rakennustyomaa.jpg

Tilaa Uutisemme

Viimeisimmät

Aiheita

Näytä kaikki

PANASONIC PARANTAA ANDROID-LAITTEIDEN HALLINTAA JA TIETOTURVAA

Kauko - 20.03.2019

Helsinki 14. maaliskuuta 2019 - Panasonic tarjoaa yrityksille entistä monipuoliset työkalut, joiden avulla lujitettujen Android-pohjaisten TOUGHBOOK-laitteiden käyttö on entistä helpompaa ja turvallisempaa. COMPASS 2.0 (Complete Android Services and Security) mahdollistaa mm. laitteiden helpon räätälöinnin yritykselle ja sisältää erittäin tehokkaan konfigurointityökalun sekä parannetun tietoturvaominaisuuden, jolle julkaistaan päivityksiä 10 vuoden ajan laitteen julkistamisesta.

“Android-laitteet ovat erittäin suosittuja niiden helpon muokattavuuden ja edullisuuden takia. Monet yritykset ovat kuitenkin huolissaan laitteiden turvallisuudesta ja hallinnoinnista”, sanoo TOUGHBOOK-laitteita maahantuovan Kauko Oy:n toimialajohtaja Kyösti Ollila.

“Panasonic COMPASS 2.0:n avulla voimme tarjota yrityksille Androidin parhaat ominaisuudet varustettuna Panasonicin huolellisesti testatuilla yritystason sovelluksilla sekä hallinta- ja tietoturvaominaisuuksilla.”

Lehdistötiedote kokonaisuudessaan englanniksi alempana.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Toughbook, Android, Mobile work, liikkuva työ, Panasonic

Android valtaa alaa yritysten mobiililaitteissa –tietoturva huolestuttaa

Juha Rytkönen - 07.03.2019Helsinki 7. maaliskuuta 2019 – Android-käyttöjärjestelmä valtaa alaa yritysten tableteissa ja kämmenlaitteissa, mutta tietoturva on edelleen huolenaiheena, todetaan tuoreessa tutkimuksessa.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Liikkuva tietotyö, Toughbook, hybridilaitteet, tuotteet, Panasonic

Panasonic lujitettujen mobiililaitteiden markkinajohtaja Euroopassa jo 17 vuonna peräkkäin

Juha Rytkönen - 28.09.2018Yhtiö lupaa lisää edistyksellisiä kämmenlaitteita mm. kaupan, logistiikan ja teollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Liikkuva tietotyö, Toughbook, hybridilaitteet, tuotteet, Panasonic

Businessluokan tehoa ja tyyliä uudella Panasonic Toughbook -2-in-1-kannettavalla

Kyösti Ollila - 27.06.2017


ASPO OYJ / KAUKO OY, LEHDISTÖTIEDOTE 27.6.2017 KLO 15:00

12-tuumaisella näytöllä varustettu kevyt, business-vahvistettu ja irrotettava 2-in-1 -kannettava tuo näyttävyyden lisäksi myös tehoja liiketoimintaasi. Panasonicin vahvistettuja tietokoneita ja kämmenlaitteita edustaa Suomessa Aspon tytäryhtiö Kauko. 

Panasonicin uusin business-vahvistettu Toughbook 2-in-1 -kannettava tarjoaa sekä liiketoiminnan edellyttämää tehoa että tyylikkyyttä. Panasonic Toughbook CF-XZ6 on maailman kevyimpiä vahvistettuja ja irrotettavia 12-tuumaisia 2-in-1-kannettavia businesskäyttöön. Tämän hybridikannettavan vahvistettu rakenne, 14 tuntia kestävä akku, tehokas uusimman sukupolven Intel-suoritin ja laaja valikoima yrityskäyttöön tarkoitettuja portteja tekevät siitä sopivan liikkuvan tietotyön tarpeisiin.

Lue lisää

Aiheet: Vahvennettu tietotekniikka, Toughbook, Ruggerointi, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, Panasonic, CF-XZ6

Tervetuloa ITPro 2017 -messuille!

