Rakenna luotettava AV-infra Analog Way -signaalinkäsittelyratkaisuilla

Analog Wayn signaalinkäsittelyratkaisuilla rakennat luotettavan infran AV-esitysjärjestelmiin, Digital Signage -järjestelmiin, broadcast-tuotantojärjestelmiin, show- ja tapahtumatekniikkaan, erikoisprojisointeihin sekä teollisuuden ja terveydenhoidon kuvasignaalisiirtoon. Kaikki Analog Wayn laitteet on rakennettu vastaamaan vaativimmankin AV-infran tarpeisiin ja takaavat luotettavuuden myös ympäri vuorokauden käytössä oleviin kohteisiin.

Lue lisää

Analog Way Aquilon RS2 Picturall TWIN Vio 4K ja Pulse2 toteutus Thaimaassa

Luo audiovisuaalisia elämyksiä

Analog Wayn ratkaisuilla luot audiovisuaalisia elämyksiä:

  • striimausstudioissa ja etäkokoustiloissa
  • kokous- ja koulutustiloissa
  • kongressikeskuksissa
  • toimistoissa ja aulatiloissa
  • näyttelytiloissa
  • valvomoissa
  • museoissa
  • liikunta- ja monitoimihalleissa
  • ulko- ja sisäkäytössä olevilla näytöillä
  • erikoisprojisoinneilla, kuten building mappingilla

Analog Way banner Times Square Kuva: AnalogWay

 


Tapahtumatuotantoon

Analog Way rental and staging solutions Kuva: AnalogWay

 

Analog Wayn luotettavat signaalinjakoratkaisut mahdollistavat vaikka Kaustisilta Kanadaan ulottuvat hybriditapahtumat, joissa homma käy kuin Kälviällä. Olipa tapahtumasi pieni konferenssi tai suuri tuotejulkistus, yritystapahtuma tai livekonsertti, Analog Wayn laitteilla vaativatkin tarpeesi toteutuvat näyttävästi ja intuitiiviset monen näytön hallintaratkaisut vapauttavat luovan potentiaalisi. 

Kuvankäsittelyn, reaaliaikaisen suoratoiston ja esityshallinnan ratkaisut kytkeytyvät moniin järjestelmiin. Ne on suunniteltu tapahtumatuotannon liikkuviin, haastaviin ja uniikkiin tarpeeseen rakennettuihin live- tai etätapahtumiin.


Kokous- ja koulutuskäyttöön

Visuaalisuudella tehostat esityksiäsi livenä ja etänä. Analog Way -kuvaprosessoreilla tai -mediaservereillä toteutat ja hallinnoit suuria yhtenäisiä kuvapintoja. Projektoreilla tai näytöillä toteutetuilla kuvapinnoilla voi olla samanaikaisesti useita aktiivisia layereita (PIP - Picture-In-Picture). Usean esitysmateriaalin näyttäminen samanaikaisesti onnistuu kustannustehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti.

Analog Way higher education solutions Kuva: AnalogWay

 


Lähetys- webcast-, streaming- ja etäkokouskäyttöön

Analog Way broadcast solutions Kuva: AnalogWay

TV-studiot, -tuotannon ja jälkituotannon järjestelmät sekä mobiilit mediajärjestelmät rakennat Analog Wayn lähetyskäyttöön kehitetyistä signaalinkäsittelyratkaisuista. SD-, HD- ja Ultra-HD-kuvan muunnat mihin tahansa lähetysmuotoon reaaliajassa parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. Voit valita ja skaalata verkkosivuikkunasta minkä tahansa kiinnostavan alueen ja tuoda sen mukaan TV-ohjelmaan. 

Analog Wayn kuvaprosessointi- ja videotoistoratkaisuilla suunnittelet upeat visualisoinnit lähetys-, webcasting-, streaming- ja etäkokousstudioihin. Käsittelet ja animoit useat videolähteet ja teet ajastukset LED-seiniin ja videoprojisointeihin upeiden tehosteiden kera. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, joten konfigurointi ja käyttö on helppoa.


Terveydenhuollolle

Korkealaatuiset ja tarkat kuvat ovat kriittinen työkalu terveydenhuollon ammattilaisille. Esimerkiksi kirurgit ja radiologit tarvitsevat työssään selkeitä ja kirkkaita näyttöjä, joiden avulla he erottavat hienovaraisetkin muutokset ultraääni- ja muissa lääketieteellisissä kuvissa. 

Analog Wayn luotettavilla ja korkealuokkaisilla terveydenhuollolle kehitetyillä ratkaisuilla useat data- tai videoformaatit pystytään esittämään natiivi- tai korkeammalla resoluutiolla. Kuvamiksereistä ja vaihtajista rakentuu kokonaisuus, joka auttaa terveydenhuollon ammattilaisia muodostamaan selkeimmän mahdollisen tilannekuvan kustakin toimenpiteestä. 

