Työnkulkua seuraava mobiilisovellus lyhensi inventointiajan kolmasosaan

Leipurin Oyj toimittaa leipomo- ja konditoriatuotteiden sekä elintarvikkeiden valmistukseen tarvittavia raaka-aineita ja koneita. Yhtiö tarjoaa ammattitaitoaan muun muassa leipomoiden ja kahviloiden tuotteiden ja valikoimien modernisointiin sekä reseptien kehittelyyn esittelemällä asiakkailleen uusia trendejä meiltä ja maailmalta. Yhtiö toimii Suomessa, Venäjällä, Baltiassa, Ukrainassa, Kazakstanissa ja Valko-Venäjällä. 

Leipurin hankki TOUGHBOOK Omnialla kehitetyn mobiilisovelluksen tehostamaan varastojensa inventointityötä. Sovelluksella luetaan lavasta viivakoodi, jonka tiedoista tarkastetaan lavan varastopaikka, varmistetaan, että lavalla on oikea määrä oikeaa raaka-ainetta, ja päiväykset ovat samat kaikissa lavalla olevissa pakkauksissa.

 

20200305_154022

Kun lavan viivakoodi on luettu, tarkastetaan tietojen oikeellisuus mobiilisovelluksesta.

 

Eroon manuaalisista kirjauksista

Inventointikirjaukset tehtiin aikaisemmin toiminnanohjausjärjestelmään (ERP) manuaalisesti, kynää ja paperia muistiinpanovälineinä hyödyntäen. Vanha prosessi oli hidas ja altis inhimillisille kirjausvirheille. TOUGHBOOK Omnialla kehitetty suomenkielinen mobiilisovellus seuraa inventoinnin työprosessia, jotta työntekijät voivat hoitaa kirjaukset luontaisesti työvaiheidensa edetessä. 

"Koska sovellus pohjautuu valmiisiin toiminnallisuuksiin, sen ensimmäinen versio oli käytössä jo parin päivän kehityksen jälkeen", kertoo Kaukolla asiakkuudesta vastaava Arto Luukkainen. Sovellus integroituu Leipurin Oyj:n käyttämään ERP:iin Infor M3:een ja se toimii yhdessä jo aikaisemmin hankittujen laitteiden, kuten viivakoodinlukijoiden kanssa.

Inventointiaika lyheni kolmasosaan 

Sovellus on otettu käyttöön Leipurin Oyj:n Suomen varastotoiminnoissa ja on päätelaiteriippumaton. TOUGHBOOK Omnian käyttöönoton myötä yhden varastokohteen inventointiaika on tippunut kolmasosaan alkuperäisestä: noin 30 minuutista 10 minuuttiin.

Lataa ja lue koko asiakastarina!

 

CTA - lataa PDF ja lue Leipurin-asiakastarina

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element