Kauko - 14.03.2017

Onko teillä liikkuvaa henkilöstöä kenttätöissä? Haluaisitteko saada sovitettua samalle päivälle enemmän tapaamisia? Meneekö tuote- ja työkalutäydennyksiin ylimääräisiä ajokilometrejä ja tunteja vai saatteko huoltotehtävän hoidettua kerralla kuntoon? Vieläkö kentällä pyöritetään papereita ja tuskaillaan siitä, ovatko kaikki tiedot ajan tasalla? Kestääkö prosessi tilauksesta laskutukseen mielestäsi liian kauan?
Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Liikkuva tietotyö, Toughbook, messut, kenttähuolto, netmotion

Panasonicilta täysin vahvistettu Toughbook CF-33 -hybridilaite

Kauko - 01.03.2017


Laaja yhteensopivuus, monipuoliset liitännät ja 3:2 kuvasuhde tekevät uudesta hybridikannettavasta houkuttelevan työkalun liikkuvaan työhön.

Panasonic on julkistanut maailman ensimmäisen 3:2 kuvasuhteella varustetun, täysin vahvistetun hybridilaitteen (2-in-1). Toughbook CF-33 kuuluu tuoteperheen seitsemänteen sukupolveen ja siinä kulminoituu Panasonicin 20 vuoden aikana hankittu osaaminen vahvistettujen tietokoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Toughbook, hybridilaitteet, Mobile work

Toughpad-tabletit pudotettiin avaruudesta – ja pysyivät ehjänä!

Kauko - 20.01.2017


Panasonic testasi lujitettujen tablettiensa kestävyyttä lähettämällä ne säähavaintopallolla lähiavaruuteen ja pudottamalla ne vapaapudotuksella takaisin maahan 34 000 metrin korkeudelta. 

Panasonic testaa lujitettuja Toughbook- ja Toughpad -tietokoneita ja tabletteja perusteellisesti, mutta tuorein testi on vaatimustasoltaan omaa luokkaansa. Toughpad FZ-G1- ja FZ-N1-tabletit lähetettiin säähavaintopallolla avaruuteen. Säähavaintopallo hajosi 34 kilometrin korkeudessa, missä on pakkasta -67 celciusastetta. Pallon hajottua tabletit putosivat kohti maata, parhaimmillaan jopa 400 kilometrin tuntinopeudella.

Maahan pudottuaan laitteet olivat ehjiä ja täysin toimintakuntoisia muutamia kolhuja ja naarmuja lukuun ottamatta.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Vahvennettu tietotekniikka, Liikkuva tietotyö, Toughbook, Ruggerointi, tabletti

Kestävä IT tuo Euroopan yrityksille 30 prosentin säästöt mobiililaitteissa

Kauko - 20.01.2017


Kannettavien, tablettien ja älypuhelinten elinkaari pitenee keskimäärin lähes kahdella vuodella.

17. tammikuuta 2017 - Eurooppalaiset yhtiöt säästävät mobiililaitteidensa kustannuksista keskimäärin 30 prosenttia vuodessa noudattamalla kestävän kehityksen strategiaa. Näin todetaan tuoreessa tutkimuksessa, jossa haastateltiin mobiililaitteiden hankinnoista vastaavia henkilöitä 1 000 yrityksessä.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Vahvennettu tietotekniikka, Liikkuva tietotyö, Toughbook, tabletti

Valitsemassa tietokonetta ajoneuvoon?

Kauko - 22.11.2016

Tietokoneen valinta ajoneuvoon on tärkeä sijoitus sujuvaan ja tehokkaaseen tavarankäsittelyyn ja kuljetukseen kaluston koosta riippumatta.
Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Vahvennettu tietotekniikka, Liikkuva tietotyö, Toughbook, Kauppa&Logistiikka

Pöytäkoneet ovat jääneet historiaan – syrjäytetäänkö myös läppärit työpaikoilla?

Kauko - 03.10.2016


Jatkuvasti kehittyvä tekniikka on muuttanut tietokonekäyttäytymistämme valtavasti viime vuosina. Esimerkiksi vanhat kunnon pöytäkoneet ovat jo käytännössä jääneet lähihistoriaan ja iso osa verkkokäytöstä tapahtuu mobiililaitteilla. Tulevatko tabletit korvaamaan myös läppärit?

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Liikkuva tietotyö, Toughbook