Web browsers-495749-edited.jpg

VI Web Client -selainkäyttöliittymä

Helppokäyttöinen Web-käyttöliittymä tarjoaa täydelliset toiminnallisuudet Video Insight VMS-ohjelmiston käyttöön.

• Live-kuvan ja tallenteiden katselu
• Useilla palvelimilla sijaitsevien kameroiden tarkkailu yhdessä näkymässä
• Tuki yleisimmille selaimille (Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera)
• Tuki h.265 kameroille

web-client_1

Keskitetty kamera- ja palvelinhallinta:

Hallitse mitä tahansa verkossasi olevaa palvelinta käyttöliittymän helppokäyttöisellä vasemmanpuoleisella navigaatiopuulla. Voit luoda eri palvelimilla sijaitsevista kameroista jopa 36 kameran mukautettuja näkymiä. Web-käyttöliittymän käyttäjän on nimittäin helppo muodostaa yhteys yhden palvelimen kautta toisiin palvelimiin ja katsoa live-kuvaa ja tallenteita.

Interaktiiviset tilakarttojen ikonit: 

Hallinnoi valvottavaa aluettasi tilakarttojen avulla. Katso kameroiden live-kuvaa osoittamalla hiirellä mitä tahansa kartan kameraikonia. Myönnä kulkuoikeus, avaa tai lukitse ovet yksinkertaisesti klikkaamalla karttakuvaketta. Ovikuvakkeet vaihtavat väriä reaaliaikaisesti sen hetkisen tilan perusteella. Luo monitasoisia karttoja Layer Map -kuvakkeilla, jotka yhdistävät tilakartat toisiinsa. 

Graafinen aikajana:

Etsi, merkitse ja tallenna videotiedosto Video Insightin Web-käyttöliittymän graafisella aikajanalla. Esikatsele tallennettua videota siirtämällä hiirtä aikajanalla. Merkitse kirjanmerkillä kaikki kiinnostavat tapahtumat myöhempää tarkastelua varten. Valtuuta käyttäjät tekemään ja lataamaan videokoosteita, joissa on salattuja vesileiman sisältäviä videotiedostoja.

IIS Load Balancing tuki:

Monipalvelinympäristössä, jossa on suuri määrä aktiivisia käyttäjiä, VI Web Client tukee täysin IIS Load Balancing -tekniikkaa. Kuormituksen tasapainotus lisää vakautta seuraamalla järjestelmäsi kaistantarvehuippuja ja jakamalla ne automaattisesti tasan palvelimesi kesken. 

Active Directory- ja LDAP-tuki:

Tuo käyttäjät käyttäjäryhmiin yksilöinä tai ryhminä Active Directory- tai LDAP-tietokannastasi. Voit luoda tunnukset käyttäjille, jotka operoivat useilla työasemilla. Voit myös antaa valtuutukset, jotka rajoittavat pääsyä kameroihin, mahdollisuutta luoda videoleikkeitä tallenteista tai estää tiettyjä kameratoimintoja, kuten PTZ:n käyttöä jne.

Turvallisuus:

Web-käyttöliittymän ja käyttäjän selaimen välinen tiedonsiirto voi olla vakio MJPEG:iä tai se voi käyttää valmistajan omaa suojattua Video Insight ActiveX:ää formaattia. Lisäksi asentamalla SSL-varmenne IIS:ään, myös kaikki käyttäjän ja palvelimen välinen tiedonsiirto voidaan salata.

 Järjestelmävaatimukset:

Vähimmäisvaatimukset riippuvat samanaikaisten live-kuvien määrästä. Web-client vastaanottaa IP-palvelimelta ja käyttäjiltä pakattuja tietoja, jotka paikallinen keskusyksikkö purkaa ja näyttää. Kun katselet yhtä kuvaa, lähes kaikki Windows-pohjaiset tietokoneet toimivat. Kun kameran määrä tai resoluutio kasvaa, niin myös järjestelmävaatimukset kasvavat. Jos työasema pystyy, palvelin lähettää kaikki pyydetyt kuvat Web Client -ohjelmaan, mutta jos paikallinen järjestelmä ei pysty purkamaan kuvia, palvelin säätää kuvan päivitysnopeutta automaattisesti pienemmälle nopeudelle.

 

Webclient requirements

 

Lisätietoja: 

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com