta seuraavan projisoinnin käytölle - videolta löydät ajatuksia ja esimerkkejä käyttökohteista ideointiasi vauhdittamaan!
 

Nämä tarvitset reaaliaikaiseen kohteen seurantaan ja projisointiin ja näin niitä käytät

Näin käytät reaaliaikaista kohteen seurantaa ja projisointia:

  1. Asenna käyttövalmis ohjelmistokehityspaketti (SDK) sisältöpalvelimellesi. Kytke palvelimeen infrapunalähetin, infrapunakamera sekä Panasonic PT-RQ35 4K-laserprojektori.
  2. Valitse seurattava kohde: esine, joka on tehty infrapunavaloa heijastavasta materiaalista, tai laite, joka säteilee infrapunavaloa.
  3. Liikuta seurattavaa kohdetta, jolloin infrapunavalo joko heijastuu kohteesta tai säteilee siitä suoraan kameraa kohti. 
  4. Kamera lähettää tietoa kohteen liikkeistä sisältöpalvelimelle, jossa ET-SWR10-ohjelmisto määrittelee kohteen sijainnin reaaliajassa. Palvelin muuttaa tiedot XY-koordinaateiksi ja lähettää ne projektorille. 
  5. Kohteen sijainti päivitetään projektorille 240 kertaa sekunnissa, jolloin projisoitu kuva seuraa kohdetta voittamattomalla tarkkuudella.

Ideoidaan vangitseva elämys yhdessä

Näin kohdetta seuraava projisointi rakennetaan:

kaaviokuva kohdetta seuraavan projisointikokonaisuuden rakentamisesta Kuva Panasonic

 

Ota yhteyttä - suunnitellaan vangitseva ja viihdyttävä elämys!

Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen