PT-RQ22

Panasonicilta lujitettu 7-tuuman Android-tabletti myynti- ja logistiikkatehtäviinPanasonic TOUGHBOOK FZ-L1 on monipuolinen ja edullinen lujitettu tabletti myyntiin, asiakaspalveluun ja logistiikkatehtäviin. 

Helsinki, 27 syyskuuta 2018 - Panasonic julkisti uuden lujitetun tabletin, joka sopii moniin asiakaspalvelutehtäviin esimerkiksi hotelli- ja majoitusalalla, myyntitehtävissä, teollisuudessa ja kuljetus- ja logistiikka-alalla.

TOUGHBOOK FZ-L1 on saatavana kahdeksana eri vaihtoehtona. Laitteesen on valittavissa 4G-puhevalmius, viivakoodinlukija sekä erilaisia datayhteyksiä, ohjelmistoja ja palveluja.

Uutuslaite on suojattu vettä ja pölyä vastaan IP-67-luokituksen mukaisesti, joten se kestää jopa veteen upottamisen. Tabletti kestää myös tärinää ja kolhuja sekä putoamisen 1,5 metrin korkeudesta ja se toimii -10-+50 celsiusasteen lämpötila-alueella.  FZ-L1 painaa 480 grammaa.

FZ-L1 on saatavilla Suomessa marraskuussa ja hinnat alkavat 1 200 eurosta.

Panauutinen2

Valokuvia tuotteesta tästä linkistä.

Lisätietoja:

Juha Rytkönen

 juha.rytkonen(at)kauko.com 

Puh. 040 922 9128

Juha Rytkönen

Rytkönen toimi Kauko Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2019-2022. Hänen aikanaan Kauko uudisti strategiaansa kohti kestävämpiä, asiakastarpeeseen kehitettyjä kokonaisratkaisuja. Tämä tapa toimia tunnetaan yhä nimellä #kaukokatse.

Background element