Toughpad toimii Atlantilla yksinpurjehtijan kumppanina

Kokenut kilpapurjehtija ja Finnairin lentokapteeni Ari Huusela osallistui Route du Rhum -yksinpurjehduskilpailuun marraskuussa 2014 Pogo40-veneellään kumppaninaan Panasonicin Toughpad -taulutietokone.

Noin kolmen viikon mittainen purjehdusreitti kulkee marraskuisen Pohjois-Atlantin läpi Ranskan Bretagnesta Karibialla sijaitsevalle Guadeloupelle.

ari-huusela-panasonic-toughpad.jpg


Luotettava työkalu pitää yhteydet yllä

Ari Huuselan mukana ollut Panasonic Toughpad FZ-G1 on täysin vahvistettu taulutietokone, joka on ylittämätön laite ulkokäyttöön ja ihanteellinen valinta kenttätyöhön.

Atlantinylitysmatkalla jokaisen laitteen oli toimittava luotettavasti erittäin kovissa olosuhteissa, jotta purjehduksen aikana turvallisuudesta ei tarvinnut tinkiä.


Ari Huusela saapui perille raskaan koitoksen päätteeksi 26.11. sijoittuen kilpailun yhdeksännelle sijalle.


Ota yhteyttä, etsitään yhdessä tarpeisiinne sopivin laite- ja sovellusratkaisu!

Ota yhteyttä

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element