rakennustyomaa.jpg

Tilaa Uutisemme

Viimeisimmät

Aiheita

Näytä kaikki

VR uudisti huoltopäätteensä ja niiden käyttämät sovellukset

Kauko - 20.12.2017


VR Groupin kunnossapitoyksikkö uudisti ja yhdenmukaisti huoltopäätteensä eri toimipisteissään. Kauko valittiin kumppaniksi tähän projektiin, jossa uusittiin laitteet, lisätarvikkeet ja ylläpidon tarvitsemat huoltosovellukset. Kunnossapito valitsi käyttöönsä vahvennetut Panasonicin Toughbook-kannettavat ja niihin Windows10-käyttöjärjestelmän. 120 huoltosovelluksen yhteensovittamisen lisäksi projektikokonaisuuteen kuuluivat sekä laitteet, kaapelit että adapterit. Kaikki yhdessä paketissa.

Lue lisää

Aiheet: Kenttätyö&Teollisuus, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset

Veikkaus huoltaa peliautomaatit Toughpadeilla

Kauko - 24.10.2017

ASPO OYJ / KAUKO OY LEHDISTÖTIEDOTE 24.10.2017

JAKELU: Keskeiset tiedotusvälineet, www.aspo.fi, www.kauko.com

Veikkaus on hankkinut lujitetut Panasonic Toughpad FZ-G1 -tabletit peliautomaatteja ja maksupäätteitä huoltavalle kunnossapitoyksikölleen. Yhdellä tabletilla voidaan korvata neljä aiemmin sekä kentällä että toimistolla käytössä ollutta laitetta.

Lue lisää

Aiheet: Kenttätyö&Teollisuus, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Panasonic

Norran lentokoneisiin Toughpad-tabletit

Kauko - 11.10.2017

ASPO Oyj / Kauko Oy Lehdistötiedote                                    11.10.2017


Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kauko.com
www.aspo.fi

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Panasonic, Kenttätyö&Teollisuus, Turvallisuus&Viranomaiset

Businessluokan tehoa ja tyyliä uudella Panasonic Toughbook -2-in-1-kannettavalla

Kyösti Ollila - 27.06.2017


ASPO OYJ / KAUKO OY, LEHDISTÖTIEDOTE 27.6.2017 KLO 15:00

12-tuumaisella näytöllä varustettu kevyt, business-vahvistettu ja irrotettava 2-in-1 -kannettava tuo näyttävyyden lisäksi myös tehoja liiketoimintaasi. Panasonicin vahvistettuja tietokoneita ja kämmenlaitteita edustaa Suomessa Aspon tytäryhtiö Kauko. 

Panasonicin uusin business-vahvistettu Toughbook 2-in-1 -kannettava tarjoaa sekä liiketoiminnan edellyttämää tehoa että tyylikkyyttä. Panasonic Toughbook CF-XZ6 on maailman kevyimpiä vahvistettuja ja irrotettavia 12-tuumaisia 2-in-1-kannettavia businesskäyttöön. Tämän hybridikannettavan vahvistettu rakenne, 14 tuntia kestävä akku, tehokas uusimman sukupolven Intel-suoritin ja laaja valikoima yrityskäyttöön tarkoitettuja portteja tekevät siitä sopivan liikkuvan tietotyön tarpeisiin.

Lue lisää

Aiheet: Panasonic, Ruggerointi, Vahvennettu tietotekniikka, Toughbook, CF-XZ6, Kauppa&Logistiikka, Kenttätyö&Teollisuus, Turvallisuus&Viranomaiset

Panasonic lujittaa asemaansa Euroopan johtavana vahvistetun mobiilitekniikan valmistajana

Kyösti Ollila - 09.06.2017


ASPO OYJ / KAUKO OY, LEHDISTÖTIEDOTE 9.6.2017

Panasonic lujittaa asemaansa Euroopan johtavana vahvistetun mobiilitekniikan valmistajana

Panasonic on Euroopassa vahvistettujen kannettavien tietokoneiden markkinajohtaja 67 %:n markkinaosuudella. Panasonicin vahvistettujen kämmenlaitteiden markkinoiden vuosittainen kasvu on ollut Eurooppa-tasolla jopa 176 %. Panasonicin vahvistettuja tietokoneita ja kämmenlaitteita edustaa Suomessa Aspon tytäryhtiö Kauko. 

Lue lisää

Aiheet: Kauko yleistä, Panasonic, Liikkuva tietotyö, liikkuva työ, Kenttätyö&Teollisuus, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset

Uusi digitaalinen radiopuhelinkuulosuojain PELTOR LiteCom Pro III

Kauko - 26.05.2017


3M on tuonut markkinoille uuden kuulonsuojain-headsetin LiteCom Pro -tuoteperheeseen. Tuotteessa on sisäänrakennettu radiopuhelinyksikkö, joka vaatii ohjelmoinnin 403-470MHz taajuusalueelle. Uudessa 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III -kuulonsuojaimessa on sisäänrakennettu Bluetooth-toiminto multipoint -ominaisuudella ja se voidaan ohjelmoida myös käyttämään uutta digitaalista DMR-teknologiaa.

