Uusi Toughbook on kevyt ja kestävä työn sankari


Panasonic on esitellyt erittäin monipuolisen lujitetun sylimikron ja tabletin yhdistelmän. Uuden, magnesiumia ja hiilikuitua yhdistävän materiaalin ansiosta laite on kevyt ja ohut, mutta sietää koviakin kolhuja ja tarjoaa tehoa koko työpäivän ajaksi.

Panasonic Toughbook CF-MX4 on ns. flipover-laite, joka toimii sekä sylimikrona että tablettina 360 astetta kääntyvän näytön ansiosta. Laitteen mukana tulevalla kynällä on helppo täyttää lomakkeita, kerätä dataa sekä tehdä käsinkirjoitettuja muistiinpanoja ja piirroksia, kun laitetta käyttää tablettina. Monikäyttöinen uutuuslaite painaa vain 1,14* kiloa ja on 21 mm paksuinen.


Kuten kaikki Toughbookit, CF-MX4 on poikkeuksellisen lujarakenteinen. Testien mukaan se kestää pudotuksen kovalle alustalle 76 sentin korkeudesta*2  ja sietää erittäin hyvin tärinää ja kolhuja*3. Laitteen näppäimistöä ympäröivä runko-osa on valmistettu uudesta UHD-magnesiumseoksesta, jossa magnesiumiin on yhdistetty hiilikuitua.

Uuden Toughbookin akku kestää 13 tunnin*4 jatkuvan käytön, ja se on vaihdettavissa konetta sammuttamatta.

Laite on varustettu viidennen sukupolven Intel Core i5-5300U vPro -suorittimella (3 MB välimuistia, kellotaajuus 2,3 GHz:stä 2,9 GHz:iin, Turbo Boost -teknologia). SSD-kiintolevyn kooksi voi valita 128 tai 256 GB ja RAM muistia on 4 tai 8 GB.

Täyden Windows 8.1 -tuen tarjoava näyttö on 12,5 tuumainen IPS Full HD, kapasitiivinen ja 10 sormea tunnistava monikosketusnäyttö.

CF-MX4:ssä on suuri valikoima liitäntöjä sisältäen LAN-liittimen, VGA- ja HDMI-liitännät projektoreille ja näytöille, kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä SD-korttipaikan. Lisävarusteena laitteeseen voi asentaa älykortin lukijan. Langattoman tiedonsiirron mahdollistavat WLAN a/b/g/n/ac (866 Mbps:iin asti) sekä Bluetooth v4.0. Lisävarusteena on saatavissa 4G LTE -yhteys. Videoneuvotteluja varten on kahden megapikselin verkkokamera ja stereomikrofoni.

“Uusin Toughbook on todellinen liikkuvan työn sankari”, sanoo Kaukomarkkinoiden toimialajohtaja Kyösti Ollila. “Siinä yhdistyvät sylimikron ja tabletin parhaat puolet, runsaat liitännät ja erinomainen akunkesto pakattuna poikkeuksellisen lujaan ja tyylikkääseen runkoon.”

Jokaisessa Toughbookissa on kolmen vuoden takuu, joka kattaa laitteiston vahingot, ja viiden vuoden varaosatakuu 96 tunnin korjaussitoumuksella. Päivitettyihin lisäpalveluihin kuuluu laajennettu tuote-, vahinko-, akku- ja kiintolevytakuu.

Toughbook CF-MX4 on saatavilla huhtikuun lopulla 2015 ja sen hinta on perusvarustuksella noin 2 100 euroa.

*1 Voi hieman vaihdella varustuksesta riippuen.

*2 Laite käynnissä, pudotus pohja edellä. Testi ei varmasti takaa laitteen säilyvän vahingoitta. *3 Testattu kestävän 100-kgf*3 paineistettua tärinää. Testi ei varmasti takaa laitteen säilyvän vahingoitta.

*4 MobileMark 2007 kirkkaudella 60 cd/m2. Vaihtelee olosuhteiden tai liitettyjen lisälaitteiden mukaan.

Lisätietoja:

Kyösti Ollila, Kaukomarkkinat Oy, kyosti.ollila(at)kaukomarkkinat.com, Puh. 0400 448 947

  

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element