113242_FZ-20_tri-image-portrait_w10_0.jpg

VI Monitor for Mac -käyttöliittymä

Pääsy minkä tahansa järjestelmäsi kameran live-kuvaan ja tallenteisiin Apple-tietokoneeltasi. 

  • Suunniteltu erityisesti Mac -käyttöjärjestelmälle. 
  • Kerroksittainen käyttöliittymä. 
  • Kameroiden live-ikkunat 

Tärkeimmät ominaisuudet:

Mac -käyttöjärjestelmälle rakennettu alkuperäinen katselusovellus:

Katso ja hallinnoi VI 7:ää MacBookiltasi tai iMaciltäsi VI Monitor for Mac -sovelluksella. Sovellus on suunniteltu alusta lähtien toimimaan sujuvasti Applen ainutlaatuisella käyttöjärjestelmällä mahdollistaen intuitiivisen käytön ja ohjauksen.

Kerroksittainen käyttöliittymä: 

Ylläpitää käsitystä syvyydestä ja jatkuvuudesta, kun siirryt elementistä toiseen. VI Monitor for Macin luonnollisesti pinoava käyttöliittymä antaa käyttäjälle mahdollisuuden seurata helposti polkuaan läpi sovelluksen ilman sekavuutta ja hämmennystä.

Kameroiden live-ikkunoiden luettelo: 

Jopa räätälöidyn kameranäkymän seurannan aikana, VI Monitor for Mac -sovelluksen ainutlaatuisen kameroiden live-ikkunoiden luettelon avulla käyttäjät voivat nähdä koko alueen kokonaistilanteen, vain nopealla kameraluettelon vilkaisulla. 

Parannetut aluekartat: 

Tarkkaile koko järjestelmää maantieteellisesti aluekarttaa upotettuja live-kamerakuvakkeita käyttäen. Laajenna näitä kuvakkeita painamalla kameran kuva monitorin koko ruudulle yhdellä helpolla klikkauksella tai siirry nopeasti kartasta toiseen painamalla kerroksittaisen kartan kuvaketta. 

Vedä ja pudota: 

Luo räätälöityjä kameranäkymiä vetämällä ja pudottamalla minkä tahansa kameran luettelosta mihin tahansa käytettävissä olevaan näyttöön. Jokainen kameranäkymä on täysin itsenäinen ja tarjoaa ennennäkemättömän yksityiskohtaisen hallittavuuden toiminnallisuuksille.

Siirtyminen hetkessä live-kuvan ja tallenteiden välillä: 

Yhden napsautuksen avulla voit siirtyä mistä tahansa live-kuvasta katsomaan sen kameran tallennetta. Käytä liukupalkkia päivän tapahtumien kuvakelauksessa eteenpäin tai taaksepäin tai etsi kiinnostava tapahtuma liiketapahtumien lokissa olevien aikaleimattujen esikatselukuvien avulla.

Muokattavat kuvanäkymät: 

 

vi-mac-custom layouts

Järjestelmävaatimukset:

Ennen VI Monitor for Macin asentamista sinun tulisi ottaa huomioon seuraavia luettelemiamme järjestelmävaatimuksia.

 MAC requirements

Lisätietoja: 

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com