rakennustyomaa.jpg

Tilaa Uutisemme

Viimeisimmät

Aiheita

Näytä kaikki

Panasonic lujitettujen mobiililaitteiden markkinajohtaja Euroopassa jo 17 vuonna peräkkäin

Juha Rytkönen - 28.09.2018Yhtiö lupaa lisää edistyksellisiä kämmenlaitteita mm. kaupan, logistiikan ja teollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Panasonic, tuotteet, hybridilaitteet, Toughbook, Liikkuva tietotyö

Businessluokan tehoa ja tyyliä uudella Panasonic Toughbook -2-in-1-kannettavalla

Kyösti Ollila - 27.06.2017


ASPO OYJ / KAUKO OY, LEHDISTÖTIEDOTE 27.6.2017 KLO 15:00

12-tuumaisella näytöllä varustettu kevyt, business-vahvistettu ja irrotettava 2-in-1 -kannettava tuo näyttävyyden lisäksi myös tehoja liiketoimintaasi. Panasonicin vahvistettuja tietokoneita ja kämmenlaitteita edustaa Suomessa Aspon tytäryhtiö Kauko. 

Panasonicin uusin business-vahvistettu Toughbook 2-in-1 -kannettava tarjoaa sekä liiketoiminnan edellyttämää tehoa että tyylikkyyttä. Panasonic Toughbook CF-XZ6 on maailman kevyimpiä vahvistettuja ja irrotettavia 12-tuumaisia 2-in-1-kannettavia businesskäyttöön. Tämän hybridikannettavan vahvistettu rakenne, 14 tuntia kestävä akku, tehokas uusimman sukupolven Intel-suoritin ja laaja valikoima yrityskäyttöön tarkoitettuja portteja tekevät siitä sopivan liikkuvan tietotyön tarpeisiin.

Lue lisää

Aiheet: Panasonic, Ruggerointi, Vahvennettu tietotekniikka, Toughbook, CF-XZ6, Kauppa&Logistiikka, Kenttätyö&Teollisuus, Turvallisuus&Viranomaiset

Tervetuloa ITPro 2017 -messuille!

Kauko - 14.03.2017

Onko teillä liikkuvaa henkilöstöä kenttätöissä? Haluaisitteko saada sovitettua samalle päivälle enemmän tapaamisia? Meneekö tuote- ja työkalutäydennyksiin ylimääräisiä ajokilometrejä ja tunteja vai saatteko huoltotehtävän hoidettua kerralla kuntoon? Vieläkö kentällä pyöritetään papereita ja tuskaillaan siitä, ovatko kaikki tiedot ajan tasalla? Kestääkö prosessi tilauksesta laskutukseen mielestäsi liian kauan?
Lue lisää

Aiheet: messut, Liikkuva tietotyö, Toughbook, Toughpad, netmotion, kenttähuolto

Panasonicilta täysin vahvistettu Toughbook CF-33 -hybridilaite

Kauko - 01.03.2017


Laaja yhteensopivuus, monipuoliset liitännät ja 3:2 kuvasuhde tekevät uudesta hybridikannettavasta houkuttelevan työkalun liikkuvaan työhön.

Panasonic on julkistanut maailman ensimmäisen 3:2 kuvasuhteella varustetun, täysin vahvistetun hybridilaitteen (2-in-1). Toughbook CF-33 kuuluu tuoteperheen seitsemänteen sukupolveen ja siinä kulminoituu Panasonicin 20 vuoden aikana hankittu osaaminen vahvistettujen tietokoneiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Lue lisää

Aiheet: Toughbook, hybridilaitteet, Mobile work, Liikkuva tietotyö

Toughpad-tabletit pudotettiin avaruudesta – ja pysyivät ehjänä!

Kauko - 20.01.2017


Panasonic testasi lujitettujen tablettiensa kestävyyttä lähettämällä ne säähavaintopallolla lähiavaruuteen ja pudottamalla ne vapaapudotuksella takaisin maahan 34 000 metrin korkeudelta. 

