Panasonic Toughpad Finnairin lentokoneissa

Case: Finnair - Sähköinen lentolaukku palvelee kaukana ja korkealla

Kaikissa Finnairin lentokoneissa käytetään nykyään Panasonicin Toughpad FZ-G1-tabletteja. Niin sanotuissa pilottien sähköisissä lentolaukuissa on erilaisia teknisiä sovelluksia - esimerkiksi optimaalisten lentotehojen laskentaan tarvittava ohjelmisto - mutta myös koneen tekninen lokikirja, lentokenttien rullauskartat sekä tekniset käsikirjat.

Matkustamohenkilökunnan käytössä olevissa tableteissa on esimerkiksi käsikirjoja, palveluohjeita ja raportointityökaluja. 

Pilotit arvostavat vaihtelevissa ja vaativissa olosuhteissa toimivia työkalujaan

Toughpad täytti parhaiten sekä laitteille asetetut kriteerit että testiryhmien odotukset. Vahvistettu rakenne oli välttämätön edellytys lento-olosuhteissa. Ratkaisevaa olikin laitteen vaativiin valaistusolosuhteisiin soveltuva näyttö, jonka säätöalue on erittäin laaja.


"Panasonicin Toughpadissa parasta on mm. näyttö, joka oli testatuista laitteista selkeästi kirkkain mutta myös himmein"  Timo Seppälä, Technical Pilot, Finnair

Finnairille toimitettiin oma laiteohjelmisto, joka mahdollistaa Toughpadin näytön säädön samalle tasolle kuin muut ohjaamonäytöt. Toinen työskentelyä helpottava ominaisuus on laitteen isot ja selkeät painikkeet. 


"Panasonicin Toughpadissa parasta on mm. näyttö, joka oli testatuista laitteista selkeästi kirkkain mutta myös himmein", toteaa Finnairin Technical Pilot Timo Seppälä.

Ota yhteyttä, etsitään yhdessä tarpeisiinne sopivin laite- ja sovellusratkaisu!

Ota yhteyttä


 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element