Analog Way healthcare solutions Kuva: AnalogWay

Räätälöitävät AV-ratkaisut kaikkiin tiloihin | Kauko Oy

Analog Wayn ratkaisuvalikoima
Videoseinän hallinta

Analog Wayn videoseinäprosessorit ja mediaserverit ovat erinomainen apu laajaan skaalaan käyttökohteita aina stadionien LED-seinistä suuren kokoluokan videoseinänäyttöihin aulatiloissa ja viihdekeskuksissa. Niillä hallinnoit useita videoseiniä samanaikaisesti ja lähetät kuvaa kustomoidulla resoluutiolla, erilaisilla näytön asennoilla, kehyksillä ja rajattomilla PIP-asetuksilla ja ko'oilla. Onnistut myös etähallittavissa lähetyksissä ja saat käyttövalmiita automatisointiajureita, jotta käyttöönotto on helppoa missä tahansa ympäristössä. 

Moninäyttöhallinta

Olivatpa näyttösi minkä kokoisia ja millaisia tahansa (projektori, LED-seinä, paneeli), Analog Wayn moninäyttöratkaisuilla hallinnoit niitä ammattimaisesti ja vaivattomasti. Moniajoon tarkoitetut kuvankäsittelylaitteet ja mediaserverit tarjoavat yhdistetyn hallinnan usealle näytölle. Hallinnoit ja animoit useita lähteitä ja sisältöjä ja luot upeita esityksiä, jotka vangitsevat yleisönsä. Asetusten esivalinnat, Picture-In-Picture-toiminnallisuus ja saumattomat kuvanvaihdot, pieni viive ja suorituskykyiset prosessorit tekevät ratkaisuista täydelliset livelähetyksiin.

Reunojen häivytys

Korkealuokkaisten ja mukaansa tempaavien elämysten luominen on helppoa, kun kymmeniä lähteitä voi yhdistää vertikaalisesti tai horisontaalisti reunojen häivytystä hyödyntäen. Analog Wayn kuvankäsittely- ja mediantoistoratkaisut antavat käyttäjilleen mahdollisuuden yhdistää usean laserprojektorin heijastaman kuvan yhtenäiseksi, isoksi ja leveäksi panoraama-/blend-projisointikuvaksi. Voit yhdistää useita layereita (PIP) mihin tahansa kohtaan projisointipintaa. Pienen viiveen ja saumattoman kuvalähteen vaihdon ansiosta hoidat myös livelähetykset ammattimaisesti. 

Kuvankäsittely

Tapahtumatuotannossa on kasvava tarve useammille videolähteille, korkeammille resoluutioille ja ruudunpäivitysnopeuksille, sekä yhä suuremmalle määrälle signaaleja. Olipa lähdesignaalisi mikä tahansa ja ulosajosignaali mikä vain, Analog Waylla kuvankäsittely onnistuu huippuluokan kuvanlaadulla ja pienellä käsittelyviiveellä. Ne yhdistyvät moderniin skaalaukseen, yhdistettävyyteen, joustavuuteen eri videostandardien kanssa, saumattomaan vaihtoteknologiaan, kehittyneeseen ikkunointiin ja laajaan valikoimaan siirtymiä sekä efektejä. Analog Way on erinomainen ratkaisu ammattimaisiin livelähetyksiin mille tahansa näyttöteknologialle.

Signaalinmuunnin

Analog Wayn ratkaisuilla muunnat signaalin kuin signaalin livetapahtumasi tarvitsemaan video-, tietokone- tai audiolähteeseen. All-in-one-signaaliprosessori on luotu vaativiin livetapahtumaympäristöihin. Se on samalla sekä skaalain, muunnin, vaihtaja, kooderi ja transkooderi. Prosessori vastaanottaa laajan skaalan videosignaaleja aina 4K60p 4:4:4 asti ja muuntaa ne tarvittaessa useanlaisiksi signaaleiksi mm. LED-näyttöihin. Sen voit yhdistää seuraaviin lähtöihin: HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, Dual-Link DVI, 12G-SDI, Quad 3G -SDI, optiseen ja analogiseen videolähteeseen.

Etähallinta

Helppokäyttöisistä verkkokäyttöliittymistä aina monijärjestelmä- ja moninäyttö-tapahtumahallintaan, Analog Waylta löydät tarpeisiisi sopivan etähallintaratkaisun. Voit hallita suuria tapahtumia ja useita tapahtumapaikkoja helposti, reaktiivisesti ja mukavasti. Hallinnoit ja luot useita prosessoreita, näyttöjä, lähtöjä, kerroksia ja esiasetuksia, ja voit käyttää niitä myös kiinteästi asennetuissa AV-järjestelmissä sekä automatisoiduissa ympäristöissä. 

Ota yhteyttä - suunnitellaan tarpeisiisi sopiva kokonaisuus tai sovitaan testikäyttöaika!

Juha Lindqvist

Head of Sales, Culture & Education

+358 40 590 0916

Juha Lindqvist Kauko Oy
Kim Sihvonen

Key Account Manager

ProAV & Broadcasting

+358 40 576 9172

Kim Sihvonen