FM152mk2_keyboard_front_right02.jpg

Panasonicilta vahvistettu Toughpad FZ-Q2 -hybridikannettava

FM152mk2_keyboard_front_right02.jpg

Käyttötarpeeseen mukautuva kannettava on varustettu 12.5-tuumaisella näytöllä sekä runsaalla liitäntävalikoimalla

Panasonic on julkistanut ensimmäinen osittain vahvistetun hybridikannettavan. Uusi ”2-in-1” -kannettava Panasonic Toughpad FZ-Q2 sisältää suuren 12.5-tuumaisen näytön ja laajan valikoiman liitäntöjä, joiden kautta siihen voi kytkeä niin vanhat kuin uusimmatkin lisälaitteet. Käyttötarpeeseen mukautuva laite toimii itsenäisesti tablettina, mutta näppäimistön avulla siitä tulee täysiverinen bisneskannettava. FZ-Q2 soveltuu monipuolisiin työtehtäviin tehdasolosuhteista neuvotteluhuoneiden asiakastapaamisiin.


“Useat kuluttajille suunnattuja hybridilaitteita käyttävät yritykset ovat kohdanneet ongelmia laitteiden luotettavuuden kanssa. Uuden Toughpadin avulla myös he saavat hybridilaitteen hyödyt käyttöönsä ilman luotettavuusongelmia, mikä parantaa myös heidän tuottavuuttaan”, sanoo Panasonicin tietokoneita ja tabletteja maahantuovan Kauko Oy:n toimialajohtaja Kyösti Ollila

Suunniteltu yrityskäyttöön

Laitteen suurikokoinen näyttö soveltuu erinomaisesti teknisten piirustusten ja taulukoiden katseluun sekä esitysten näyttämiseen. 12.5-tuumainen Full HD -näyttö (1920x1080) on kymmenen sormea tunnistava kapasitiivinen IPS-kosketusnäyttö. Laitteen mukana tulee kapasitiivinen muistiinpanokynä. Videokeskustelut ja valokuvaus onnistuvat laitteen kahden kameran (2 mp edessä ja 8 mp takana) ja stereomikrofonien avulla. Täysikokoinen, taustavalaistu näppäimistö nopeuttaa kirjoittamista.

Runsaat liitännät

Panasonic Toughpad FZ-Q2 on varustettu runsaalla liitäntävalikoimalla. USB 3.0, HDMI, LAN ja True Serial mahdollistavat datayhteyden eri-ikäisten laitteiden kanssa ja 4G LTE -mahdollisuus varmistaa tietoliikenneyhteydet myös tien päällä. Laitteeseen on saatavilla myös smartcard- ja kontaktiton smartcard-lukija.

Tehty kestämään

Panasonic Toughpad FZ-Q2 on osittain vahvistettu. Magnesiumrunko kestää pudotuksen jopa 76 cm korkeudelta ja näppäimistö on roisketiivis. Tästä huolimatta laite on kevyt ja siro (1.93 kg ja 44 mm paksu). Ilman näppäimistöä tabletti painaa 1.09 kg ja on vain 22 mm paksu. Laitteessa ei ole tuuletinta, joten sitä voi käyttää huoletta myös pölyisissä ympäristöissä.

Helppokäyttöinen

Laitteen mukana tulee käytännöllinen kantohihna, jonka avulla laitetta voi pitää turvallisesti yhdessä kädessä. Näppäimistöön kytketty laite pysyy pystyssä tukijalan avulla. Erikseen myytävä, 360 astetta pyörivä käsihihna helpottaa laitteen käyttöä hankalissa työolosuhteissa. Niin ikään lisävarusteena on saatavilla tyylikäs työpöytäkotelo, joka on varustettu Kensington-lukolla.

Suorituskykyinen

Panasonic Toughpad FZ-Q2:ssa on 4 megatavun Smartcachella varustettu, 6. sukupolven
Intel Core m5-6Y57 vPro -prosessori (1.1 GHz - 2.8 GHz) ja Intel HD Graphics 515 -grafiikkapiiri. Laitteen käyttöjärjestelmä on Windows 10 Pro, jonka voi tarvittaessa päivittää alaspäin Windows 7:aan. Laitteen massamuistina toimii 128 tai 256 GB:n SSD-levy ja keskusmuistia on 4 tai 8 gigatavua.

Saatavuus

Panasonic Toughpad FZ-Q2 tulee saataville toukokuussa 2017. Laitteen hinta vahvistetaan myöhemmin, mutta sen arvioidaan perusvarustuksella olevan noin 2 000 euroa + alv.

Kuvia: https://kaikuhelsinki.kuvat.fi/kuvat/Kauko/FZ-Q2/


Lisätietoja:
Kyösti Ollila
Kauko Oy
kyosti.ollila@kauko.com
0400 448 947

Lehdistöyhteydet ja testilaitteet:
Ile Könönen
Viestintätoimisto Kaiku Helsinki
ile.kononen@kaikuhelsinki.fi
050 500 4869

Kauko Oy
Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Kauko palvelee terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kaukon tausta on vuonna 1947 perustetussa Kaukomarkkinat-yhtiössä. Monialayhtiö Aspoon kuuluvalla Kaukolla on toimipisteet Suomessa, Saksassa ja Kiinassa. www.kauko.com.

Panasonic
Panasonic Corporation on yksi maailman johtavista kuluttajille, yrityksille tai teollisuudelle tarkoitettujen teknisten laitteiden valmistajista. Yrityksen liikevaihto oli noin 60 miljardia euroa 31.3.2016 päättyneen liiketoimintavuoden aikana. Yrityksen pääkonttori on Japanin Osakassa. Panasonic noteerataan esimerkiksi Tokion, Osakan, Nagoyan ja New Yorkin (NYSE) pörsseissä. Panasonicin valmistamat kestävät Toughbook- ja Toughpad-laitteet ovat Euroopan eniten myytyjä lujitettuja sylimikroja ja tabletteja. http://www.toughbook.eu.


 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element