Klaukkala Monikkosali Kuva: Nurmijärvi.fi

Seitsemän veljestä 150-vuotisjuhlassa 3D-julkisivuprojisointi

Vuosi 2020 on Aleksis Kiven Seitsemän veljestä -romaanin 150-vuotisjuhlavuosi. Sen valtakunnallista päätapahtumaa vietetään Aleksis Kiven päivänä 10.10. Klaukkalan Monikkosalissa. Luvassa on Seitsemän veljeksen hengessä käytävää keskustelua, kirjan runoihin sävellettyä musiikkia sekä teatteriesitys Kolistimen ukko -episodista. Tapahtuman jälkeen Niko Tiaisen juhlavuoden 3D-videotaideprojisointi avataan Monikon pihalla. 

 

Niko Tiainen on suunnitellut Aleksis Kiven Seitsemän veljestä 150-vuotisjuhlavuoden videotaideprojision, joka esitetään Klaukkalan Monikon seinällä. Video: Niko Tiainen Showreel 2020

 

Kauko pääyhteistyökumppanina

Kauko on tapahtuman yksi pääyhteistyökumppaneista ja mahdollistaa koko seinän täyttävän taideprojision toteuttamisen. "Toimitamme tapahtumaan Panasonic PT-RQ50 -suurteholaserprojektorin ja Analog Way Picturall -mediaserverin upean videotaideteoksen esittämiseen", Kaukon AV-ratkaisujen myyntipäällikkö Juha Lindqvist toteaa.

"Tämä on hieno, autenttinen tilaisuus esitellä videotaidetta ja samalla kertoa julkisivuprojisoinnin mahdollisuuksista alan ammattilaisille: miten teos on suunniteltu kyseiselle seinälle, millaista teknologiaa toteutus vaatii ja niin edelleen", Lindqvist kertoo.

 

Building mapping -kurssi ammattilaisille

150-vuotisjuhlan päätapahtuman jälkeisellä viikolla 12.-18.10. järjestetään valosuunnittelijoille, kaupunkikuvasuunnittelijoille, AV-suunnittelijoille, integraattoreille sekä mediataiteilijoille building mapping -kurssi. Tiaisen 3D-taideprojision innoittamana asiantuntijat pääsevät tutustumaan tarkemmin julkisivuprojisoinnin toteutukseen ja saloihin.   

Koronan takia osallistujamäärä kurssille on rajattu. Jos olet kiinnostunut kurssista, kysy vapaista paikoista suoraan Juha Lindqvistiltä!

Ota yhteyttä

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element