Kaheli toivottaa tervetulleeksi Kaukon kaheleille kaupoille

Kaukon kahelit kaupat - hyödynnä edukkaat hinnat 28.12. mennessä!

Kaukolla ollaan menty hetkeksi sekaisin ja tiputettu varastossa olevien tuotteiden hintoja ihan kahelille levelille. Nyt lähtee kovan luokan kamoja sellaisilla hinnoilla, että kaukolaiset ovat itsekin ihmeissään. Kaukolla ei perinteisesti uskota edukkaiden hintojen houkuttelevuuteen, vaan hankintojen kestävyyteen. Mutta joskus kaikki lipsahtaa pois mukavuusalueeltaan. 

"Me toivotaan, että laitteet pääsevät hyllyiltä hyvään ja tarkoituksensa mukaiseen käyttöön, kun ne ovat vielä kuranttia kamaa. Ehkä edukas hinta antaa sysäyksen tutustua kestävään teknologiaan ja 5 vuoden päästäkin nyt hankittu laite on ykköstyökaveri. Tämä voi kannustaa kestäviin valintoihin jatkossakin", pohtii myyntijohtajamme Kyösti Ollila.

 

Kahelit hinnat yksityisille ja yrityksille

Tämä on oiva tilaisuus niin firmoille kuin siviileillekin testata esimerkiksi, kuinka tough Toughbook onkaan. Kun huomaat, että se toimii yhtä haastavissa olosuhteissa kuin sinäkin, jutellaan mielellään koko teidän työympäristön uusimisesta ja arjen sujuvoittamisesta älykkäillä teknologioilla. 

Ostaminen hoituu helposti luottokortilla, et tarvitse yritystietoja. Tee omat kahelit kauppasi vahvennetusta tietotekniikasta, lisätarvikkeista ja PRO AV -laitteista ennen kuin tullaan järkiimme tai tavarat loppuvat - tilaa viimeistään 28.12.! 

Siirry kaheleille kaupoille!

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element