Remeo-jäteauto jossa kuljettaja käyttää Panasonic Toughpadia Kuva: Panasonic

Kiertotalouden edelläkävijä Remeo vaatii laitteiltaan kestävyyttä

Remeo on jätekuljetus- ja ympäristöhuoltoalan yritys, joka kehittää ratkaisuja roskien palauttamiseen raaka-aineiksi. Heidän tavoitteenaan on vähentää jätteen määrää ja taata roskille mahdollisimman korkea hyötykäyttöaste. Kun Remeon ajoneuvoihin piti uusia laitteistot ajoreittien suunnittelua, kuljettajien tehtävälistojen ylläpitoa, jätteen määrän kirjauksia ja asiakirjojen käsittelyä varten, he hankkivat yli 200 Panasonic Toughbook G1 -tablettia telakoineen, ja KAUKOhallinta-palvelun mm. etänä hoidettavia ohjelmistopäivityksiä varten.

 

Kestävään ja kovaan käyttöön

"Ajoneuvotiedonsiirtojärjestelmä on ollut meillä käytössä useamman vuoden. Sen käyttöön tarvittiin kuskeille uudet laitteet. Toughbook on tehty kovaan käyttöön: se on suojattu hyvin ja tietoliikenneyhteydet ovat hyvät", toteaa Remeo Oy:n aluejohtaja Kimmo Käenmäki. Koska Remeon strategia ja arvot perustuvat luonnonvarojen säästämiseen, Toughbookin valintaan vaikutti laitteen käytettävyyden lisäksi sen pitkä elinkaari. 

Toughbookista löytyy kuljettajan tehtävälista ja GPS opastaa optimoidulle reitille. Tablettiin merkitään työtehtävissä tapahtuvat muutokset, kuten mahdolliset esteet. Jätteen punnitustiedot tulevat laitteeseen joko automaattisesti tai kuljettaja merkitsee määrät käsin. Toughbookilla käsitellään myös luovuttajan ja vastaanottajan sähköiset asiakirjat ja niiden allekirjoitukset.

 

Remeo-aluejohtaja-Kimmo-Käenmäki-jäteauton-edessä-Toughpad-kädessäRemeon aluejohtaja Kimmo Käenmäki kiittelee kaukolaisten ammattitaitoa kokonaisprojektinhallinnassa. Katso Remeon asiakastarina videolta YouTubessa. Kuva: Panasonic

 

Käyttäjiensä testaama ja hyväksymä Toughbook

Käyttäjät osallistuivat laitevalintaan testaamalla muitakin vastaavia tuotteita, muun muassa kuluttajakäyttöön tarkoitettuja tabletteja. "Vaikka niissä hinta oli houkuttelevampi niin Toughbook oli parempi vaihtoehto meille telakointiratkaisunsa takia. Hinta-laatusuhde on ollut meidän mielestä ihan ykkönen", Käenmäki kehuu.

Kuljettaja Sakari Puikkonen pitää Toughbookin nopeudesta ja käytettävyydestä. Kirkkaus on riittävä, vaikka Remeon kuljetusautoissa on paljon ikkunoita ja aurinko pääsee paistamaan sisälle. "GPS- ja nettiyhteydet toimivat nopeasti. Komennot menevät kerralla perille ja kaiken näkee näytöltä, vaikka aurinko paistaisi suoraan kohti", hän toteaa. 

 

Panasonic-FZ-G1-tabletti-Remeo-ajoneuvotelakassaJäteautossa saattaa ajoittain olla pölyä ja laite voi työkäytössä myös kastua. "Toughbook on ollut todella kestävä käytössä, eivätkä olosuhteet ole aiheuttaneet ongelmia", Puikkonen kehuu. Kuva: Panasonic

 

Ei pelkkä laitetoimitus

Remeo arvostaa kokonaisvaltaista toimitusta laitteille, niiden telakoinnille, esiasennuksille, Windows 7 & 10 -levykuville, sekä etähallinnalle. "Kauko vakuutti meidät ammattitaidollaan kokonaisprojektinhallinnassa - emme ostaneet vain laitteita vaan saimme kokonaispaketin, jossa asiat sujuivat kaiken kaikkiaan hyvin", Käenmäki kiittelee.

Kun tarvitset kestävää kumppania liikkuvaan työhön, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element