rakennustyomaa.jpg

Tilaa Uutisemme

Viimeisimmät

Aiheita

Näytä kaikki

Businessluokan tehoa ja tyyliä uudella Panasonic Toughbook -2-in-1-kannettavalla

Kyösti Ollila - 27.06.2017


ASPO OYJ / KAUKO OY, LEHDISTÖTIEDOTE 27.6.2017 KLO 15:00

12-tuumaisella näytöllä varustettu kevyt, business-vahvistettu ja irrotettava 2-in-1 -kannettava tuo näyttävyyden lisäksi myös tehoja liiketoimintaasi. Panasonicin vahvistettuja tietokoneita ja kämmenlaitteita edustaa Suomessa Aspon tytäryhtiö Kauko. 

Panasonicin uusin business-vahvistettu Toughbook 2-in-1 -kannettava tarjoaa sekä liiketoiminnan edellyttämää tehoa että tyylikkyyttä. Panasonic Toughbook CF-XZ6 on maailman kevyimpiä vahvistettuja ja irrotettavia 12-tuumaisia 2-in-1-kannettavia businesskäyttöön. Tämän hybridikannettavan vahvistettu rakenne, 14 tuntia kestävä akku, tehokas uusimman sukupolven Intel-suoritin ja laaja valikoima yrityskäyttöön tarkoitettuja portteja tekevät siitä sopivan liikkuvan tietotyön tarpeisiin.


 

Panasonic Toughbook CF-XZ6 -kannettava on ihanteellinen toimistotyöntekijöille, jotka tarvitsevat tehoa tietojenkäsittelyyn liikkeellä ollessaan. Se tuo kevyen tabletin joustavuuden ja kannettavan ominaisuudet yhteen laitteiseen, joka kestää liike-elämän iskut ja kolhut. Se on ihanteellinen ratkaisu millä tahansa toimialalla työskenteleville myyntiedustajille, terveydenhuollon ammattilaisille, markkinatutkijoille ja virkamiehille.

Panasonic Toughbook CF-XZ6 Kauko.jpg

 ”CF-XZ6 on yksi markkinoiden parhaimman näköisiä yrityskäyttöön tarkoitettuja laitteita. Sen tyylikäs ulkoasu ja erittäin ohut rakenne, sekä tehokkaat liiketoimintaa tukevat ominaisuudet ja kestävyys tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaiseen liikkuvaan tietotyöhön”, toteaa Panasonic Computer Product Solutionsin markkinoinnista vastaava johtaja Jan Kaempfer.

Tarkasti kosketuksen tunnistava näyttö

Panasonic on esitellyt viime aikoina useita hybridimalleja. Tämä laite on neljäs ja uusin Panasonic Toughbook -sarjan irrotettava 2-in-1-kannettava. Siinä on kymmenen sormen kosketusnäyttö ja 12 tuuman QHD-tarkkuuksinen näyttö (2 160 × 1 440 pikseliä), jonka kuvasuhde 3:2 tarjoaa kristallinkirkkaat näkymät.

Kevyt ja kestävä

Tablettiosa on erittäin kevyt: se painaa vain 640 grammaa. Tabletti ja näppäimistö yhdessä painavat vain 1,18 kg. Silti sen business-vahvistettu rakenne tarkoittaa Panasonicin perinteistä alhaista vikaantumisastetta: laite on suunniteltu kestämään putoaminen 76 cm:n korkeudelta.

Pitkä käyttöaika

Tabletilla on oma nelikennoinen akku ja se voi toimia itsenäisesti jopa 6,5 tuntia. Näppäimistöalueella on ylimääräinen käytön aikana vaihdettavissa oleva nelikennoinen akku, joka tarjoaa jopa 14 tuntia käyttöaikaa kannettava-tilassa. Laitteessa on 8 Gt:n muisti ja 256 Gt tallennustilaa.

Tehoa liiketoimintaan

Toughbook CF-XZ6 -kannettavassa on uusin 7. sukupolven Intel Core i5-7300U vPro -suoritin ja Windows 10 Professional -käyttöjärjestelmä sekä kattava valikoima liiketoimintaa tukevia portteja, esimerkiksi LAN, HDMI, USB 3.1 (1. sukupolvi) Type C ja USB 3.0. Siinä on Bluetooth 4.1 -versio ja WLAN Intel® Dual Band Wireless-AC 8265. Lisäksi lisävarusteena on saatavilla 4G/LTE modeemi. Teräväpiirtoinen Windows Hello -yhteensopiva verkkokamera ja 8 MP:n takakamera toimitetaan myös vakio-ominaisuuksina. 

Lisävarusteisiin kuuluvat aktiivinen kynä, nelikennoinen näppäimistöalueen akku, heijastusta estävä kalvo ja näytön yksityisyyssuojus.

Hinnoittelu ja saatavuus Euroopassa

Panasonic Toughbook CF-XZ6 -kannettavalla on kolmen vuoden vakiotakuu. Laite on saatavilla heinäkuussa 2017 noin 2100 € hintaan (ALV 0%).


Lehdistön yhteyshenkilö:

Kyösti Ollila, Kauko Oy
kyosti.ollila(a)kauko.com
Puh. +358 400 448 947

Lataa lisää tuotekuvia täältäKauko
Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Palvelemme terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa. www.kauko.com. 

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi idän kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shippingin, Leipurin, Telkon ja Kaukon tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. www.aspo.fi

Panasonic
Panasonic Corporation on yksi maailman johtavista kuluttajille, yrityksille tai teollisuudelle tarkoitettujen teknisten laitteiden valmistajista. Yrityksen pääkonttori on Japanin Osakassa. Panasonic noteerataan mm. Tokion, Osakan, Nagoyan ja New Yorkin (NYSE) pörsseissä. Panasonicin valmistamat kestävät Toughbook- ja Toughpad-laitteet ovat Euroopan eniten myytyjä lujitettuja sylimikroja ja tabletteja. http://www.toughbook.eu.

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.aspo.fi
www.kauko.com

Topics: Vahvennettu tietotekniikka, Toughbook, Ruggerointi, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, Panasonic, CF-XZ6