PT-RQ22

Panasonicilta lujitettu 7-tuuman Android-tabletti myynti- ja logistiikkatehtäviinPanasonic TOUGHBOOK FZ-L1 on monipuolinen ja edullinen lujitettu tabletti myyntiin, asiakaspalveluun ja logistiikkatehtäviin. 

Helsinki, 27 syyskuuta 2018 - Panasonic julkisti uuden lujitetun tabletin, joka sopii moniin asiakaspalvelutehtäviin esimerkiksi hotelli- ja majoitusalalla, myyntitehtävissä, teollisuudessa ja kuljetus- ja logistiikka-alalla.

TOUGHBOOK FZ-L1 on saatavana kahdeksana eri vaihtoehtona. Laitteesen on valittavissa 4G-puhevalmius, viivakoodinlukija sekä erilaisia datayhteyksiä, ohjelmistoja ja palveluja.

Uutuslaite on suojattu vettä ja pölyä vastaan IP-67-luokituksen mukaisesti, joten se kestää jopa veteen upottamisen. Tabletti kestää myös tärinää ja kolhuja sekä putoamisen 1,5 metrin korkeudesta ja se toimii -10-+50 celsiusasteen lämpötila-alueella.  FZ-L1 painaa 480 grammaa.

FZ-L1 on saatavilla Suomessa marraskuussa ja hinnat alkavat 1 200 eurosta.

Panauutinen2

Valokuvia tuotteesta tästä linkistä.

Lisätietoja:

Juha Rytkönen

 juha.rytkonen(at)kauko.com 

Puh. 040 922 9128

Juha Rytkönen

Rakastan haasteita, niiden ratkaisemista ja yhteisen onnistumisen juhlaa. Innovaatioiden ja teknologioiden mahdollisuudet muuttaa ja tehdä asioita uusilla tavoilla saavat minut syttymään. Tutkailen businestä megatrendien ja keskustelujen kautta. Saunan lauteilla ne sitten jalostuvat omiksi ahaa-elämyksiksi.

Background element