113242_FZ-20_tri-image-portrait_w10_0.jpg

VI Mobile -käyttöliittymä

Katso elävää ja tallennettua videota missä tahansa. VI Mobilen avulla voit seurata IP-kameravalvonta-järjestelmääsi missä tahansa langattomassa verkossa minkä tahansa iOS- tai Android-laitteen avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet:


Live-striimaus:

Video Insight IP palvelimella hallinnoitujen kameroiden reaaliaikainen näyttö Android ja Apple älypuhelimesi tai tablet-tietokoneesi koko näytöllä. Näet tapahtumat kuten ne sillä hetkellä tapahtuvat kaikilta h.264, MPEG4 tai MJPEG kameroilta.

Monitorointitilat:

Seuraa rajoittamatonta määrä palvelimia ja kanavia yhdellä laitteella, jossa on mukautuva päävalikko sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Tallenteiden katselu:

Tallenteet ja liiketapahtumat on katsottavissa suoraan sovelluksen helppokäyttöisestä toiston hallinnasta. Päivämäärän- / ajanvalitsinta tai vieritettävää aikajanaa voidaan käyttää navigoidessa kiinnostavia alueita nopeaa toistoa varten. 

Etsi ja katso nopeasti järjestelmäsi minkä tahansa kameran tallennetta ajan ja päivämäärän perusteella. Pikakatsele eteen- tai taaksepäin silmänräpäyksessä päivän tapahtumat löytääksesi mielenkiintoiset tilanteet.

Recorded Video Playback_ios

Kuvan optimointi:

Käyttämällä Androidin tehokasta integroitua laitteistokiihdytintä h.264 striimille, live-kuva ja toisto paranevat luoden jouhevan katselukokemuksen. Toiminto edellyttää Android OS 4.2+

PTZ -tuki:

Vaaka- ja pystykääntö sekä zoomaustoiminto ovat saatavilla kameroille, joissa nämä ominaisuudet ovat käytettävissä. Myös PTZ-esiasentojen valinta on mahdollista.

Palvelin ja käyttäjän työkalut:

VI Mobile sisältää käyttäjäystävälliset asetukset, mukaan lukien tuontiautomaation palvelimen asetuksille, mahdollisuuden yhdistää yksilölliset kirjautumistunnukset ja yksityiskohtainen järjestelmäloki, jotka seuraavat palvelimen ja käyttäjien toimintaa. Myös Active Directory -hakemistuki sisältyy yritys- ja K12-yrityskäyttäjille.

Kulunvalvontaintegraatio:

Kontrolloi kenellä on pääsy tiloihisi, vaikka et olisikaan paikalla
Hyväksy, lukitse, avaa tai ajasta tietyt ovien ohjaukset muutamalla näpäytyksellä iPhonen tai iPadin näytöllä.

Access Control Integrartion_ios          Facility Maps_android

Liiketapahtumat:

Säästä aikaa tallenteita katsoessa käyttämällä minkä tahansa kameran liiketunnistuslokia
Löydä kiinnostava tilanne aikamerkityistä esikatselukuvista.

 

Motion Events_ios

Live-kameraikkunat:

Kameraikkunoilla saat täydellisen yleiskuvan mitä tiloissasi tapahtuu. Selaa nopeasti ja helposti läpi kaikki kamerasi tai siirry tallenteiden katseluun vain yhdellä napautuksella. 

Live camera tiles_ios         Live camera tiles_android

Järjestelmävaatimukset:

Mobile requirements

 

Lisätietoja: 

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com