Panasonicilta uusi lujitettu Android-tabletti


Uusi Toughpad FZ-B2 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja on räätälöitävissä entistä paremmin yrityskäyttöön.

Panasonicilta uusi lujitettu Android-tablettiPanasonic on julkistanut päivitetyn version markkinoiden johtavasta lujitetusta 7 tuuman Android-tabletistaan. Uusi Toughpad FZ-B2mk2 tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna jopa 32 % paremman suorituskyvyn ja 8 tunnin akkukeston. Käyttäjäkohtaisesti räätälöitävät ominaisuudet ja laaja lisävarustevalikoima tekevät siitä erinomaisen työkalun yrityskäyttöön.


Toughpad FZ-B2 on varustettu Android 6.0 -käyttöjärjestelmällä ja Intelin viimeisimmällä Atom x5-Z8550 -suorittimella (välimuisti 2 MB, Quad Core 1.44–2.4 GHz). Edeltäjänsä tapaan se on kevyt (540 g), ohut (18 mm) ja ergonominen sekä toimii ilman tuuletinta.

Räätälöitäviin ominaisuuksiin kuuluvat viivakoodinlukija, älykortinlukija sekä LAN- ja 4G-yhteydet. Uuden sukupolven laite sisältää myös USB 3.1 C -liitännän, jonka siirtonopeus on jopa 5 Gbps, sekä laitteidenvälistä tiedonsiirtoa tukevan USB On The Go -toiminnallisuuden.

“Uusimpien päivitysten ansiosta Toughpad FZ-B2 voidaan räätälöidä yhä paremmin käyttäjän tarpeiden mukaiseksi. Käytettävyytensä ja yhteensopivuutensa ansiosta se sopii erinomaisesti yrityskäyttöön ja erityisesti liikkuvaan työhön”, sanoo Kaukon toimialajohtaja Kyösti Ollila.

Helposti hallittava

Toughpad FZ-B2 hyödyntää yrityskäyttöön suunniteltua Google Android for Work -alustaa, jonka ansiosta laitteeseen voidaan liittää useita käyttäjäprofiileja. Alusta takaa käyttäjälle turvallisen pääsyn sekä yrityksen järjestelmiin että henkilökohtaisiin sovelluksiin ja tiedostoihin. Sisäänrakennetut työkalut helpottavat ja nopeuttavat päivittäisten sovellusten, kuten sähköpostin, yhteystietojen ja kalenterin hallintaa.

Tabletin ohjelmavalikoimaan kuuluu myös tilauskohtaisesti räätälöitävä järjestelmänhallintaohjelma. Valinnaisten FOTA- ja SCOMO-ominaisuuksien ansiosta käyttöjärjestelmien ja sovellusten päivittäminen voidaan tehdä etänä langattomien verkkojen kautta käyttäjäryhmäkohtaisesti.

Huippulaadukas näyttö takaa näkyvyyden kaikissa olosuhteissa
Toughpad FZ-B2:n näytössä markkinoiden laajin katselukulma. Jopa 500 cd/m²:n kirkkaus ja heijastamaton pinnoite takaavat erinomaisen näkyvyyden kaikissa valaistusolosuhteissa sisällä ja ulkona. Kymmenen pisteen monikosketusnäyttö tunnistaa kosketuksen myös hansikkaan läpi ja sen käyttö onnistuu sateellakin.

Pitkä akkukesto

Toughpad FZ-B2 tarjoaa käyttäjälleen jopa kahdeksan tunnin käyttöajan yhdellä latauksella. Myös pidemmät työjaksot onnistuvat helposti: laite voidaan varustaa hot swap -teknologialla, jonka ansiosta akun voi vaihtaa laitetta sammuttamatta.

Kaksi kameraa ja nopeat yhteydet

FZ-B2 on varustettu Full HD -etukameralla ja kahdeksan megapikselin takakameralla, joiden ansiosta se tarjoaa erinomaiset puitteet videoneuvotteluille ja tarkkaan valokuvaamiseen. Se sisältää myös sisäänrakennetut suunnatut mikrofonit sekä videoneuvottelu- ja äänentunnistusohjelmistot.

Intelin Dual Band Wireless-AC 8260 -tekniikka ja Bluetooth v4.2 -yhteys takaavat nopeat tietoliikenneyhteydet paikasta riippumatta.


Suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä

Suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä

 

Toughpad FZ-B2 kestää pudotuksen 150 cm korkeudelta**, siinä on IP65-luokan pöly- ja kosteussuojaus** ja se toimii eri lämpötiloissa kymmenestä pakkasasteesta aina 50 asteen kuumuuteen.

Toughpad FZ-B2 on yhteensopiva Toughpad-tuoteperheen Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivien laitteiden lisävarusteiden, kuten kuten akkujen, latureiden, telakointiasemien, autokiinnikkeiden ja käsihihnojen kanssa.

** Testattu Panasonicin laboratoriossa.


 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element