Lue lisää

Aiheet: kuulosuojaimet, kuulosuojain, Turvallisuus&Viranomaiset, Viranomaisverkko, Radiopuhelinkuulosuojain, Kenttätyö&Teollisuus

Panasonicilta uusi lujitettu Android-tabletti

Kauko - 01.06.2016


Uusi Toughpad FZ-B2 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja on räätälöitävissä entistä paremmin yrityskäyttöön.

Panasonic on julkistanut päivitetyn version markkinoiden johtavasta lujitetusta 7 tuuman Android-tabletistaan. Uusi Toughpad FZ-B2mk2 tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna jopa 32 % paremman suorituskyvyn ja 8 tunnin akkukeston. Käyttäjäkohtaisesti räätälöitävät ominaisuudet ja laaja lisävarustevalikoima tekevät siitä erinomaisen työkalun yrityskäyttöön.


Toughpad FZ-B2 on varustettu Android 6.0 -käyttöjärjestelmällä ja Intelin viimeisimmällä Atom x5-Z8550 -suorittimella (välimuisti 2 MB, Quad Core 1.44–2.4 GHz). Edeltäjänsä tapaan se on kevyt (540 g), ohut (18 mm) ja ergonominen sekä toimii ilman tuuletinta.

Räätälöitäviin ominaisuuksiin kuuluvat viivakoodinlukija, älykortinlukija sekä LAN- ja 4G-yhteydet. Uuden sukupolven laite sisältää myös USB 3.1 C -liitännän, jonka siirtonopeus on jopa 5 Gbps, sekä laitteidenvälistä tiedonsiirtoa tukevan USB On The Go -toiminnallisuuden.

“Uusimpien päivitysten ansiosta Toughpad FZ-B2 voidaan räätälöidä yhä paremmin käyttäjän tarpeiden mukaiseksi. Käytettävyytensä ja yhteensopivuutensa ansiosta se sopii erinomaisesti yrityskäyttöön ja erityisesti liikkuvaan työhön”, sanoo Kaukon toimialajohtaja Kyösti Ollila.
Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus

Kaukomarkkinat on nyt Kauko

Kauko - 17.05.2016


Perinteinen Kaukomarkkinat vaihtaa nimensä ja panostaa liikkuvaan tietotyöskentelyyn

Lähes 70 vuotta suomalaisten kuluttajien arjessa vahvasti näkynyt nimi Kaukomarkkinat siirtyy historiaan.
17.5.2016 alkaen yhtiön nimi on Kauko. Samalla yhtiö keskittyy liikkuvaan tietotekniikkaan vaativissa työolosuhteissa. Teollisuuden ja logistiikan lisäksi painopistealueeksi otetaan terveysteknologia – räätälöidyt ohjelmisto- ja laiteratkaisut sairaaloille ja terveyskeskuksille. Nimenmuutoksen lisäksi Kauko uudistaa koko yrityksen ilmeen. 

Suomalaisen Kaukon liiketoiminta muuttuu. Panokset keskitetään tulevaisuudessa liikkuvaan tietotekniikkaan vaativissa olosuhteissa, terveydenhuollossa, teollisuudessa, kaupassa ja erilaisissa logistiikan tehtävissä.

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, kauko, kaukomarkkinat

Yritystabletilta vaaditaan entistä enemmän

Kauko - 16.09.2015

 
Tablettien käyttö yrityksissä yleistyy, ja laitteelta vaaditaan yhä useammin tavallisen tietokoneen suorituskykyä sekä teollisuustyökalun kestävyyttä.

Laajan eurooppalaisen tablettitutkimuksen mukaan joka viides käyttäjä hyödyntää USB- tai sarjaporttiin kytkettyä skanneria, tulostinta tai kameraa. Paikkatietopalveluja käyttää 18 prosenttia ja viivakoodinlukijaa 13 prosenttia työntekijöistä.
Lue lisää

Aiheet: tabletti, Suomen kovin duuni, Kenttätyö&Teollisuus, tuotteet

Suomen kovimmaksi duuniksi valikoitui dynamiittityöntekijä

Kauko - 30.04.2015


Hankolaisen Daniel Biströmin työ dynamiittityöntekijänä valikoitui Suomen kovimmaksi duuniksi noin 500 ehdokkaan joukosta. Suomen kovin duuni 2015 -kilpailun järjesti Kaukomarkkinat yhdessä Radio Rockin ja Jone Nikulan kanssa.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Toughbook, Kova työ vaatii kovat työkalut, Suomen kovin duuni, Kenttätyö&Teollisuus