Panasonic testaa lujitettuja Toughbook- ja Toughpad -tietokoneita ja tabletteja perusteellisesti, mutta tuorein testi on vaatimustasoltaan omaa luokkaansa. Toughpad FZ-G1- ja FZ-N1-tabletit lähetettiin säähavaintopallolla avaruuteen. Säähavaintopallo hajosi 34 kilometrin korkeudessa, missä on pakkasta -67 celciusastetta. Pallon hajottua tabletit putosivat kohti maata, parhaimmillaan jopa 400 kilometrin tuntinopeudella.

Maahan pudottuaan laitteet olivat ehjiä ja täysin toimintakuntoisia muutamia kolhuja ja naarmuja lukuun ottamatta.

Lue lisää

Aiheet: tabletti, Toughpad, Toughbook, Ruggerointi, Liikkuva tietotyö, Vahvennettu tietotekniikka

Kestävä IT tuo Euroopan yrityksille 30 prosentin säästöt mobiililaitteissa

Kauko - 20.01.2017


Kannettavien, tablettien ja älypuhelinten elinkaari pitenee keskimäärin lähes kahdella vuodella.

17. tammikuuta 2017 - Eurooppalaiset yhtiöt säästävät mobiililaitteidensa kustannuksista keskimäärin 30 prosenttia vuodessa noudattamalla kestävän kehityksen strategiaa. Näin todetaan tuoreessa tutkimuksessa, jossa haastateltiin mobiililaitteiden hankinnoista vastaavia henkilöitä 1 000 yrityksessä.

Lue lisää

Aiheet: tabletti, Vahvennettu tietotekniikka, Liikkuva tietotyö, Toughbook, Toughpad

Valitsemassa tietokonetta ajoneuvoon?

Kauko - 22.11.2016

Tietokoneen valinta ajoneuvoon on tärkeä sijoitus sujuvaan ja tehokkaaseen tavarankäsittelyyn ja kuljetukseen kaluston koosta riippumatta.
Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Kauppa&Logistiikka, Toughpad, Toughbook, Vahvennettu tietotekniikka

Pöytäkoneet ovat jääneet historiaan – syrjäytetäänkö myös läppärit työpaikoilla?

Kauko - 03.10.2016


Jatkuvasti kehittyvä tekniikka on muuttanut tietokonekäyttäytymistämme valtavasti viime vuosina. Esimerkiksi vanhat kunnon pöytäkoneet ovat jo käytännössä jääneet lähihistoriaan ja iso osa verkkokäytöstä tapahtuu mobiililaitteilla. Tulevatko tabletit korvaamaan myös läppärit?

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Toughbook, Liikkuva tietotyö

Panasonicin lujitetut Toughbookit viettävät 20-vuotisjuhlaa

Kauko - 27.09.2016


Panasonicin lujitetut laitteet täyttävät 26. syyskuuta 20 vuotta, ja juhlan kunniaksi joku ensimmäisten sukupolvien Toughbook-laitteen omistajista voittaa elämänsä matkan Japaniin.


Toughbookien historia ulottuu liki 30 vuoden taakse, vuoteen 1987, jolloin Panasonic ryhtyi valmistamaan kannettavia tietokoneita. Jo hyvin aikaisessa vaiheessa kävi ilmi, että markkinoille kaivataan lujitettuja ja omistuskustannuksiltaan edullisia laitteita ammattilaiskäyttöön. Lopulta Panasonic perusti Japanin Kobeen oman tehtaan juuri tällaisten laitteiden valmistusta varten.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Toughbook, Toughpad

Ensihoito pääsi eroon paperista Etelä-Pohjanmaalla

Kauko - 01.04.2016


Etelä-Pohjanmaan ensihoito mullistui, kun sairaankuljetus siirtyi kunnilta sairaanhoitopiirin vastuulle vuoden 2013 alussa. Autoihin asennettiin Panasonicin Toughbookit (CF-19), ohjaukseen tuli sähköinen johtamisjärjestelmä ja ensihoitokertomus digitalisoitui.

Tutustu tarkemmin asiakaskohtaiseen ratkaisuun tästä.

Lue lisää

Aiheet: Toughbook, Asiakaskohtainen ratkaisu