Kaukokatseinen Kauko-päivä 2020

Kauko-päivä 2020 valloitti Triplan Flavouriumissa

Liikkuvan tietotyön tuottavuus syntyy sujuvasta arjesta - kaikissa vaativissakin työympäristöissä, junista lentokoneisiin ja maastosta liikenteeseen. Kauko-päivä valaisi Triplan Flavouriumin musta laatikko -tapahtumatilan 30.1.2020.

Kauko-päivä 2020 tarjosi asiakkaillemme, kumppaneillemme ja sidosryhmiemme edustajille inspiroivia, kaukokatseisia puheenvuoroja. Demo-pisteillä tutustuttiin uusimpiin innovaatioihin, tuotteisiin ja sovelluksiin liikkuvan tietotyön, terveydenhuollon, AV-teknologian ja turvallisuusteknologian asiantuntijoidemme johdolla.

kauko-kollaasi

Kaukokatseiset asiantuntijapuheenvuorot taustoittivat päivän teemoja

Antti Merilehto lupasi kertoa puolessa tunnissa, mitä on tekoäly tänään - ja onnistui tässä! Tekoäly on uusi sähkö: se on jotakin koneen tekemää, mikä ihmisen mielestä on älykästä. Ihmisen ja AI:n yhdistelmä on aika usein myös oikeassa: 99,5 % ajasta.

Miten teköäly näkyy ja tuntuu arjessa ja liiketoiminnassa jo nyt? Tästä hyviä esimerkkejä ovat mm. 3D-mittaus, 3D-kuvantaminen, lämpökamerat ja kuvatunnistaminen, sekä niiden hyödyntäminen erilaisissa käyttökohteissa.

Antti Merilehto Kauko-päivä 2020

”Voittajiksi selviytyvät ne, jotka kykenevät innovoimaan, luomaan uutta markkinaa ja löytämään tiensä oikeaan ekosysteemiin” - Nora Kärkkäisen inspiroiva johdatus ja jokaisen oman ajattelun haastaminen tämän päivän markkinatrendeihin ja signaaleihin oli sitä #kaukokatse’tta, mitä jokainen yritys ja yksilö tarvitsee tänään.

”Avaa silmät, katso ja näe paitsi kauas myös laajemmalle alueelle ja sokeisiin pisteisiin. Haasta itsesi luovasti ja todista jopa olevasi väärässä. Kokeile, opi, tee löytöretki!” Meidän työmme Kaukolla on toimia juuri tästä vinkkelistä kumppanina asiakkaillemme. Mitä kinkkisempi haaste, sen parempi!

Nora Kärkkäinen Kauko-päivä 2020

Erinomainen työntekijäkokemus näkyy viivan alla. Kun työntekijäkokemus on mallillaan, on helpompi pitää kiinni osaajista ja saat heidät antamaan parastaan. Aku Varamäki haastoi palaamaan ihmisyyden lähteille, jotta liiketoiminnalla saavutetaan työelämän murroksessakin parempi menestys. Inspiraatio, draivi, luottamus, kasvu - muun muassa näihin kannattaa panostaa.

Aku Varamäki Kauko-päivä 2020

Pssst. Suosittelemme Juha Rytkösen ja Aku Varamäen #Kaukokatse -videokeskustelua ”Liikkuvan työn tekijän työpäivämuotoilu. Älä säästä väärässä kohdassa."

Jonathan Tucker kertoi Panasonicin uusimmista sovellusinnovaatioista. Saimme myös kokea pilkahduksen uudesta ääniohjausmobiiliapplikaatiosta, joka on suunniteltu varastohallinnan ja -keräilyn lähtökohdista näitä tehtäviä tekevien arkeen.

Sovelluskehitys on toki teknologiaa ja koneälyn hyödyntämistä, mutta pohjalla on ennen kaikkea sujuvan arjen ja jopa ilahduttavan työntekijäkokemuksen tuottaminen. Näin päästään kiinni parempaan tuottavuuteen.

Jonathan Tucker Kauko-päivä 2020

Eettisyys, kiertotalous, elinkaari, luonnonvarojen säästäminen... Vesa Siitarin puheenvuoro herätteli yrityksiä vastuullisuuteen IT-laitteiden näkökulmasta:

  • Elektroniikkajäte on valtava globaali haaste jo tänään, puhumattakaan lähitulevaisuudessa. Samalla se on arvokas raaka-aine, mutta toistaiseksi vain 20 % kierrätetään.
  • Miten kestävä kehitys vaikuttaa IT-laitehankintakriteereihin ja -päätöksiin teidän yrityksessänne?
  • Miten kestävän kehityksen arvoihin sitoutuminen (tai sitoutumattomuus) näkyy päivittäin vuorovaikutuksessa ja asiakastyössä?

Vesa Siitari Kauko-päivä 2020


Mistä sun sisäinen draivi syntyy? Jukka Viljaselle se syntyy ammattijuoksemisesta ääriolosuhteissa, aavikoilla ja jäätiköillä. Inspiraatio ja tahto ovat toki välttämättömät, mutta ilman strategiaa ja huolellista, pitkäjänteistä valmistautumista homma ei toimi.

Jukka Viljanen Kauko-päivä 2020

Jos mahdottomaksi väitetyt asiat ovat Jukalle innostavaa polttoainetta, ovat vaativien työympäristöjen ja sujuvamman arjen haasteet sitä samaa meille kaukolaisille. Millaisen haasteen sinä heität meille?

Jukka Viljasen Toughbook on muuten jo 10 vuotta vanha, yhä täydellinen ja niin rakas, lue tästä lisää: Seikkailujuoksijan ääriolosuhteisiin valmistautuminen on tarkkaa työtä, ja vain paras kelpaa, kun kyse on omasta ja retkikunnan turvallisuudesta

Kaukokatseelle on kysyntää

"Kaukokatse-konseptimme ja ajattelumme otettiin todella hyvin vastaan. Saimme huiman määrän positiivista palautetta koko Kauko-päivän ohjelmasta ja fiiliksestä. Erityisen iloinen olen niistä lukuisista kohtaamisista ja keskusteluista demopisteillä", kertoo Kauko Oy:n toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

Juha Rytkönen Kauko-päivä 2020
Triplan Flavouriumin tapahtumatila on kuin musta laatikko, ja se sopii erinomaisesti elämyksellisten tapahtumien rakentamiseen ja toteuttamiseen. Kauko-päivää varten seinäpinnat oli täytetty screeneillä, ja koko tapahtumaympäristö tuotettiin digitaalisesti Panasonicin AV-laitteilla.

"Tilaisuuden lämmin tunnelma kuvastaa hyvin sitä sidettä, mikä meillä on asiakkaidemme kanssa. Moni kertoi saaneensa kotiinviemistä päivän puhujien esityksistä, eli saavutimme tavoitteemme antaa Kauko-päivän osallistujille jotain, jota soveltaa omassa työssään", Rytkönen jatkaa.

Etkö päässyt mukaan Kauko-päivään tai haluatko jatkaa keskustelua asiantuntijoidemme kanssa? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element