Panasonic Toughbook S1 Android-tabletti liikkuvassa tietotyössä teollisuudessa Kuva Panasonic

Suorituskykyä liikkuvaan tietotyöhön Panasonic TOUGHBOOK S1 -tabletilla

Panasonic on julkaissut liikkuvan tietotyön ammattilaisille suunnatun, uuden vahvennetun 7-tuumaisen Android™ -tabletin, TOUGHBOOK S1:n. Pienen kokonsa vuoksi laitetta on helppo käyttää yhdellä kädellä, se sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin, on suorituskykyinen, sekä kestää päivittäistä ja jatkuvaa käyttöä erilaisissa tehtävissä.

Uusi TOUGHBOOK S1 on suunniteltu vaativiinkin liikkuvan työn tehtäviin viranomaisille, turvallisuusalalle, teollisuuden tuotantotiloihin, kenttähuollon tehtäviin ja tarkastuksiin, sekä rakennusalalle ja logistiikan tehtäviin, joissa laitteiden kestävyys ja luotettavuus merkitsevät käyttäjilleen erityisen paljon.

 

Suunniteltu käyttäjänsä ehdoilla

Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota käytettävyyteen: keveytensä (426 g) sekä käsihihnansa ansiosta tablettia on mukava ja helppo kantaa mukana, ja käyttää pidempiäkin aikoja vaikka yhdellä kädellä. Rakenteensa puolesta TOUGHBOOK S1 sopii käyttöön erilaisissa sääolosuhteissa. Jopa 500 cd/m² näyttö heijastamattomalla pinnalla tekee näytön lukemisesta helppoa kirkkaallakin säällä.

 

Panasonic Toughbook S1 Android-tabletti käytössä rakennusalallaPanasonic TOUGHBOOK S1:n näyttöä on helppo lukea myös kirkkaassa valossa.

 

Uutuustabletin erilaiset käyttötilat mahdollistavat kosketusnäytön näppäilyn myös sateella ja hansikkaat kädessä. Allekirjoituksia ja lomakkeiden helppoa täyttöä varten laitteeseen saa lisävarusteena osoitinkynän.

Mobiililaitteita käytetään liikkuvassa tietotyössä monipuolisesti, jolloin lisätoiminnallisuudet ovat välillä tarpeen. TOUGHBOOK S1:n saa hankittua käyttäjän työtä parhaiten tukevilla lisävarusteilla. Laitteen laajennuspaikkaan voi valita esimerkiksi viivakoodinlukijan tai USB-liitännän.

 

Teknistä suorituskykyä liikkuvaan työhön

Laitteen tarkka 13 megapikselin kamera on varustettu salamalla, ja 5 Mpx etukamera ottaa kuvaa sekä videota raportteihin ja videoneuvotteluihin kollegoiden kanssa.

Akkujen toiminta-aika on tärkeä ominaisuus, kun työpäivät ovat pitkiä. Yhdellä latauksella TOUGHBOOK S1 kestääkin käyttöä tehoakuilla jopa 14 tuntia. Laitetta ei tarvitse kytkeä pois päältä akun vaihtoa varten, ja akun saa kätevästi irti luukkuja avaamatta.

Riittävän suorituskyvyn liikkuvassa työssä käytettäville sovelluksille varmistaa Android 10 -käyttöjärjestelmä, jossa on Qualcomm® SDM660 Octa-Core CPU sekä 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa.

Vaikka tabletti on kevyt ja pienikokoinen, se on aito TOUGHBOOK ja vahvennettu MIL-STD-810H -standardin mukaisesti. Se kestää putoamisen betonilattialle jopa 150 cm korkeudesta, ja sietää pölyä sekä vettä IP65/67-standardin mukaan.

TOUGHBOOK S1:ssä voi käyttää nykyisten TOUGHBOOK L1 ja A3 Android-tablettien lisävarusteita, kuten akkuja, telineitä ja telakointiasemia, sekä kyniä.

 

Panasonic Toughbook S1 Android-tabletti viranomaiskäytössäPienikokoinen, mutta aito TOUGHBOOK kestää käyttöä vaativissakin työolosuhteissa. Hanki TOUGHBOOK S1 työtäsi parhaiten tukevilla lisävarusteilla.

 

Kaikki mitä tarvitset laitteen elinkaaren aikana

TOUGHBOOK S1 on Android Enterprise -yhteensopiva ja sopii näin erinomaisesti yrityskäyttöön laitehallinnan ja tietoturvallisuuden näkökulmasta. Laitteen mukana toimitetaan monipuolinen laitehallinnan työkalujen Panasonic COMPASS -ohjelmistopaketti. Se tarjoaa kaiken tarvittavan Panasonicin vahvennettujen Android-laitteiden konfigurointiin, käyttöönottoon, hallintaan ja turvalliseen käyttöön.

TOUGHBOOK S1 -tabletti sisältää vakiona 3 vuoden EU-takuun ja on saatavilla heti. Laitteen hinnat alkaen n. 1 350 € alv 24 % (n. 1 100 € alv 0 %).

Hanki kannettavaa suorituskykyä liikkuvaan tietotyöhön - ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element