P1000145.jpg

Veikkaus huoltaa peliautomaatit Toughpadeilla

ASPO OYJ / KAUKO OY LEHDISTÖTIEDOTE 24.10.2017

JAKELU: Keskeiset tiedotusvälineet, www.aspo.fi, www.kauko.com

Veikkaus on hankkinut lujitetut Panasonic Toughpad FZ-G1 -tabletit peliautomaatteja ja maksupäätteitä huoltavalle kunnossapitoyksikölleen. Yhdellä tabletilla voidaan korvata neljä aiemmin sekä kentällä että toimistolla käytössä ollutta laitetta.


Veikkaus huolehtii Suomessa olevien noin 20.000 peliautomaatin kunnossapidosta 7.000 pelipisteessä eri puolilla maata. Kunnossapidossa työskentelee 140 henkilöä.

Huoltoedustajat käyttivät työssään aiemmin läppäriä, toimistotietokonetta, toiminnanohjauksen tarvitsemaa kentän päätelaitetta, sekä verkkodiagnostiikkalaitetta.

”Toughpad on helpottanut työtä todella paljon. Ennen tarvittiin useita laitteita työmääräysten, huolto-ohjeiden ja raporttien laatimiseen. Nyt kaikki työt hoituvat Toughpadilla”, huoltoedustaja Laura Pohjaniemi sanoo.

”Aiemmin jouduin kirjautumaan erilliselle toimistokoneelle ja useita jo käsiteltyjä asioita piti kirjoittaa uudelleen. Nyt laitan tabletin telakkaan ja saan näytölle kaikki tarpeelliset tiedostot. Toughpadilla voin tehdä myös avainkuittaukset ja raportit, joita aiemmin toimitettiin paperilla asiakkaille.”

Kestävyys ja muokattavuus ratkaisivat


”Toughpad kestää kenttätöissä ja se muokattiin juuri meidän käyttöömme sopivaksi. Helposti laajennettavat liitännät varmistavat sen sopivuuden diagnostiikkaan. Telakoituna siitä tulee täysiverinen toimistokone. Myös Panasonicin luotettava brändi, hyvät referenssit, viiteen vuoteen laajennettava takuu ja hyvät huoltoverkostot painoivat valinnassa”, sanoo Veikkauksen laitetukipäällikkö Risto Voima.

”Kauko Oy auttoi suunnittelemaan ja muokkaamaan tablettia meidän käyttöömme sopivaksi. Laitteisiin räätälöitiin mm. verkkodiagnostiikan liitännät, akut, hihnat ja ajoneuvotelineet. Kaukolla on laaja kokemus huoltotyöstä ja sen vaatimuksista laitteille”, Risto Voima kiittää. 


Valokuvia

Lisätietoja:

Kyösti Ollila
Kauko Oy
kyosti.ollila@kauko.com
0400 448 947

Risto Voima
Veikkaus Oy
risto.voima@veikkaus.fi
040 776 8603 


Kauko
Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa. www.kauko.com.

Aspo
Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi idän kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shippingin, Leipurin, Telkon ja Kaukon tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. www.aspo.fi

Panasonic
Panasonic Corporation on yksi maailman johtavista kuluttajille, yrityksille tai teollisuudelle tarkoitettujen teknisten laitteiden valmistajista. Yrityksen pääkonttori on Japanin Osakassa. Panasonic noteerataan mm. Tokion, Osakan, Nagoyan ja New Yorkin (NYSE) pörsseissä. Panasonicin valmistamat kestävät Toughbook- ja Toughpad-laitteet ovat Euroopan eniten myytyjä lujitettuja sylimikroja ja tabletteja. Lue lisää: Panasonic Business

Veikkaus
Veikkaus on suomalainen peliyhtiö, jolla on yksinoikeus järjestää pelitoimintaa Suomessa. Kun Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistyivät 1.1.2017, Suomeen syntyi uusi Veikkaus, joka luo mahdollisuuksia meille kaikille. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa. Veikkausvoittovaroilla suomalaiset voivat harrastaa, liikkua, pysyä terveenä ja niillä tuetaan myös monenlaista vapaaehtoistoimintaa. Pelien tuotoilla autetaan myös arjen kriisitilanteissa, tuetaan erityisryhmiä sekä tieteen tekemistä ja hevosurheilua. Ilman avustuksia jäisi myös moni kulttuurielämys kokematta.

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element