P1000145.jpg

Yksi tabletti korvasi neljä laitetta peliautomaattien huollossa


Kun huoltoasemalla tai marketissa oleva peliautomaatti menee rikki, se pitää saada nopeasti kuntoon.
Suomessa on 20 000 peliautomaattia 7 000 pelipisteessä eri puolilla maata. Niiden kunnossapidosta vastaa Veikkaus, jonka huoltoedustajat huolehtivat myös kaikista Suomen arpa- ja hevosurheilupelien myyntipäätteistä.


 

Veikkauksen kunnossapito työllistää 140 ihmistä. He tekevät työnsä nyt aiempaa tehokkaammin Veikkaukselle räätälöityjen ja hankalia olosuhteita sietävien Toughpad FZ-G1 -tablettien ansiosta. Tämä tabletin kuoriin ahdettu tehopakkaus hoitaa jatkossa useiden eri laitetyyppien tehtävät ja korvaa aiemmin käytössä olleet läppärit, toimistokoneet, toiminnanohjaukseen tarvittavat kentän päätelaitteet ja verkkodiagnostiikan laitteet.

 

 

Toughpad kulkee mukana koko päivän

Veikkauksen huoltoedustaja Laura Pohjaniemi avaa tottuneesti peliautomaatin ja tutkii syytä automaatin toimimattomuuteen. Toughpad on varustettu verkkoyhteydellä ja diagnostiikkaohjelmistolla, joiden avulla Laura voi selvittää myös mahdolliset verkkoyhteyttä vaivaavat ongelmat.

-Toughpad on helpottanut työtä todella paljon. Ennen tarvittiin useita laitteita työmääräysten, huolto-ohjeiden ja raporttien laatimiseen. Nyt kaikki työt hoituvat Toughpadilla, Laura sanoo.

P1000145.jpg

Veikkauksen huoltoedustaja Laura Pohjaniemen työ sujuu nykyisin joutuisasti. Panasonic Toughpad -tabletti korvaa neljä eri laitetta kentällä ja toimistossa.

Toughpad FZ-G1 on Lauran mukana koko työpäivän. Hän katsoo työtehtävät tabletista aamulla, käyttää sitä navigaattorina ajaessaan autoa, katsoo huolto-ohjeet, hoitaa sähköpostit ja laatii raportit tehdyistä töistä.

-Aiemmin jouduin kirjautumaan erilliselle toimistokoneelle, ja useita jo käsiteltyjä asioita piti kirjoittaa uudelleen. Nyt laitan tabletin telakkaan ja saan näytölle kaikki omat tiedostoni. Toughpadilla voin tehdä myös avainkuittaukset ja kaikki raportit, joita aiemmin toimitettiin paperilla asiakkaille.


Luotettavuus ja muokattavuus tärkeitä

-Valitsimme Toughpadin monestakin syystä, sanoo Veikkauksen laitetukipäällikkö Risto Voima.

-Toughpad kestää kenttätöissä ja se muokattiin juuri meidän käyttöömme sopivaksi. Helposti laajennettavat liitännät varmistavat sen sopivuuden diagnostiikkaan. Telakoituna siitä tulee täysiverinen toimistokone. Myös Panasonicin luotettava brändi, hyvät referenssit, viiteen vuoteen laajennettava takuu ja hyvät huoltoverkostot painoivat valinnassa.

P1000178.jpg

Veikkauksen laitetukipäällikkö Risto Voiman mukaan Veikkaus valitsi Panasonic Toughpadit luotettavuuden, kustomointimahdollisuuden, pitkän takuun ja hyvän huollon perusteella. Iso merkitys oli myös Kaukon kokemuksella ja asiantuntemuksella.


Risto Voima kiittelee Kaukon toimintaa yhteistyökumppanina. -Kauko on erinomainen yhteistyökumppani. Heillä on kokemusta huoltotyöstä ja sen vaatimuksista laitteille. Toughpadin kustomointi meidän tarpeisiimme sopivaksi oli helppoa. Verkkodiagnostiikan liitännät, akut, hihnat, ajoneuvotelineet - kaikki tarvittava järjestyi. Saimme heti apua kaikissa asioissa, mitä tarvitsimme.


Faktaa Veikkauksesta


Veikkaus on suomalainen peliyhtiö, jolla on yksinoikeus järjestää pelitoimintaa Suomessa. Kun Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistyivät 1.1.2017, Suomeen syntyi uusi Veikkaus. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa. Veikkausvoittovaroilla suomalaiset voivat harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja niillä tuetaan myös monenlaista vapaaehtoistoimintaa. Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä, sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua. Ilman avustuksia jäisi myös moni kulttuurielämys kokematta.

Kysy meiltä lisää vahvistetuista Panasonicin tableteista:

myynti@kauko.com

Löydät tarkempaa teknistä tietoa tableteista verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan täältä 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element