rakennustyomaa.jpg

Tilaa Uutisemme

Viimeisimmät

Aiheita

Näytä kaikki

Kauko Healthcare solutions ja Spark Ergonomics Jyväskylän ATK -päivillä

Juha Rytkönen - 24.04.2018

Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 22. –23.5.2018 Jyväskylän Paviljongissa. 

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare, Mobile work, Medical, Sote, Mobiilivaunu, mobiilipiste, sairaala, Spark, CliniQ Xi-M, Akkukärry, Kauko CliniQ, Kauko CliniQ Si-M

Kauko lanseeraa uuden sukupolven tehotyöaseman hoitoalueille

Kauko - 13.11.2017

ASPO OYJ / KAUKO OY LEHDISTÖTIEDOTE 13.11.2017 klo 9:30

Kauko lanseeraa uusimman terveysteknologiaratkaisunsa, CB-sertifioidun hoitoalueen työaseman, Kauko CliniQ Si-M:n. Potilasympäristöihin tarkoitettu tehotyöasema Kauko CliniQ Si-M on sertifioitu ja testattu EU:n määrittelemien lääkintälaitestandardien perusteella. Työasemassa on otettu huomioon vaativien hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset.

Kauko CliniQ Si-M:n tehokas Intel™ Core® -prosessori mahdollistaa suuria tietomääriä käyttävien järjestelmien saumattoman ja ympärivuorokautisen käyttämisen.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Terveydenhuolto, Kauko CliniQ, Kauko CliniQ Si-M

Suomalainen mobiilityöpiste ammattikäyttöön

Kauko - 09.11.2017


Sairaalakärry, kiertokärry, mobiilivaunu, horse-on-wheels - rakkaalla lapsella on monta nimeä


Suomalaiset Kauko ja Spark Ergonomics yhdistivät terveysteknologian osaamisensa. Tuloksena syntyi SPARKe 57 -akkukärry tehokkaalla Kauko CliniQ Xi-M -työasemalla. 

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Spark, CliniQ Xi-M, Akkukärry

Kaukosta Ergotronin virallinen huoltokumppani Suomessa

Kauko - 26.10.2017


Kauko Oy ja yhdysvaltalainen Ergotron ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka valtuuttaa Kaukon toimimaan Ergotronin tuotteiden virallisena huoltokumppanina Suomessa.
Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Medical, Huolto

Kauko ja Spark Ergnomics yhdistivät osaamistaan asiakkaiden luona

Kauko - 22.09.2017


Suomalaiset Kauko ja Spark Ergonomics yhdistivät terveysteknologiaosaamistaan. Sparkin akulliseen mobiilityöpisteeseen (Spark56) liitettiin valmistamamme lääkintälaitestandardien mukaan testattu hoitoalueen työasema, Kauko CliniQ X-iM.

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Kauko QliniQ X-iM

Neovon uutuustuote, valkoinen 22” Touch -näyttö on nyt ennakkotilattavissa

Anne-Maria Hauhio - 27.06.2017


Kaukon toimittama Neovon suosittu 22” Touch -näyttö on saatavilla elokuusta lähtien myös valkoisena! Tätä ovat asiakkaamme toivoneet ja nyt pystymme toiveisiin vastaamaan!

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Medical, Näyttö, Mobiilivaunu

Kauko lanseeraa uuden sukupolven työaseman hoitoalueille Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 22.-23.5.2017

Anne-Maria Hauhio - 23.05.2017

Kauko lanseeraa uusimman terveysteknologiaratkaisunsa, CB-sertifioidun hoitoalueen työaseman, Kauko CliniQ Xi-M:in. Potilasympäristöön tarkoitetun Kauko CliniQ Xi-M mobiilityöaseman suunnittelussa on huomioitu uusimmat lääkintälaitestandardit sekä vaativien hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset.
Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare, Medical

Kauko Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä

Kauko - 05.05.2017


Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät
23.–24.5.2017 Finlandia-talossa Helsingissä.  HUS:n ja Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetty tapahtuma on monipuolinen kokonaisuus, joka palvelee sekä sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien että järjestelmätoimittajien tarpeita.

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare, medical-pc, Medical

Kauko on mukana Tulevaisuuden Sairaala -tapahtumassa

Kauko - 17.02.2017


Kauko on mukana Profession luotsaamassa Tulevaisuuden Sairaala -tapahtumassa. Yhdettätoista vuotta peräkkäin yli 300 huippuasiantuntijaa ja sairaalatoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta terveydenhuollon ammattilaista kohtaavat maaliskuussa 2017.

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare, medical-pc

Medical Solutions for the Medical Device Companies

Kauko - 30.11.2016


Valmistamme tehokkaat ja passiivijäähdytteiset sairaalaympäristöön suunnitellut tietokoneet uusinta teknologiaa hyödyntäen. Laitteet täyttävät terveydenhuollon laitteille asetetut tiukat säädökset niin hygienian, potilasturvallisuuden kuin sähkömagneettisen säteilyn osalta.

Laiteratkaisu räätälöidään kohteen tarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi fyysisten mittojen sekä tarvittavien liitäntöjen osalta. Autamme käyttäjää valitsemaan parhaat ratkaisut vaativiin potilasympäristöihin. Ratkaisut toimitetaan paikan päälle, asennetaan ja huolletaan toimestamme ilman, että hoitoprosessi häiriintyy. Tarjoamme markkinoiden parasta tieto-taitoa käyttöönne vaativiin potilasympäristöihin.

Lue lisää

Aiheet: Asiakaskohtainen ratkaisu, Terveydenhuolto, healthcare, tuotteet, medical-pc