KAUKO_LOGO_orangemagenta
TOUGHBOOK Omnia full-width landing page hero banner 2000x750

Testaa TOUGHBOOK Omniaa kenttätyön kestävissä laitteissa

Haluatko uudistaa inventointiin tai muuhun työprosessiin liittyvää sovellusta tai järjestelmää, mutta uudistus tuntuu haasteelliselta? Ota MCL:n kanssa kehitetty TOUGHBOOK Omnia testiin - sillä saat yrityksellesi räätälöidyn, kevyen mobiilisovelluksen helposti ja nopeasti käyttöösi. Sovelluksen avulla testaat, kuinka paljon aikaa säästät työntekoa järkevöittämällä.

 

technologies-available-MCL-Mobility-PlatformRäätälöimme sovelluksen tukemaan valitsemaasi työnkulkua ja teemme siitä liikkuvan työn tekijän arkeen sopivan. Sovitaan siis yhdessä testattavista toiminnallisuuksista - me rakennamme sovelluksen ilmaiseksi parissa päivässä

 

Testisovelluksen rakennamme vaikka vain yhdelle laitteelle. Lainaamme organisaatiollesi myös kenttätyön kestävät laitteet testikäytön ajalle. Testikäytön jälkeen teemme kanssanne suunnitelman sovelluksen jatkokäytöstä ja -kehityksestä käyttäjäpalautteiden perusteella. 

 

TOUGHBOOK Omnia sopii erityisesti organisaatioille:

  • joiden toimintaan vaihteleva laitekanta aiheuttaa harmia, riskejä tai ylimääräistä työtä
  • joiden päätelaitteet ovat tarkoitettuja johonkin erityiseen käyttöön (esim. varasto tai logistiikka)
  • joilla on päätelaitteita useissa toimipisteissä eri puolilla maailmaa
  • joiden päätelaitteet ovat usean henkilön käytössä kerrallaan
  • joiden päätelaitteet ovat joskus pitkiä aikoja käyttämättöminä ajoneuvossa tai trukissa.

 

Huomaa, että testikäyttöön rakennettu sovellus ei synkronoi tietoja yrityksesi taustajärjestelmään - rakennamme synkronoinnin, jos päätät ottaa alustan käyttöön. Voit tilata testikäytön vain yhdelle laitteelle - tuotantoversion rakennamme minimissään kymmenelle tai jopa tuhansille laitteille tarpeesi mukaan.

 

Haluatko räätälöidyn mobiilisovelluksen testiin yritykseenne?

Kun haluat testata TOUGHBOOK Omnian sopivuutta organisaatiollesi, jätä yhteydenottopyyntö myyntitiimillemme. Kuvaile myös lyhyesti tarvettasi testisovellukselle. Palaamme asiaan arkipäivän kuluessa!