rakennustyomaa.jpg

Tilaa Uutisemme

Viimeisimmät

Aiheita

Näytä kaikki

Pintaa syvemmälle!

Juha Rytkönen - 20.08.2018


3D- ja IR-kuva mullistavat diagnostiikan.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Terveydenhuolto, healthcare, yhteistyöuutisia, Medical, Tulevaisuuden sairaala, Panasonic

PANASONIC PT-RQ22KEJ PROJEKTORIN ESITTELYTILAISUUS 22.8.2018

Juha Lindqvist - 14.08.2018


Kauko Oy järjestää yhdessä yhteistyökumppanimme Sound Enginen kanssa uuden Panasonic PT-RQ22KEJ 4K+ -suurteholaserprojektorin esittelytilaisuuden

keskiviikkona 22.8.2018 klo 9:00 - 12:00.

Tilaisuus järjestetään Sound Enginen tiloissa, Lämpökuja 1, Helsinki. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa. 

Lue lisää

Aiheet: 4K, projektorit

Kauko Healthcare Solutions MediCongress 2018 tapahtumassa Oulussa!

Kauko - 28.06.2018


Kauko Healthcare Solutions on mukana Profession järjestämässä MEDICONGRESS 2018 -tapahtumassa 26. – 27.9. Radisson BLU hotellissa Oulussa. Tapahtumassa syvennytään terveydenhuollon muutoksiin, huomisen johtajuuteen ja siihen, miten teknologia muuttaa toimintatapoja – alan parhaimpien asiantuntijoiden johdolla. Jo seitsemättä kertaa järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla entistäkin enemmän kansainvälistä näkökulmaa.

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare, medical-pc

Kauko Healthcare solutions ja Spark Ergonomics Jyväskylän ATK -päivillä

Juha Rytkönen - 24.04.2018

Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 22. –23.5.2018 Jyväskylän Paviljongissa. 

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, healthcare, Mobile work, Medical, Sote, Mobiilivaunu, mobiilipiste, sairaala, Spark, CliniQ Xi-M, Akkukärry, Kauko CliniQ, Kauko CliniQ Si-M

4K Broadcast Remote Production -tuotantojärjestelmä uudistaa urheilutapahtumien tuotannon ja jakelun

Kauko - 08.02.2018

Kauko Oy ja Streamteam Nordic Oy ovat tehneet sopimuksen yli sadan kappaleen Panasonic 4K TV-tuotantokameran toimituksesta. "Valitsimme Panasonicin laadun ja toimintavarmuuden perusteella" -sanoo Streamteam Nordic Oy:n toimitusjohtaja Juha Koskela.

Kuva: Johanna Koskela, Juha Koskela ja Juha Lindqvist Kauko Oy AV-Sales myyntipäällikkö

Kyseessä on kansainvälisestikin noteerattu isoin kertatoimituksena toteutettava 4K broadcast Remote Production -tuotantojärjestelmä, johon kuuluu mm. 45 kpl AK-UC3000 4K -kameralinjastoa, 50 kpl AW-UE70 PTZ robottikameraa, High Speed -kameroita sekä  AK-UB300 box kameroita, joita käytetään myös virtuaalistudiossa robottijalustan kanssa.

Lue lisää

Aiheet: Esitystekniikka, 4K, Panasonic

Kaukon toimitusjohtaja Sami Koskela eroaa

Kauko - 09.01.2018

Kauko Oy:n toimitusjohtaja ja Aspo-konsernin johtoryhmän jäsen Sami Koskela on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta. Vt. toimitusjohtajana toimii toistaiseksi Aspo Oyj:n talousjohtaja Arto Meitsalo.

Aki Ojanen: ”Aspo on kehittänyt Kauko Oy:n strategiaa ja liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Kauko on Aspon pienin liiketoiminta ja se on keskittynyt kotimarkkinaansa Suomeen. Kiitämme Samia hänen vahvasta panoksestaan Kaukon kehittämisessä”.

Lue lisää

Aiheet: kauko

VR uudisti huoltopäätteensä ja niiden käyttämät sovellukset

Kauko - 20.12.2017


VR Groupin kunnossapitoyksikkö uudisti ja yhdenmukaisti huoltopäätteensä eri toimipisteissään. Kauko valittiin kumppaniksi tähän projektiin, jossa uusittiin laitteet, lisätarvikkeet ja ylläpidon tarvitsemat huoltosovellukset. Kunnossapito valitsi käyttöönsä vahvennetut Panasonicin Toughbook-kannettavat ja niihin Windows10-käyttöjärjestelmän. 120 huoltosovelluksen yhteensovittamisen lisäksi projektikokonaisuuteen kuuluivat sekä laitteet, kaapelit että adapterit. Kaikki yhdessä paketissa.

Lue lisää

Aiheet: Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus

Joka kymmenes yritysläppäri rikkoutuu ensimmäisen vuoden aikana

Kauko - 17.11.2017


ASPO OYJ / KAUKO OY LEHDISTÖTIEDOTE 17.11.2017

Keskimääräiset yritysläppärin korjauskustannukset työajan menetyksineen ovat yli 3 000 euroa.

IDC:n tuoreen selvityksen mukaan yritykset voivat säästää peräti 15 prosenttia mobiililaitteiden kokonaiskustannuksissa, jos liikkuvaa työtä tekevien tietokoneet, tabletit ja muut mobiililaitteet ovat lujitettuja.
Lue lisää

Kauko lanseeraa uuden sukupolven tehotyöaseman hoitoalueille

Kauko - 13.11.2017

ASPO OYJ / KAUKO OY LEHDISTÖTIEDOTE 13.11.2017 klo 9:30

Kauko lanseeraa uusimman terveysteknologiaratkaisunsa, CB-sertifioidun hoitoalueen työaseman, Kauko CliniQ Si-M:n. Potilasympäristöihin tarkoitettu tehotyöasema Kauko CliniQ Si-M on sertifioitu ja testattu EU:n määrittelemien lääkintälaitestandardien perusteella. Työasemassa on otettu huomioon vaativien hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset.

Kauko CliniQ Si-M:n tehokas Intel™ Core® -prosessori mahdollistaa suuria tietomääriä käyttävien järjestelmien saumattoman ja ympärivuorokautisen käyttämisen.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Terveydenhuolto, Kauko CliniQ, Kauko CliniQ Si-M

Suomalainen mobiilityöpiste ammattikäyttöön

Kauko - 09.11.2017


Sairaalakärry, kiertokärry, mobiilivaunu, horse-on-wheels - rakkaalla lapsella on monta nimeä


Suomalaiset Kauko ja Spark Ergonomics yhdistivät terveysteknologian osaamisensa. Tuloksena syntyi SPARKe 57 -akkukärry tehokkaalla Kauko CliniQ Xi-M -työasemalla. 

Lue lisää

Aiheet: Terveydenhuolto, Spark, CliniQ Xi-M, Akkukärry