iPro_Extreme.png

Video Insight 7 VMS -ohjelmisto

Täysin uudelleen suunniteltu Video Insight 7 VMS -ohjelmisto tarjoaa aiempaa parempaa suorituskykyä, vakautta ja maksimaalista skaalautuvuutta sekä erinomaisia ominaisuuksia tärkeimmille käyttäjäryhmille. Uuden VI 7 -ohjelmiston tavoitteena oli tehdä koko videohallintaohjelmistosta intuitiivisempi, tehokkaampi ja helppokäyttöisempi.

VI 7 tukee yli 5600 eri kameramallia yli 160 valmistajalta kameroiden omilla ajureilla, mutta lisäksi myös geneerisillä RTSP-, ONVIF- ja PSIA-ajureilla. Yhteen palvelimeen voidaan liittää jopa 300 IP-kameraa. Ohjelmisto tukee rajatonta määrää kameroita ja palvelimia, joten järjestelmä skaalautuu tarvittaessa usean toimipisteen ja tuhansien kameroiden kokonaisuudeksi. 

Ohjelmiston lisensiointi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, sillä palvelinlisenssin lunastamalla saat kertamaksulla ohjelmiston ikuisen käyttöoikeuden ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja tai muita piilotettuja kustannuksia. Mikäli käytät Video Insight VMS-ohjelmistossa Panasonicin kameroita, jotka on valmistettu 2014 lokakuun jälkeen, sisältyvät myös kameralisenssit palvelinlisenssin hintaan. Mikäli sen sijaan käytät muiden valmistajien kameroita ja/tai vanhempia Panasonicin kameroita, sinun tulee hankkia jokaiselle kameralle kamerakohtainen lisenssi. Tosin tämäkin lisenssi antaa ikuisen käyttöoikeuden ilman vuosittaisia ylläpitomaksuja. 

Voit käyttää Video Insight VMS-ohjelmistoa monipuolisesti erilaisilla päätelaitteilla ja käyttöliittymillä, kuten Windows- ja MAC-tietokoneilla, Android- ja iOS-mobiililaitteilla, selaimilla (Chrome, Firefox, IE, Opera, Safari) ja vaikka Apple TV:llä.

Ota yhteyttä, mikäli haluat esittelyn Video Insightista tai kokeile ohjelmistoa itse 60 päivän ajan ilmaiseksi lataamalla demo osoitteesta: http://downloadvi.com/

 

Video Insight 7:n tärkeimmät edut

Alhaiset elinkaarikustannukset:
Edullisuus, joustavuus ja vuosittaisten ylläpitokustannusten puuttuminen erottaa Video Insightin muista VMS-ohjelmistoista. VI:n yksinkertainen lisensointirakenne tarjoaa markkinoiden kustannustehokkaimman Enterprise-tason VMS-ohjelmiston.

Integroitu kulunvalvontaohjelmisto:
VI 7:ään on sisällytetty ilman lisäkustannuksia Enterprise-tason kulunvalvontaohjelmisto, joka tunnetaan nimellä MonitorCast. Tämä kulunvalvontaratkaisu tarjoaa saumattoman integraation VI MonitorPlussan kanssa ja parantaa kokonaisjärjestelmän toimintaa.

Täydellinen Enterprise-tason ratkaisu:
VI 7 tarjoaa kaikkein kattavimman valikoiman ominaisuuksia, pääteohjelmia ja työkaluja, jotka kaikki sisältyvät ohjelmistolisenssiin. Tällä Enterprise-tason alustalla on vertaansa vailla oleva skaalautuvuus ja suorituskyky samalla, kun se on huipputehokas, mikä auttaa vähentämään laitteiston yleiskustannuksia ja lisää samalla tietoisuuttasi valvottavasta alueesta.

Joustava palvelinympäristö / tuki virtualisoinnille:
VI 7 toimii kaikissa Windows Pro- ja Server Class -käyttöjärjestelmissä erillisenä palvelinsovelluksena. VI tarjoaa sinulle myös joustavan palvelinympäristön. Koostuipa ekosysteemisi fyysisistä palvelimista, virtuaalipalvelimista tai molemmista, VI voidaan helposti konfiguroida toimimaan eri alustoilla.

Uusi modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri:
VI MonitorPlus hyödyntää täysin modulaarista arkkitehtuuria, joka mahdollistaa suuremman vakauden, nopeammat ohjelmistopäivitykset ja ohjelmistolaajennukset sekä uusien ominaisuuksien käyttöönoton lisäohjelmistojen avulla.

Tuki erilaisille tietovarastoille:
Olitpa sitten päättänyt ostaa uuden tallennuslaitteiston tai hyödyntää olemassa olevaa infrastruktuuria laajentamaan tallennuskapasiteettiasi, Video Insight tarjoaa sinulle ennennäkemätöntä joustavuutta. Voit hyödyntää lähes kaikkia kaupallisesti saatavia NAS- tai SAN-laitteita.

Tuki useille suosituille kulunvalvontaohjelmistoille:
VI 7 tukee useita suosittuja kulunvalvontaohjelmistoja, kuten mm: AMAG, Badge Pass, Blackboard, Continental, Infinias, Isonas, Lenel OnGuard 7.1 / 7.2, IS200, Open Options, Paxton, CCure, DSX, Gallagher, Maxxess, RBH Axiom, S2 jne.

Video Insight VMS-ohjelmiston komponentit

Lisätietoja Video Insight -ohjelmiston komponenteista löydät klikkaamalla alla olevia kuvakkeita tai kuvakkeiden otsikkoja.

VI MonitorPlus                                         VI Web Client

VI MonitorPlus       VI Web Client

 
VI Mobile                                                   VI Monitor for Mac

VI Mobile  VI Monitor for Mac

 

 VI TV                                                            IP Server

VI TV      VI Server


 MonitorCast 4.0
         

MonitorCast4

 Rekisterikilpitunnistus

 licence_plate

 

 

Lisätietoja: 

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com